låt svetten rinna

hejsan .
ja överskriften säger myk. vi ska nämligen ha en ute dag eller vad den nu heter . vi ska iaf tävla mot de andra sjuorna i löpskytte. man springer 800 m gånger fem typ och sen så när man har sprungit ett sånt varv så ska man kasta ärt påsar i  ringar som hänger i ett stacket . man ska skuta fem ärtpåsar och om man missar så får man springa straff varv .
och vi ska tävla i det .. plus att våran lärare ska ta tid .. jag har iingen lust att tävla , specielt inte mot de andra klasserna . det enda som är bra är att vi slutar tidigare :-). och sen så hade de delat upp oss i två lag i klassen så vi ska antagligen göra  några staffeter.
juste , jag kunde inte skriva igår och i förrgår  för min pappa hade datan och jag fick inte ha den -.-
iförrgår regnade det bläääääääää myk , och det var inte riktigt min tur dag . först spiller jag myk mjölk på byxorna och då menar jag myk. och så satte jag mig på cykeln kvart i så jag hade ganska brottom . jag började cykla och så kände jag hur tungt det var , så jag kollade bak och då har jag sååklart punka , yey. men mamma fick stjussa mig sen.
jag märta och hanna drog i täby efter skolan . jag köpte en tröja och ett vitt linne :-). hanna provade en klänning , men den passade inte ,och hon hade bestämt att hon skulle ha den på hennes systers student så nu vet hon inte vad hon ska göra :-/.
hanna skulle typ träffa sin mamma i täby så märta och jag tog tåget hem och åkte på träningen .
det som är sjukt jobbigt just nu med träningen är att vi har as myk press för det är sm snart ..
och efter sm så kommer vi börja träna cheer a. och då får man börja volta och kasta upp topparna osv . och efter sommaren så kommer vi börja på ett nytt pgrm till dm och då har vi också jätte myk press och sen om vi går vidare till sm så har vi dubbelt så myk press . fattar ni vad jag menar ? alltid press och inga glada tränare.

igår så var jag,lotta och gustav hemma hos fredde . fredde och gustav var sjukt jobbiga .
fredde tog bla min mobil och läste högt från mina sms , ( PRIVATA OCKSÅ ) . jag blir sååååååååå jävla trött på dom .
fast vi hade ganska kul också , vi var jätte flummiga ^^ .
på ridningen skulle vi hoppa . och jag har den segaste hästen , så det gick itne så bra , han kom i galopp och precis innan vi skulle hoppa så vänder han . men jag klurade ut tillslut hur jag skulle göra för att få honom att hoppa .
när jag kom hem åt jag duschade och la mig ner i soffan och kollade på dunderklumpen ^^ . den slutade vid tio så jag var as trött ( man blir ju det av film ) så jag gick och la mig och somnade.

/ Jossan


no life biilder

 
hugo :-)


jossan 
 
när man väl har tråkigt och inget att läsa kan man läsa om hästarna ^^
 
albin


 
hälften av alla flug larver i komposten :-S
 
jossan solar

vatten

/ Jossan


inget att skriva om ..

shobre ;-).
nu har jag klätt på mig och duschat . men jag var ganska osmart för jag ska ha träning snart och då måste jag duscha igen -.-' .
efter träningen idag tror jag att jag ska till täby en sväng . jag har förälskat mig i en tröja på gina tricot vetni :-) men vi får se om jag pallar .
här kommer ett schema på veckan som kommer :-)
måndag :
träning
tisdag
ridning och prata om medryttare till hetja
onsdag
skum ( ridning ? )
torsdag
träning
fredag
ledig ( ridning ? )
lördag
träning ( ridning ? )
söndag
träning


/ Jossan


GRÖNALUND'S V.I.P gangstas

hej på er ! idag var jag på grönan med ella och andrea .
vi åkte hemifrån kl nio på morgonen , ganska tidigt men det var det värt . pappa skulle på ett möte och då skulle vi följa med , för annars skulle vi inte fått VIP åkband osv :-).
men först skulle dom ha möte så vi satt i deras 'konferans rum ' och höll på med mobilerna , och så fick vi 'gröna lund godis ' :-P. i början stressade vi endel för det var ju så lite köer och man vill ju hinna åka det mesta liksom :-).
efter en stund kom alexander och pappa. och jag måste säga att alexander var ganska modig ;-D. han åkte nyckelpigan, vetteranbilarna , 'mini' raiobilarna , lustigahuset ( han gjorde allt ) och kärlekstuneln , hihi , han var as söt .
men jag tog inte med mig kameran så det blev inga bilder :,(.
det enda som var dåligt var att man aldrig vann nånting när man skulle spela . man blir såå irriterad när man har slösat massa också . men otur i spel kanske ger tur i kärlek ? who knows ..
men här kommer lite biler :-)

en del utav min mellis (-:

gossiga tjockis :-D

en bild på moi rakt framifrån

nu ska jag ps:a lite

/ Jossan

no tangent pluppar

vill ni veta en rolig sak :-D ? jag har tagit bort alla mina brickor på tangent bordet för att öva mig på att hitta bokstäverna utan att titta :-P

/ Jossan

two outfits

jag kom på att jag inte har lagt ut några outfits på ett tag så jag lägger ut två nu (-:
 igår kväll

baggy jeans gina tricot 499 kr
t-shirt gina tricot 99 kr
idag

sport bh HM
mjukis shorts wow , as gammla mins inte priset x)

det blev en ganska 'bar' outfit idag för jag har mest solat .
och här är tre bikinisar som jag tkr var lite roliga och fina x)

idag har det inte hänt så myk somsagt . jag har solat och chillat .
längtar tills imorgon när jag ella och andrea ska till grönan.
pappa och alexander ska också dit , men jag tror inte att de ska åka så myk. typ max nyckelpigan ^^

/ Jossan

är det någon där ute ?

asså jag har förlorat skit myk läsare . jag vet inte vad det är , det måste vara att jag har slutat att uppdatera ...
men man hinner  inte varje dag liksom . och jag hoppas ni förstår mig ..
igår så kom martin,simon,sebbe,adde och john hit . gamla barndoms kompisar utom john då :-). vi hoppatde trampolin och så var vi i lag . det var as kul . så att om en blev träffad åkte alla ner osv . jag var med simon och sebbe , vi hette tha SJS och vi råägde alla andrea ;-P.
vi åt pomfritt och stektkorv medans de vuxna åt chickärts soppa .

sen var det dags för majbrasan . jag gick dit med grabbarna + linda . ( oscars på g ) . vi hängde lite och chillade , men vi kom dit så tidigt så det var knappt några där . så jag gick hem efter typ en halvtimme . och när man gått hem är det ju såklart att alla roliga kommer . moa och ella från åttan + deras kompisar och alla nior . ( carro , rickard , siri och mååånga mer ) . så oscar och john gick dit ner igen och då var alla rå fulla .men jag simon och martin var hemma och tog det lugnt . det blev inte så sent , alexander somnade i min famn cóch då var klockan typ elva . alla kanske gick hem runt halv tolv . men jag väntade på att oscar och john skulle komma hem och dom kom typ runt halv ett .


idag har jag inte hunnit göra så myk . just nu ligger jag och solar och har hjälpt pappa med att plantera om endel växter och sånt. dagen blir nog inte så myk bättre än såhär :-).
en glad nyhet är att jag ska kanske bli medryttare på en häst :-D . jag såg en annons i stallet och jag var bara tvungen att ringa , och hon sa att vi skulle träffas på tisdagoch snacka lite . hästen är ett sto och islands häst så hon heter hetja . lite weard . men hon är ju somsagt från island :-) 
och på lördag blir det grönan med ella och andrea :-D. pappa fick fribiljetter så jag bjöd dom ;-) 

nu ska jag fortsätta sola :-)

/ Jossan

RSS 2.0