Tidsfördriv

Nu är dansbanskampen slut för er som vill veta (a). Just nu sitter jag och pappa och kollar på en kriminal serie. Riktigt bra faktisk, men jag kommer inte på vad den heter. Iallfall så har jag tagit lite bilder på ljus för att tidsfördriva tiden (?), busigt,busigt!


Det är ingen avanserad bild, tyckte bara att den var fin :)

Hard work yeah

Efter 'hårt' pluggande så känner jag att jag var tvungen att ta en paous ;). Så jag sitter och spelar Happy Acuarium på facebook. Jag fastnar för nästan alla spel på facebook. Dom är sjukt roliga :).
Jag har knappast hunnit med att göra så mycket idag. Tråkiga inlägg,tråkigt väder, och tråkia händelser. Så det har varot döda inlägg i know and i'm sorry. Men snart kommer den tiden på dagen jag längtat som mest efter. Dansbands timmen , yey :D. Ni får stå ut med mina töntiga fasoner ;)

Nu ska jag fortsätta att ps:a lite, vi får se om jag lägger ut någon bild senare !

/J

Dansbandskampen in my ♥

Jaha, själv har man inte kommit långt alls med plugget, jag har hunnit markera det jag ska plugga extra på , hehe, shit vad grym jag är! Det är så mycket i huvet som snurrar runt, så det är svårt att konsentrera sig. Juste, jag har en as bra nyhet! DANSBANDSKAMPEN ÄR IKVÄLL! Fatta vad najs ! Jag och Lotta är typ dom enda i hela världen som kollar på det, men ho cares ? :) Roligt är det iallfall ! Sen funderar jag också på om jag verkligen ska åka till täby eller om jag ska klicka hem lite saker istället. Hmm, det får jag allt ta och lista ut ;).


Lars kristerz vann dansbandskampen 08

Nånting jag verkligen vill ha..

är en ipod som är orange. Jag är fett trött på att lyssna på min mobil, så jag tänker antingen kosta på mig denna eller så önskar jag mig i julklapp :)
Bild av APPLE NANOG5 8GB ORANG

Tuff dag väntar

Nämen godmorgon! Just nu sitter jag och chillar i soffan medans jag käkar lite frukost. Jag lyssnar på 'Segertåget' och har en tanke fast i hjärnan. Att idag skulle jag egentligen gått på club glamour, men så blev det inte. Buhu /: , men jag har massa annat för mig idag som jag måste göra. Och plugg står överst på listan, jag har ingen lust alls, men jag kan inte låta allting bara stå på en hög i mitt rum och ruttna. Jag hatar att plugga, men jag satsar egentligen högt, så det är nånting som bara måste göras. Men sen när jag är klar ska jag belöna mig själv genom att åka till täby ;).

Plugga no
plugga tk
plugga engelska
plugga matte
plugga fysik
städa mitt rum
åka till täby !


segertåget maskinen


Idol Rabih

Nu är klockan elva och jag håller på att dö. Så sjukt trött, men det är nog för att jag suttit och segat framför datan och tvn. Juste , var det bara jag som såg idol ? Seriöst, jag hatar Rabih eller vad han nu heter, han sjunger inte fint ! Så jag fattar inte varför Erika åkte ut, Rabih skulle åkt.

Blä, jag måste sova nu, vi ses imorgon :)


Hej igen ..

Nu börjar jag blogga igen. Jag kan ju knappast bara lämna en sån fin design och allt :) Men jag vill att ni ska veta en sak innan jag börjar att jag kommer blogga hur som helst och när som helst , alltså när det passar mig och när jag har lust. Så jag kommer inte bry mig så mycket om statestiken.

Jag vet att jag har varit ett j'vla as och konstig som har haft blogg uppehåll hit och dit. Inte bra. Men så kan det vara ibland. Hoppas ni kan njuta iallfall utav att läsa min blogg och mitt liv.

Ledsen igen, men min blogg my rules!

/J

Juste, jag ska försöka börja video blogga , så fort jag fattar hur man gör med min webb :D


Fatta

Okej. Jag ska vara ärlig. Jag kan inte blogga just nu. Jag har inte tid. Det är massor som händer i mitt liv nu som jag knappt själv hänger med. Och därför orkar inte jag ödlsa tid till att sitta framför datorn medans det finns bättre saker att göra. Jag får lätt ont i huvet och mår dåligt nu för tiden och det beror på att jag mår dåligt psykiskt. Så på listan står det på nr ett att jag ska ordna lite saker här i livet som har kommit helt fel. Man kan säga att jag ska lacka om datorn för att jag har fått så många repor.

Så ser det ut nu och kommer göra ett tag framöver.
Pusshejdå. Jag kanske kommer tillbaks när jag mår bra igen.

Homee

Hellu :)

Jag hann inte blogga imorse för blogg.se fuckade upp sig, så det gick inte att skriva.

Idag var vi på gymnasie mässa i berga. Det var några gymnasium som försökte 'sälja in sig' hos oss. Jag ska inte gå i Åkersberga så jag slängde blankäterna när vi hade gått , hehe. Men det var ganska nice endå för man fick ta jätte mycke godis ^^.
Jag gick hem tidigare idag också för jag är typ jätte trött och har massa plugg. Jag sms:ade med Ludvig efter skolan och åkte då till söra sen för att hämta pengar som han var skyldig mig. Man träffade massa gammla kompisar, det var super nice :)♥
Ville bara skriva ett snabbt inlägg innan jag sätter mig och pluggar och bereda er på att det kanske bara blir ett till inlägg idag "/.

/J

21 guns - Green day

Jag är super trött och orkar inte skriva. Jag lägger upp en låt som ligger på toppen för mig just nu :)

Komentarer tack?! :)

Jag tänkte ställa en fråga till er blogg läsare. För jag vill veta vad ni vill att jag ska börja lägga ut här på bloggen. Så jag hade tänkt att ni ska få rösta lite på vad ni vill se mer utav.

1. Videoblogg - ska göra mitt bästa för att kunna ordna
2. Mer bilder
3. Mer musik
4. Mer inlägg
5. Förslag på nått nytt ?

Det är bara att sätta igång :). Och juste, min kamerasladd är hemma hos Märta så jag kan inte ladda över några bilder "/. Ska hämta den så fort jag kan!


Kontorskatt, mjaou !

Hejpåer !
Jag har precis kommit hem från att ha varit med Andrea.

Jag är lite sur för tillfället. Ni vet katterna jag pratade om igår ? Dom är sålda, typ alla katter är sålda. Jag har ringt och mailat en heldel nu , känner mig som en kontorsnisse eller liknade ;). Så jag hoppas att någon mailar tillbaks eller ringer.

Jag vill bara få ut ett snabbt inlägg just nu, jag skriver mer snart :)


Nämen tjena!

Hej på er!
Nu har jag haft min paus och tro det eller ej men jag känner att jag har fått lust att börja skriva igen :)! Jag har saknat min blogg och den fina nya designen!

Idag är jag på toppenhumör! Dels för att det gick så bra för mig och Andrea på hk:n så att vi fick bra betyg , och dels för att jag har nästan vg i franska !! Jag är super glad , för jag trodde aldrig att det skulle gå så bra för jag har failat totalt enligt mig i detta ämne. Men tydligen inte ?!
After school så gick jag och Acke till bussen. Vi är typ dom enda som slutar efter språket för dom andra har fördjupningar. Så vi gick till bussen och så ser man en liten grön bil kommandes på vägen och tutar hejvilt på oss. Jag trodde det var någon Acke kände eller en alkad gubbe , men när bilen kom närmare såg jag att det var far min. Så typiskt honom att han kommer till min skola för att visa upp sitt nya ruckel, hehe :). Förlåt , men seriöst, ni ska se bilen..
Pappa var på riktigt roligt humör , så han jag och lillebror Hugo åkte till Dommarudden och tog en fika. Riktigt skönt att få prata med pappa. För när man har många syskon så får man knappt nån tid med sina föräldrar. Jag älskar att prata med pappa för han förstår allt man säger och bryr sig inte riktigt om man pratar skit/ skämtar om någon lärare , han bara skrattar :).

Jag skippade träningen idag och var bara hemma. Skulle egentligen ha pluggat men glömde bökerna /:.
Så det fick bli en dag framför datorn idag , skönt !

Juste en annan bra nyhet !
Jo såhär är det, att ni som kanske känner mig ganska bra vet att jag kan få för mig lite knasiga saker ibland ?! Och nu var det så att jag fick världens jäkla ryck för en kattunge som bor här i området sprang in till oss. Och jag älskar katter så jag tog upp katten och klappade den lite och släppte sedan ut den. Och just då när jag släppt ut katten kom en jätte konstig känsla. Den bara bubblade i magen och jag fick för mig att vi kanske kunde skaffa en till katt ?! Så jag pratade med pappa och han som vanligt är lika ointresserad som vanligt när det gäller katter, men jag var bara tvungen att fråga honom om vi kunde skaffa en till katt. Han sa " Prata med Lotta och se vad hon säger "
Och busigt nog så skrev jag ett sms till mamma som var såhär med hjälp utav en busig pappa

" Hej mamma ! Jag vet att det kanske är korkat men jag har fått en kattunge , jätte söt 12 veckor. Bli inte arg nu, ta det som en vuxen :) "

Och jag fick ett posetivt svar. Mamma ringde och frågade hur den såg ut osv. Jag sa att jag skulle hämta den imorgon.
Så imorgon kanske jag och Oscar åker och köper kattunge :D
När jag berättade för pappa asgarvade han, och han bryr sig inte så mycket så everybody is happy :)

Kattungarna vi ska titta på imorgon !
Endel som läser det här kanske tycker att jag är jätte konstig och bortskämd, men så är det inte.

 Lev med långt inlägg
/J


RSS 2.0