yesterday was real shit.

hej på er ! förlåt för att jag inte skrev igår , jag hann inte .
först var jag med ella och andrea och pluggade på franska glosorna och så var jag tvungen att äta och sen så var det skum. sen så hände det massa saker som jag inte vill prata om :-/.
annars var dagen igår ganska bra :-). juste , jag ella och andrea ska på grönan på lördag :-D . pappa skulle på möte och då fick han åkband och inträde.
idag så blir det nog en ganska kort dag för fördjupningen var instäld så alla som har sy slöjd fick sovmorgon till fem i nio för då så ska vi kolla på snador/ida , det ska bli jätte kul :-D. specielt att se dom man känner ;-) amen iaf så ska vi se på den och sen är det lunch och så är det bara två lektioner kvar :-).

ikväll så är det ju valborg , eller idag är det valborg. martin,adde,john,simon ska vara här , så jag kommer vara omvandlad utav killar + mina tre andra brorsor -.-. men det ska bli kul iaf :-).

nu måste jag stänga av

/ Jossan

stallet med hästar

nu har jag kommit hem från ridningen :-) . idag red vi ut och var nere på galopp banan och galoperade lite osv. och sen satte jag upp en lapp för att jag ska kanske bli medryttare på någon häst :-)

skum skummar över


tjabba :-)


nu har jag precis käkat mellis och ska på ridning om 50 min .  ingen är hemma för tillfället . gryymt skönt . helt tyst.
idag efter matten var jag as trött. det hade varit en sån lugn lektion , så jag trodde typ kl var två fast hon var typ halv ett :-).
den här dagen har varit bra . det har gått bra i skolan osv . det enda som var dåligt var att jag hittade en dubbel lott i en låda på min rum och jag var ju bara tvungen att lämna in den och få en ny . så jag gjorde det och då vann jag femtio spänn igen och så köpte jag en ny men vann nada :-( men det var kul att skrapa iaf :-)j


imorgon är det SKUM :-D . jag ska dit med martin och gustav tror jag , dom sa att de skulle dit .. annars går jag dit med brorsan och hänger med honom , eller hans kompisar (a) ^^ . det enda som är dåligt med skum är att det är full proppat .. och det kommer bara mer och mer folk dit . men jag förstår dom , det är så sjukt kul där (-:
här är lite bilder från en sommrig dag i april och från teatern




/ Jossan


Sova över bilder

 

god morgon :-). förlåt för de sega uppdateringarna och så.. jag hann inte igår . när jag kom hem var jag tvungen att passa min lillebror och när mamma sen kom hem var det bara att göra sig iordning och åka på träning . juste , jag tappade mina nycklar igår men hittade dom sen överkörda av en bil , så den där runda grejen som nycklarna sitter på ( jag har glömt bort vad det heter ) var heeelt kvadad . pappa kom med sin cykel för han skulle ge mig min extra nyckel , och jag hittade precis när han kom  ;-P. så cyklade vi hem och jag var ganska sugen på att åka till stallet och det var han med , så vi tog bilen och hälsade på dom .
faxi ridskola ska ju läggas ner , och alla hästar är tillsalu , så jag är lite depp , det kanske låter as fånigt men det är faktiskt jobbigt för man kommer hästarna så nära ...

idag ska jag rida och ser fett myk fram emot det :-). och det är bara 6 träningar kvar på cheerleadingen , sen är det sm :-D
 här är lite bilder från när jag ella och andrea sov  över :-)
bild ett , min lillebror framför spegeln
bild två , frusna bär till frukost
bild tre , ägg till frukost
bild fyra , ella för nått konstigt ^^
bild fem , andrea poasar framför kameran ;-)
och bilderna här nedanför är lite kläder jag köpte med ella och andrea i täby (-:



/ Jossan


Solning i solen

god morgon !
nu har jag precis ätit upp min frukost och flummat rejält med ella och andrea :-). till frukost blev det yourgurt med frusna bär , juice och ett ägg .
snart ska jag borsta tänderna och så ska vi gå ut och sola lite i det fina vädret  :-)´
jag kanske ska åka in till stan med mamma och ta en fika.

/ Jossan

pannkakor med sylt på lägger jag sexigt fram på ditt fat

hej på er ! nu sitter jag ella och andrea i bädd soffan och spelar tv spel .  jag är ganska trött , jag blir det lätt när jag sitter vid datan eller tv:n .
imorse hade jag satt alarmet på nio för halv elva skulle vi ha fys . men jag vaknade kvart över sxe och låg och halv sov till kvart i nio . så typiskt att vaknar tidigt på helgen. jag gick upp och åt frukost med oscar och hans kompis christopher och dom snackade om nån zombi skräck film som lät ganska äcklig :-S.
 på fysen sprang vi först 800 m i uppvärming och så sprang vi upp och ned för hacksta backen några gånger . sissta gången var vi så trötta och vi orkade inte gå , så vi rullade ^^ . och märta kom på att man kunde göra kullebyttor , man får värdens fart , det är sjukt , nästa gång du är vid hacksta baken , prova göra fyra kullebyttor på rad , man kan inte stanna dom , det går sjukt fort :-P . och det var varmt ute så endel hade shorts och t-shirt .

när jag kom hem så hade oscar gjort pannkakor. jag åt bara två för jag ville ner och duscha , för jag var varm och svettig ..
mamma var jätte trött så jag tog hand om hugo i typ en timme .
sen gick jag ner och gjorde mig iorning för jag ella och adrea skulle till täby :-D. 
jag skriver bara de jag köpte för jag är ganska trött
men jag köpte en t-shirt från gina 99:-, ett linne från åhlens 149:- , en kjol från HM 99 :-, två linnen från gina , 99 kr st , linne från hm 99 :-, bh 129 :- HM , trosor HM tre pack som jag inte minns vad de kostade :-) , och till sist en sport bh 129 typ :-

bilder kmr im

17 again

hejsan svejsan !
idag har det varit grymt varm . såå skönt , äntligen är vintern borta . jag såg i tidningen att det skulle bli 20 + lördag till tisdag , tror jag, men på söndag blir det kallt :-(.
det har varit en ganska mysig dag . jag kom långt i sy-slöjden och har börjat tycka att det är lite roligare (-: , fast våran lärare favoriserar och det är fett irriterande .... men men . efter  sy slöden hade vi friidrott . det var ganska kul , jag slog två rekord i 60 m och längd . i 60 m sprang jag på 9.19 , och i längt 3,30 .
imorgon blir det shopping !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D . fan vad jag längtar , jag har världens suuug efter kläder ! jag lotta märta och emelie var i täby idag för att vi skulle ge emelie en pressent , så ag kollade ut lite kläder jag ska köpa ^^. iaf så  fattade hon inget , det var as bra ;-) för vi hade råkat försäga oss några gånger ;-P . vi började med att gå till mc och bjöd henne på en big mac meny och sa att det var hennes födelsedags present , fast a .. det var ju inte det . ( jag tror att hon blev lite chockad när vi sa att det var hennes present ^^ ). den riktiga presenten var att vi skulle gå på bio , kenny starfighter , men vi missade den så märta och lotta gick och beställde biljetter till 17 again , yey . den var skit bra , och är värld att se !
efter filmen var vi skit flummiga och det var knappt några på stationen så vi började bygga lite cheerleading och dansade , vi skämde ut oss totalt för dom som var där . men what ever vi kände inte dom (-:

det har varit en skit rolig dag och det kommer bli lika kul imorgon hoppas jag :-)

/ Jossan

John Broman vs Halva Bergaskolan

hej igen !
förlåt för att jag inte har skrivit på en vecka .. det har varit jätte mycket i skolan och hemma så jag har inte hunnit :-(.
men jag ser på statistiken att folk har ledsnat , jag ska börja skriva igen , jag lovar . men nu ska jag skriva lite eller sumera om några dagar .
Måndag
på måndagen hade vi stenhård träning och tränarna var sura. det var jobbigt , det är aldrig kul när tränarna är sura . allting blir ju mycket värre .. men det var en helt vanlig skol dag .
Tisdag
efter en låång paus från ridningen kan jag ju säga att det är ganska kul att vara tillbaks . det roliga var att vi red barbacka . alltså utan sadel . det var jätte kul , man kumpade fram på hästens rygg . men den tråkiga var att faxi ska lägga ner , alla hästar är till salu , man vill nästan börja gråta :'-( .
Onsdag
den här dagen går inte att beskriva .
allt började med att acke fyllde år :-D . vi grattade honom och allt . men efter lunchen hade vi bild med Anna Martis ( ackes mentor ) . hon berättade ett det var strul mellan acke och john broman . så hon var rädd att det skulle ha hänt nått mellan dom . acke och martin kom inte på ett bra tag . tillslut kom martin in i salen och berättade att de hade träffat john i centrum med hans ' backare' . de hade typ slagit acke i magen och acke trodde att hans axel hade gått ur led , men det var inte så . acke stog ute vid skåpen och ville inte gå in i salen så anna gick ut till honom och hämtade honom , så kom ackes föräldrar . acke berättade allt som hade hänt och anna tyckte att de skulle polisanmäla honom . jag vet inte om dom har gjort det än , men anyway så fick niclas i nian reda på det och ja ... 250 pers mot john blev det .. men det blev ingen fight . niclas talade bara om för honom att de han gjorde var fel , och han sa till hans ' backare' att han typ hade slagits mot en kille som var tre år yngre än john och tyckte de var fega , så det är inte på hans sida längre ( så som jag uppfattade det ) ochjag tror inte att han kommer ge sig på acke och martin efter det här.
efter bilden hade vi engelska men det blev bara ett förhör för vi snackade om vad som hade hänt . anna-karin våran lärare kan bli lite sur ibland ... så hon kom in med bestämda steg och berättade först att det hade varit bråk borta vid söra och där hade det varit 150 pers eller nått sånt sa hon , och hon var ganska bestämd och ville inte att vi skulle lägga oss i andras bråk/gräl. engelskan blev ja , john broman snack + söra.
jag tyckte synd om acke för det var ju hans födelsedag liksom . iaf så gick vi ut och träffade bla linus och oliver . oliver var ganska stressad för han var jagad av polisen för att ha 'skoj' slagit tobbe , idrottsläraren , men jag tror inte det var så myk på skoj för att tobbe värkade ju ha polisanmält det .. så jag vet inte .
efter en ganska händelserik dag så skulle jag linn och jojo göra ett no prov som vi hade missat för vi var inte där , ( det var ett grupp prov ). vi skrev åtta sidor ,så vi är ganska stolta (-: . och om vi skrev fel blir jag förbannad..

skönt med en avslutad skoldag och äntligen SKUM :-D :-D .
jag och oscar kom dit vid sex och spelade pingis med john ( inte john broman ) och nåra andra . oscar och john hade köpt glass till acke i födelsedags present . ett glass packet . så när han kom sjöng alla och käkade glass :-)
det var skit kul att träffa alla olika människor , bla en ny tjej , emelie :-)
dagen avsludades med att jag,john,sabina och oscar gick till statoil för att jag och oscar skulle köpa smör och möta pappa och dom bor åt samma håll så vi tog sälskap ^^
Torsdag
Det har inte hänt så myk idag . en vanlig skoldag .
jag cyklade hem och tog sälskap med andrea , så vi bestämde att vi kunde göra nått en liten stund :-) . vi var inne på hamsterpaj och körde bubble trubel , skit kul :-D . tillslut kom hanna och ella och vi började ringa heta linjen :-P. det var en gubbe som var 72 som ba : jag vill knulla dig , jag vill ha din fitta , typ . skit äcklig . och så var det några andra som bus ringde och vi bus ringde också så det var ju lite kul ^^. efter typ en kvart stängs det ju ner och vi försökte ringa men vi kom inte fram så vi kollade på youtube på den nya beriodalbanan insane som verkar skit kul som jag tänker åka i sommar :-).
jag såg inte allt för jag var tvungen att cykla hem och äta innan träningen .

på träningen så gick det jätte bra :-) . vi har ett nytt pgrm som vi ska ha till sm . längtar så :-D.

jag ska börja lägga in bilder, har endel på lager :-)

/ Jossan

Är du flummig ?

Hur flummig är du ?

[x] Du har ätit något som du visste att du skulle få ont i magen av
[x] Du har spottat i motvind
[/] Du har ramlat av en stol fast att den stod still
[ ] Du har
tungan ute när du koncentrerar dig.
[x] Du skrattar åt dina egna skämt då ingen annan skrattar
[ ] Du har börjat prata om vädret med en främling som bara "gick där". 
[ ] Du har klistrat ihop ett trasigt dricksglas med limstift.
[x] Du har skrikit håll käften eller liknande till en oskyldig främling
[x] Du har gått omkring på stan med en vante/sko/strumpa eftersom den andra glömde du ta med dig
[ ] Du har snubblat över ett tuggumi på marken.
[x]Du har fastnat med tungan på en iskall lyktstolpe
[x] Du tittar på disney channel
[ ] Du älskar att städa ditt rum
[ ] Du kom på att du glömde skorna när du hade stigit ut genom ytterdörren.
[x] Du har sjungit högt inne i en affär
[ ] Du har spottat framför dig, och sen halkat på spottet.
[/] Du brukar prata med dig själv framför spegeln
[ ] Du äter rena sockerbitar som godis.
[ ] Du somnade i ett provrum i en klädaffär.
[ ] Du har sagt att du måste på toa inför en främling.
[ ] Du har försökt drunkna i en vattenpöl
[x] Du har legat ner på golvet i minst 10 minuter
[x] Du har stått upp på din skolbänk och skrikigt! 
[ ] Du har gått till skolan i pyjamas
Summa: 11


i'm sorry

förlåååååååååååååååååååååååååååååååååååååt för att jag var varit kass på att skriva inlägg . men ni kommer inte få höra av mig föräns på söndag förmodligen , så räkna inte med att jag skriver tills dess /-:

/ Jossan

trött sur och irriterad , kan det bli bättre ?

idag gick jag upp 11 . så segt -.- , jag hatar att vakna sent för då går dagen myk fortare . men jag har ju en anlednig varför jag gick upp så sent. vi åkte ju med oscar till akuten igår för ja , han kunde inte röra armen . vi kom dit kvart över sex på eftermiddagen och var där till kl ett i morse . roligt va ? så vi var där i 7 h och 45 min. de skulle bara kolla honomoch röntka och de tar nästan åtta timmar liksom ? men´det tar ju typ alltid lång tid om man pker dit + att det var bara en doktor där. men det var massa gammla tanter där som kom in . en tant låg och skakade , stackarn :-/. men vi fick oscars diagnos efter en lång väntan . och han hade inte brutit armen . det var nått brosk som hade gått sönder . ( fråga mig inte vad det är )
men när vi kom hem så gick vi ju och la oss såklart .

idag är jag trött och irriterad + att det bara blir kallare . mamma och jag skulle ha tagit en cykeltur runt ss-stad. men jag vet inte om det blir så . det blir nog bara städning och plocka undan här hemma . men på ett sett ser jag fram emot det , för det är ganska stökigt i mitt rum , jag kan ta före och efter bilder så får ni se :-)

annars är statusen ganska låg med resten av familjen. mamma + hugo är sjuka och oscar har ont och är trött . han blir så arg när han är trött o.O alexander är arg och smäller i dörrar för att det har hänt nått med hans bild som han har ritat .... han har kommit in i trotts åldern.

nu kommer min snoriga lillebror hugo och vill leka . så jag skriver senare :-)

/ Jossan

oscar's hemkomst = drömtårta

tjena mittbena !
dagen började med att jag och pappa tog en cykel typ på 25 km . det var uppfriskande men tungt :-). efter en stund så cyklade vi in på en kiosk och köpte varsin trocaderod , det var jätte gott , har inte drucket det på typ ett år , så det var uppfriskande. när vi sen började cykla igen kom vi mer och mer ut på landet . det var super härligt , det var hus överallt med hage på tomten med hästar. så mysigt :-). det blev allt segare och segare backar , och benen blev jääätte möra så när man kom hem ville man bara lägga sig ner och vila.

tillslut kom vi hem och åt lunch . falukorv med ris ;-P. igår så köpte vi ju frön som vi förplanterade idag. vatten melon , honungs melon , tomat , gurka och broccoli. när det har blivit lite mer sommar så ska vi plantera fröna , eller växterna i växthuset. det blir kul :-). när vi var klara så åkte vi till österskärs handel för att köpa lite kako för vi skulle baka en dröm tårta som vi kunde fika på när oscar kom hem . så v bakade en kaka ochså kom oscar hem . det var skönt att han gjorde det , varför kan jag inte svara på :-). men som sagt var har han ganska stora sår på mage och arm , så han har ganska ont ..  men vi ska åka till danderyd snart , efter maten :-).
 
 bilder kommer
/ Jossan


nått man tydligen måste prova

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött
Favoritgodis: Oj , den var svår . typ bubblizar :-)
Är det nåt du absolut inte äter: Marsipan . blääääää
Kläder just nu: Stor sverige tröja ^^
Musik just nu: Eminems nya låt 'we made you'
Vad sa du senast: Jag trodde du pratade med mig :-P
Sommarplaner: Kroatien & gotland är de största planerna (-:
Fisk eller badkruka: Badkruka för det mesta x)
Saft eller alkohol: Saft
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Favoritväder: Alla väder typ utom slask såklart , haaaaaaaaatar slask
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: oj
Morgon- eller nattmänniska: Båda två
Sparare eller slösare: Slösare , men nu sparar jag x)
Bästa film: Forrest Gump , Happy Feet ,
Tror på liv på andra planeter: Nej x)
Har du några homosexuella vänner: Ja
Tror du på mirakel: Jag vill att mirakel ska hända , men händer sällan :-]
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Vet inte , just nu vill jag inte ha något för man har så många syskon , kanske 1-3 :-)
Bio eller promenad: Beror på humöret , annars båda
Är du kittlig: JA !
Snarkar du? Jag tror inte det :-]
Stjärntecken? Fisk
Rädd för insekter? Nej , eller jo om nån stoppar dom innanför kläderna :-P
Äckligaste insekten: Kackelackor
Största svaghet: Ingen aning
Det här är jag bra på:
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? typ att kunna flyga , haha x)
Vad vill du jobba som? Delfin skötare på kolmorden , nej , jag vet faktiskt inte.
Chips, morötter eller godis? Morötter :-]
Pizza eller hamburgare?  Mc:s handburgare
Skriver du dagbok? Nej , ibland på sommarloven för då händer det så myk , men jag bloggar ist , myk roligare ;-)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Jag vill pierca mig i naveln , men ska vänta för man få inte ha nått sånt på cheerleadingen
Stökigt eller välstädat i ditt rum? Stöökigt, men försöker att hålla det rent
Gungar du på stolen? Jag är beroende :-]
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jaa , säkert :-P
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Kan hända (-:
Gillar du att sjunga? Ja , när jag duschar , men då kmr det bara x] 
Anser du att du är stark? Nej , värkligen inte :-P
Brukar du sola? Ja
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten upp och ner , det funkar :-)
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe eller te? Te
Har du en besatthet? Inte vad jag kan komma på :-)

Happy or sad ? Bad or Good ?

hej igen . det här blir nog ett snabbt inlägg för vi ska snart iväg på middag hos farmor och farfar :-).
Dålig nyhet:
jag kan ju börja med att säga att alexander ramlade och slog sig i huvet igen . han hade åkt baklänges på nån liten bil som man sitter på och puttar på med benen så att den åker frammåt . och vi har sten plattor så han ramlade på stenplattorna och fick tre små sår i huvet .
Bra nyhet:
hugo hoppade trampolin för första gången , han skrattade as myk :-D . pappa tog lite bilder som jag lägger in imorgon.
jag städade garaget och ni anar inte vilken skilnad det blev , man blir så glad när man har lyckats :-) . innan jag städade åkte vi till växthusaffären och köpte lite frön som vi ska plantera i växthuset och så köpte vi glass såklart .
jag har inte så myk mer att skriva  , jag gör inte så myk på loven , utom att chilla ;-)

juste  , vill ni att jag ska ha fråge stund ? ni får börja skriva frågor till mig :-)
/ Jossan

är det sommar på andra sidan gatan ?

här hemma är det 20 grader i skuggan så jag sitter i shorts och linne ute i solen och skriver :-)

har ni fått påskägg ? pappa hade lagt ut lappar som jag och alexander sprang och letade efter , haha , det var fett kul ^^. när vi hittat påsk äggen satt vi och åt i pyamas ute på verandan . oscar ringde efter en stund och berättade att han och christopher hade kört stört lopp ner för en bake och så skulle oscar hoppa , men det gick inte så bra . han flög typ fyra meter och ramlade . han fick typ bränn märken och han kanske har brutit armen , stakarn :-/ tur att de åker hem imorgon. men om det hade blivit värre i armen vid fem så skulle de åka in  till sjukhuset .

snart ska jag städa i garaget till habibi, men jag ska ligga och njuta i solen en liten stund till :-)

skriver lite senare

/ Jossan


lite små chill efter chill dagen ;-)

nu ligger jag i soffan helt själv , kollar på tv:n och chillar . små barnen sover mamma och pappa är på en bil tur det enda som hörs är tv:n . 

jag pappa och alexander tog en cykel tur föreut och köpte glass. det var jätte mysigt. pappa óch jag köpte en varsin sandwich och alexander någon grön glass. vi stannade till vid en lekplats efter en stund och gungade lite.alexander frös as myk så vi var tvugna att vänta hem efter en stund .

me love alla som läser min blogg , tack :-) 

/ Jossan

slappdag utan dator :-)

hej på er !
jag har precis kommit hem från tulpan försäljning . två buketer kvar , såå drygt. men mamma ska köpa en så egentligen har jag bara en kvar .

den här dagen har varit verkligen slappig , jag har typ bara legat och solat och hoppat trampolin. det är så skönt att ta det lungt . jag tog ut habibi idag också , hon hoppade omkring på gräsmattan och var jätte glad . snart är det mat och sen ska jag och pappa cykla för att köpa glass :-)

jag har inte så myk mer att skriva om , helt enkelt en slapp dag.

/ Jossan

inte ett moln så långt ögat kan nå , inte en droppe regn på flera dar

tjena mitt bena . nu sitter jag i pyamas och äter flingor och yougurt och snart är makorna klara.
jag vill värkligen säga förlåt för att jag inte har uppdaterat , men det är as mycket teater så man hinner typ aldrig :'-(
men jag skrev inte vad som hände igår och därför ska jag skriva om vad som hände igår :-)
Torsdag
igår så hade jag teater från elva till fem . vi körde genomdrag . det var ganska kul , det enda som är jobbigt det är att vänta ... man väntar och väntar och till slut är det ens tur :-).de roligaste scenerna är typ när johan är ute . han är GRYYM. och sen när vi gör twist dansen , den är fett rolig :-)  och efter teatern är man jätte trött verkligen , så jag lunkade hem i min långsamma takt. mamma pappa och små brorsorna hade varit på tekniska museet . så jag trodde att jag skulle få vara själv en stund . men jag träffade dom på vägen med bilen så jag fick stjuss de sissta femtio m ^^. efter middan kom farfar och köpte tulpaner , yey 4 st kvar att sälja sen är det över :-D. jag säljer tulpaner till laget för att vi ska tävla i USA 2012 , så vi samlar in pengar :-). jag vet att det är ganska långt kvar , men det är ganska myk pengar men det är ganska myk pengar som behövs. vi åt en gröt middag sen . pappa berättade att han hade lämnat in min cykel :-D . jag är ett klant achel och tappade bort nycklarna till den så då lämnade han in den och då tog de bort det gamla låset och satte dit ett nytt :-) så mamma och jag åkte och hämtade den och handlade på willys. när vi kom hem så var det adam och eva asså stora . så då kollade vi på den coh åt chips med dipp.
Fredag
det har inte hunnit hända så myk än , men pappa och jag ska kanske åka till arninge och köpa ny katt mat för att hon är jätte alergis mot typ all katt mat från ica :-P . hon fårexem och utsalg i ansiktet :-( . så vi ska köpa riktig mat till henne . sen ska vi ta en cykel tur , mer vet jag inte , kanske förplantera lite i växt huset ? :-)

skriver lite senare

/ Jossan

Här kommer jag och mina sexiga systrar från söder..?

 

1 väntan på att tåget ska komma på åkersberga station
2 jag tog ett glas juice hemma hos märta ( lotta var lite paparazzi ) & ja , jag är het
3 hemma hos märta . märta gör en flying
4märta gör en flickis
5 jag var lite paparazzi och tog en bild pålotta ^^
6 vi tog fram en madras och det var så skönt , så jag ville inte flytta på mig :-P
7 då blev de arga ..
8 så jag tog en foppa tofla och elias sko + madrassen och la mig på verandan
9 på madrassen :-)
10 no life bild , men fin himmel ^^
11 lotta på väg till påsk cafet
12 tjejerna på väg till påsk cafet :-)
13 en outfit :-)
14 och sen kom ella och andrea :-D
15 och då hoppade vi trampolin , och hade det feta trevligt
16 andrea
17 andrea och jag ^^
18 19 och 20 hände på nåfra sekunder , ^^
21 ella och jag ,helt störda ;-P
22 grupp foto , hetingar
23 strunta i mig och kolla på bakrunden :-)
24 mina dala hästar :-D
25 älsklingar <3
26 me and andrea
27 andrea var paparazzi :-)
28 andrea var paparazzi :-)
29 jag vet , jag är inte världs bäst på fotboll
30 andrea konsentrerad ^^
31 ellas vrist :-)
32 ella är sötast i stan :-) <3
33 <33
34 <33
35 hemma hoss ella och andrea :-)

Jossan

Hallojsan! x)
Andrea här. Jag tänkte bara skriva ett litet inlägg med Jossan som huvudperson.
Jo, jag är så himla glad över att jag har dig som en av mina bästa kompisar. Du verkligen finns där och ställer upp och vi kan prata om allt med varandra. Så skönt att prata av sig med dig, du lyssnar och förstår. Även vi har våra bråk och tjafs, men vad är en vänskap utan det undrar jag? Våra minnen är så roliga och vi har väldigt många nu även om vi inte har känt varandra hela livet. 4 års vänskap har hittills blivit såhär, vad kan bli bättre?

Det här kanske känns som en fånig text som alla skriver, men jag menar det verkligen.

musiken gör så att man känner känslor

hej på er . jag vet att jag har varit ganska dålig på att uppdatera , förlåt. iaf så ja ,
 musiken ger mig känslor . det är så skumt , jag lyssnar på welcome to the jungel med Guns N' Roses . jag blir så glad utav den . vet inte varför :-P jag vet att det är liksom rock , men min storebror lyssnar på rock klassiker heela tiden , dygnet runt och så hör man från hans rum och då så blir det automatiskt att man börjar lyssna på rock och hård rock . men jag lyssnar mest på snook :-) en hård rocks låt som jag brukar lyssna på är Psychsocial med slipknot. jag vet jag är lite weard , men bara för att jag lyssnar på sån musik betyder det inte att jag är emo eller värsta punkaren. jag är fortfarande jossan.
skit samma , nu ska jag skriva om lite annat än onödig information. igår så sov jag över med ella och andrea.  vi hade suuper mys och låg och pratade som vanligt om våra värkligen as knäppa tankar  :-D vi såg på mindre än halv forrest gump , men vi kom så lång så att vi hann se Bubba dö :'-(. vi gick och la oss typ halv två ? och imorse var vi tvugna att gå upp tidigt för att jag skulle på teater 11 -.-. vi gjorde en ny dans som var SKIT ROLIG , värsta twist dansen . för mig slutatde teatern ett nånting ? så då gick jag hem och hade jätte tråkigt . först ringde jag ella och andrea och frågade om vi kunde göra nått , men dem skulle vara med sofia , då ringde jag fredrik och han skulle till täby och sisst men inte minst ringde jag märta som var på väg till hennes pappa . men efter tio minuters depp kom jag på att jag kunde ringa lotta som fortfarande var på teatern . vi bestämde att vi skulle gå till donkeli-dojan och äta. vi var as hungriga så vi köpte en stog pomfritt en stor läsk och 5 cheesburgare , hehe . vi åts upp allt . sen gick vi och köpte tuggummi sen drog jag hem , och nu sitter jag här och lyssnar på musik på mobilen för ljudet på datan är paj -.-'

pappa har min kamera så jag ska lägga över alla bilder när han kommer hem och då ska jag ha de där innlägget ´med bara bilder som jag lovat :-D

/ Jossan

' life is like a box of chocklates .. you never know what you're gonna get '

hejsvej.  överskriften kommer från forest gump , en utav mina favorit filmer , så sorlig och bra :-). och överskriften stämmer fasktiskt , man vet aldrig vad som kommer hända i livet ..
vet ni ? jag är så sjukt trött på att 'leta' efter en kille . jag orkar inte , han får komma när han kommer . men när man ser typ en kompis och hennes pojkvän tsm så blir man typ helt desperat och måste hitta nån . skit samma what ever . ¨jag ska värkligen hitta nån som jag inte kan släppa taget om , någon jag värkligen älskar :-).

iaf så ska jag ella och andrea sova över idag , yey :-D , var nån stans vet jag inte.. men vi kommer säkert komma överens om något bra ställe att sova på ! och under hela påsklovet är min brorsa i fjällen med några kompisar ,sååå skönt . ( ta inte illa upp oscar ) men asså det är så skönt att vara ifrån varandra ett tag . jag är helt ensam nu. det är ännu skönare , alex är på dagis , mamma och pappa tog en prommis ner till ica med hugo , så det är bara jag som är hemma . äntligen helt tyst liksom. jag vet inte vad jag ska hitta på , typ gosa med katten ? :-S

jag har bestämt mig för att ha ett helt inlägg med bara bilder nästa gång jag skriver :-D

/ Jossan

i can dance baby , yeah!

tjo bree ;-).
har precis kommit hem från en 'tränings dag' med lotta märta och natta TÅ och emelie O. vi var i sporthallen eller ishalen sen kl tolv till halv fem. vi tränade på pogramet vi ska ha i teatern ( vi har två pgr ). det är såhär att vi ska spela in en scen via en övervaknings kamera i alcea huset som vi sedan ska visa upp på teatern på en stor skärm. iaf så gick det PISS OCH PANNKAKOR rent utsagt , allt var otajmat och vi kunde inga positioner och bla bla bla. men efter lite lunch tkr jag att allt gick bättre . men emelie fick typ ont i huvet så hon gick hem .. så jag vet inte om hon kommer vara med imorgon och spela in för hon kan ju ingenting samma sak med melissa :-(. men vi får väll se.
efter en stund hade elias och hans kompisar ( elias är märtas storabror , han är 20) kollat in vad vi gjorde, ( de var där fär att de har trampolin grupper som de tränar ) så de skulle bygga .... och ni kan ju ana hur de gick . en räknade på spanska och en räknade typ inget alls och den siste räknade typ alltid till tre på engelska. iaf så så skulle de kreidla , eller hur det stavas . ( man slänger upp personen i luften och tar emot den ) men de kom inte ens upp i vanlig dubbel-bais ( när toppen står på basernas händer i axel höjd ) så det gick inte så bra ...

efter vi hade varit i ishallen så gick lotta och natta till berga gården för att de skulle träna på deras scener och märta och jag skulle inte dit förän vid åtta så vi tog det chill och tog tåget hem till mig . märta köpte cocacola och remmar i kiorren i ishallen och i dem remmarna var det hål så vi använde dem som sugrör ^^. där hemma träffade vi min lillebror som var typ as ivrig för han ville leka -.- så vi hoppade lite trampolin med honom och sen åt vi och så åkte vi till teatern.

på teatern skulle vi göra värsta hip hop dansen , as svårt för man skulle använda så myk höfter och rumpa och värkligen göra värsta moovsen . men det var grymt kul . killarna dansade ju också ^^

jag är ledsen för att det inte har varit så myk bild uppdateringar , men jag har knappt haft nån tid till att kunna ta foton , men jag har några st på g :-) .

/ Jossan

barfota flickan

hejsan :-) .
nu har jag städat buren åt min sötaste kanin habibi som kommer hem idag . ni förstår jag och märta har en kanin tsm så vi har henne varanan månad , praktiskt va :-) ? iallfall så hade vi uppvisning idag i hacksta som jag berättade om tidigare . alla lagen visade upp sina danser sen hade vi ju prova på saker . det var skit kul för det var massa mammor som byggde ^^ . dom var duktiga (Y).

imorse tog jag pappa hugo och alex en promenix ner till österskärs handel för attt handla lite socker och bak saker för jag skulle baka och släja idag på uppvisnignen . det var suuper skönt att  gå ut och gå . solen värmde i ryggen hela vägen dit och sen när vi skulle hem var man tvungen att dra upp byxorna och ta av sig tröjan.

igår kväll kom fredrik hit för vi skulle hoppa trampolin. det hade blivit mörkt så det var skit kul att hoppa. iaf så skulle han göra en bakåt volt , han gjorde en men när han hade gjort volten fick han så myk fart bakåt så han gjorde en volt ner på marken hamnade på ryggen och rullade ner för en liten kulle , ( det är svårt att förklara, det var roligare på riktigt ;-) )

snart ska jag till teatern i en timme för att träna på våran scen. fast först ut och sola i linne och shorts :-).

/ Jossan

direkt från trampolinen

yes , i'm back.
vart var jag ? juste jag hade berättat gårdagarnas grejer .
idag har det varit as skönt ute , typ 15+ ? iaf så började vi nio för vi hade ingen drama , det var fett skönt med sov morgon för jag kom hem så sent igår :-) och när vi kom till skolan hade vi matte , fast jag hann inte göra nått för jag var tvungen att gå till skolsyster , för att göra en sånhär koll som man gör i fyran . allt var bra utom en sak .. jag har sne rygg :-S . eller höft , så jag skulle till hacksta skolan för där fanns det någon 'specialist' sa hon , fast  om två veckor , efter lovet . men jag bär typ alltid min bag på vänster axel och jag har den i skolan så det är ganska tungt  , men jag ska försöka att sitta typ rakt när jag sitter också. annars var jag 159.5 cm lång och vägde 39.4 . yey jag är en och en halv cm längre än acke ^^ . han ville att vi skulle mäta oss och skit när jag sa det , vi gjorde det , men jag var iaf längre än honom och då ville han att vi skulle skaka hand på att vi var lika långa iaf ? efter matten hade vi hål timme i en och en halv timme , as skönt så jag,märta,ella,fredrik,jacob och acke satt och solade oss , det var lite mys :-) .

imorgon ska vi ha uppvisning i hacksta -.- alla dessa uppvisingar och prova på grejer typ , så kom dit så kan ni få prova vara lite cheerleaders :-D. först visar vi våra pogram och sen så finns det olika stationer där man kan få bygga,dansa och gymnastik . ( fast inträde kostar ) jag står vid dans stationen . jag ville stå vid bygg stationen  men nejnej -.-.

iaf så övriga veckan kommer se ut så här :
teater,teater och teater .
på måndag ska vi spela in allt, hoppas vi inte ramlar i byggen .__.

jag har några bilder på g , som jag ska lägga ut senare kanske :-)

/ Jossan

dagarna

hej igen :-) . tack för alla komentarer det har värkligen varit ett lyft eller vad man ska säga !
iallafall så har de här dagarna varit heeelt full bokade. förrgår var det teater från sju till halv tio , eller så var det fem till halv tio ?! och igår så var det påsk cafee , jag har inte kunnat ta några bilder :'-( men gå in på http://www.svit.blogg.se/ ( veronicas blogg ) hon har några bilder :-) vi uppträdde med ett kort pogram med hej micke fast på engelska , remix :-) ni kan söka på youtube ( Hey Mickey- Bring It On SoundTrack + Lyrics ) i början innan de börjar sjunga har vi våran ramsa :-). totalt tjänade vi 2040 kr nånting  men sen så var det ju massa folk som hade köpt massa saker saker så det belv ca 1600 kr.

kommer snart ska sätta upp trampolinen :-D

sorry..

förlåt för att jag intehar skrivit de senaste dagarna , det har varit jätte myk , och jag har inte kommit hem fören vid tio halv elva snåret . men jag skriver efter skolan!

/Jossan

RSS 2.0