Sov gott gullegrisar


jag vet att ni vill ha mig, höhö..


kanske fel låt val, men den heter ju sweet dreams ? ;)


Oversice supernajs !

Då var den här dagen snart avslutad då . Och snart börjar ännu en vecka i skolan, kul men samtidigt jobbigt. Har bara tre prov kvar den här terminen och två utav dom är imorgon och på tisdag. Kommer kännas super skönt när dom är avklarade.
Dagen idag har varit riktigt seeg. Gick upp vid tio och var klar med frukosten vid elva. Seriöst, tycker ni inte att jag borde få pris i snabbhet i frukost ätning ? Sen duschade jag typ vid ett , hehe ;P, och så pluggade jag fram till halv fyra tiden då jag gjorde mig iordning inför släckt middagen. Jag orkade inte riktigt ta på mig något speciellt, men nånting blev det iallfall. Det var lika mysigt som vanligt :). Ja , det var den kvällen det.
Fan nu mår jag illa efter chipsen.. blääää och uuusch.

jeans leggins - gina
oversice t-shirt - brorsans från jc i think
gammal kofta - gina

Jag vet itne vad ni tycker, men jag det känns som att oversice på oss tjejer har börjat bli lite trendigt, haha , jag kanske har fel, men det känns verkligen som det :)

Till Märta


du är min bästavän.


Döende inlägg

Tjabba tjena ! Ligger här och pluggar på glosboken.se, funkar faktiskt ganska bra måste jag säga. Jag ska snart gå och göra mig iordning inför kvällen. Vi får se vad jag tar på mig. Blev ingen träning heller, jag var tvungen att plugga :/. Aja, pallar ej skriva mer.
Det blir mer ikväll istället!

Klock mode ?

Bara jag som inte tänkt på att det är första advent ? När jag kom upp imorse så var det full rulle där uppe med pynt och sånt. Jag har verkligen inte tänkt på att det är första advent, liksom det är snart jul ?!
Idag blir det plugg, träning och senare middag med släkten. Riktigt mysigt. Annars så ska jag fortsätta med min önskelista. Två grej jag önskar mig är två klockor faktiskt. Har ni sett dom här JETSET klockorna från ur och penn ? Riktigt balla är dom enligt mig, så en sån kommer nog med på listan ;). Vilket färg vet jag inte, men jag funderar mellan vit, blå, orange, rosa eller grön. Jag kan tycka att det är riktigt snyggt med klockor.
Men nu ska jag sluta no lifa mig framför datan och göra lite nytta här hemma innan träningen.

Vilken färg tycker ni ?


Säääääääääämmmmmsssssttttt bild, men jag orkade inget avanserat

Franska proffs next !

Jag har precis pluggat klart franskan och känner mig riktigt duktig ! Jag kan nu det mesta till provet bara några små saker som jag inte kan, så det känns ju skönt. Men jag har fortfarande kvar so:n och svenskan. Blä, men jag får ta tag i det senare !
Om en timme så ska jag in till Täby med Märta och Hanna, vi ska fixa med lite saker och senare gå på bio med Emelie :). Det blir New Moon!
Nu måste jag göra mig iordning och fixa mig så ska jag gå till Märta.



Stop i lagens namn

Ibland vill man bara ha en stop knapp som stannade allt.

Plugghäst helger

Godmorgon på er :).
Gick nyss upp och är helt sluuut, som vanligt typ ;). Försov mig och missade träningen, yes dagen börjar bra ! Idag blir det plugg iallfall och kanske senare bio med mor min och sen har jag inget mer planerat. Fast det finns massor som jag vill göra med vet inte om jag hinner, vi får se ! Ska skriva önskelista också, nånting man inte får glömma, hih ;). En sak jag tycker är riktigt tråkigt är att dom senaste helgerna har bara gått åt till att plugga. Seriöst, plugg nästan varje dag. Det är verkligen nånting som riktigt tar på krafterna.
  • Färga håret brownie
  • Ta ennu ett hål i örat
  • Jul handla
  • Kolla på bio
  • Stäääda
  • Plugga
Listan är på saker som jag vill göra också, inte bara på saker som ska göras.

Trötting in the front

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ!
Jag är sjukt trött, men jag skriver ett inlägg iallfall för att jag är så sjukt bussig :).
Nu är jag hemma från skum iallfall . Det var tårt bakar tävling, och mitt lag kom på tredje plats ! Våran tårta var seriös skit grym ! Jag ska föröska få tag på bilderna som Jonas tog :). Det var Acke,Kimpa,Jonas,Patrik och lilla jag i vårat lag. Vi gjorde ett slagfält mellan kiwisar som låg döda med typ tandpetare i sig, haha. Det var feta najs asså :).
Sedan kom jag hem och chillade framför idol med momi and papi och ska fortsätta med det nu !

Hare gött !


Jag skrev faktiskt bara att jag 'typ' inte blogga nånting, men jag sa aldrig att jag skulle sluta

Hellu! Kom nyss hem från skolan och sitter och lyssnar på mjusik . Ikväll blir det skum med Axel och kanske Adde, vi får se , och senare så kanske jag ska på öppethus på Täby Enskilda med Fredde. Fast vi får se om jag orkar det. Bror min ville också att jag skulle det, men aa. Men det är allt bra najs när man har en fullbokad fredagskväll istället för att sitte hemma och ruttna framför datan och tv:n.

Den här veckan har varit helt sajk måste jag säga. Haha , shit jag orkar inte tänka på det, skönt iallfall att man får stöd ifrån dom som man verkligen behöver vilket har kännts härligt, hehe ;).
Just nu sitter jag och kollar på en film Märta har klippt ihop från i tisdags när vi hade cheerleading uppvisning, men jag lägger inte ut adressen för jag skäms så mycket över mig själv och vi var otajmade så det blir lite pinsamt ...
Jag vet inte vad jag mer ska skriva ?
Juste, skulle egentligen till uppsala i helgen med E och A, men det gick inte, 'plugget går före' sa mamma, sjuuuukt tråkigt, jag hade verkligen sett fram emot det här.

Jag måste bara säga en sak som jag har tänkt på ett tag, att ibland känns det som att man inte har något att klaga på, så att man gör en liten sak till en stor sak för man inte har något annat för sig, typ bara för att man vill att det ska hända nånting. Patetiskt.


Himlen är oskyldigt blå

Jag är ledsen över att jag knappt bloggar nu för tiden, men jag hinner verkligen inte. Har prov typ varje dag känns det som, så aa.
Gårdagen var super trevlig :). Det kunde gått bättre när vi körde vårat pogram, men det var helt okej. Dom vi körde för visste ju typ inte vad cheerleading var ;). Men det var riktigt najs , för det kom fram massa typ rika människor och ville ta kort på oss tillsammans med dom och sa hela tiden: Amasing kids, amasing kids . ( eller hur det nu stavas ?). Fast jag har världens jävla träningsverk i magen idag.


Dagen idag har väll varit helt okej.
Jävla sur just nu, men jag orkar inte förklara varför.
Mår inte bra just nu, orkar ingenting längre.
Så jag kommer typ inte blogga nånting,
eller under lovet börjar jag igen :)

Cheerleading dag


hahaha , så sjukt sexy !

Jag hade skrivit värsta långa inlägget och så är jag sååå blont smart så jag raderar allt. Iallafall så är jag sjukt ledsen över att jag inte har kunnat blogga under gårdagen. Jag kom hem runt tio tiden och då var jag tvungen att fixa lunch inför denna dag, så jag hann inte blogga.
Idag så ska jag på cheerleading uppvisning med laget. Så jag är ledig idag för vi ska ha uppvisning på Lidingö för MTG. MTG äger typ Tele2 och sånna företag. Det ska bli ritkgt najs faktiskt, men jag kommer nog vara ganska trött på cheerleading när jag kommer hem för vi ska vara typ 'tv cheerleaders', alltså sjukt överdrivna och flörtiga, haha :).
Jag har laddat kameran, så den ska med. Jag skulle egentligen ta med mig våran video kamera, men jag hittar inte laddaren till den, så den är helt död.. Riktigt synd, menmen.
Jag är taggad som tusan på att tossa och skit , haha, jag kan berätta senare vad det är! Roligt är det iallfall :).
Det enda jag riktigt dissar hos cheerleading är frillan. Man måste ha en slimmad toffs som ska sitta högt på huvet. Blä, men det är snyggare när man har tävling frisyr ;). Efter tävlingarna brukar man kunna dra ut toffsen och håret sitter kvar i en toffs för man har så sjukt mycket hårspray.

Aja, ha en trevlig dag, för det ska jag :). Ska ta i som fan idag när vi tossar och bygger. Wiiih vad jag är taggad !




När man får tid över..

gammal låt, men det får ni stå ut med & jag bjuder på bilderna


Sött,gött, rött ?

Godmorgon på er ! Hade inte tänkt skriva ett mega långt inlägg just nu för jag har endel jag måste hinna med innan träningen.
Idag ska jag verkligen ta tag i mitt rum, det är sååå sjuuukt stökigt! Och såklart så ska man plugga .. Tråkigt men nått som måste göras.
Jag vet inte vad mer jag ska skriva ? Är otroligt sugen på nått sött, ska gå upp och kolla om jag hittar nått, hehe ;).

Damöb- vi rockar fett

Jag kollade på det här pogramet hela tiden när jag var liten , jag är väll inte ensam ? x)


Matte proffs next !


haha, sääämst bild, men jag orkade inte ta en till ;)

Har precis pluggat klart matten ! Yes, finely. Är ganska stolt över mig själv, för det gick satans bra för mig idag, så det är bara att hoppas på att det går bra på provet också :). Sitter här i soffan och gosar med våran nya katt, Naomi. Jag vet att namnet är heeeelt cp, men det är min bror som har gett henne namnet, och det betyder typ katt på japanska. Sajk, menmen, nått man får stå ut med. Hon är iallfall en vildkatt egentligen, men endå den tamaste katten jag träffat :)
Hade tänkt att gå och lägga mig om en stund, det har blivit så sent hela veckan och det är inga roliga inne på msn eller så, så det är väll bara att tagga till kojs då. Fan vad tråkigt när man väl tänker efter...

Dagen i ord och bild från Kroatien

Just nu kollar jag på en as konstig film med min bror. Den handlar typ om en drake som delar hjärta med en människa och blablabla, fattar som sagt ingenting?
Iallfall så har dagen sett ut såhär att jag började med att jag hade fys träning uppe i hackstaspåret med resten utav laget. Det var feeett jobbigt, men skönt att få det gjort måste jag säga, man är ritktigt stolt efteråt när allt är klart! Jag var så trött så att jag höll på att somna i bilen, hehe. Men senare när vi var hemma så duschad jag och tog på mig morgonrocken och svepte in håret i en handduk. Och ja, så har jag typ sett ut hela dagen, haha . Har inte pallat fixa mig nånting. Det är ju trotts allt helg ? Men senare mot kvällen tog jag på mig mjukisar och första bästa tröja medans jag satte upp håret i en knöl, för mamma ville att jag skule hjälpa till med handlandet så jag hänkade på. Sen åkte vi till älskade mcdonken och åt middag, hehe ;). Faktiskt mysigt att bara få vara med mamma förengångs skull.
Och ja, nu sitter jag här och drömmer mig bort med musiken. Men pappa kom och bröt peace cirkeln här nere för mig och oscar nu, för jag måste upp och plugga matte i en och en halv timme.. Roligt ? Näää ;)

Bild från Kroatien i sommras. Saknar verkligen, fast när man var där ville man bara hem och ta det lugnt.
Konstigt men sant.

Låt - Snook har du tänkt på din begravning

Godenmorgen

Tjatja ! Fortfarande lika glad som igår och peppad på en ny dag :). Men tyvärr finns det inget att vara glad över, ska ju plugga hela helgen ? Fan vad tråkigt.. Jag som vill uuut. Iallfall så ska jag på träning om typ 45 minuter. Det ska faktiskt bli ganska kul, även om det är fys så vill jag träna. Känner att jag måste lägga ner min energi på nånting.
Aja, nu måste jag gå och göra mig iordning nu!


är så f u c k i n g glad !

jag har världens energi ! jag är så sjuuuuukt glad ! har världens sug efter bus eller nått annat kul! typ åka och leka med någon nu och känna mig as busig. haha , men endå så sitter jag här och töntar mig framför datan och känner mig as no lifig ! men imorgon är det lördag och jag ska plugga hela helgen. roligt ? nej. har typ 6 prov framför mig. så drygt, men det är bara att lägga i rätt växel så funkar det nog, fattar ni ? ;)

sen vill jag bara säga också att jag längtar som fan till lovet ! är så sjukt skol trött just nu och känner att jag måste ta en break. och så längtar man ju såklart tills jag och några sköningar ska sova i sss :). det känns som om jag är där hela tiden nu. jag var där senast idag efter skolan med andrea liksom :). hehe, jag kanske också blir en sån som slutningen hänger där ? nää, vi får hoppas på att jag inte börjar med det! inget illa menat till er som brukar vara där !
ska fortsätta att tönta mig framför datan och lyssna på soulja boy haha och massa annat skräp !
och chatta med linus,
-nöjd nu ? ;)


ha det gött !

Godkväll

Ledsen för att jag inte har bloggat nått dom senaste dagarna men jag har verkligen inte haft tid! Det är prov hela tiden och skit. Jag hinner inte nånting känns det som. Aja, ska fortsätta med att njuta framför datan och chiiilllaaaa!
Puuuuss

-

Ledsen över att jag inte har bloggat dom senaste dagarna, men jag har inte hunnit.
Tänkte bara säg att jag lever och att jag bloggar när jag kommer hem !

Det är chill, jag lever.

Jag har suttit och pluggat hela jäkla dagen idag. Så jag är faktikst snart klar. Det blev ingen träning pgr utav plugget och lite andra anledningar som jag inte vill ta upp på bloggen än. Iallfall så sitter jag här  och orkar knappt röra på mig. Är helt döööd. Eller ja, typ ;). Jag har iallfall inga planer på att göra mig fräch eller nått sånt. Sitter här i min stora sverige tröja och mina mjukisar, najsare blir det inte ! Tänkte bara skriva lite så att ni inte trodde att jag hade dött eller liknande, för det skulle bli lite jobbigt ;).
Nu måste jag fortsätta att skriva den här dryyga uppsatsen så att jag blir klar nångång.


bild brist- och jag var bara tvungen att lägga upp den här låten,
varför vet jag faktiskt inte ;P

Petter - Det går bra nu


Stress dag

Godmorgon ! Idag är det stressigt, jag måste hinna med att göra klart tk upg idag, annars bilr det jobbigt imorgon. Sen ska vi åka till några och fira typ pappas kompis födelsedag. Så jag kommer inte blogga förens ikväll tror jag.
Juste, min bror har varit hos en kompis i helgen som har typ vildkatter? Eller dom bor i hans stall och är typ lite tama men endå inte. Iallfall så skulle Oscar kanske ta med sig en kattunge hem idag :), det blir naaajs.
Aja, måste börja jobba nu innan pappa kommer ner och upptäcker mig, hehe (;

  • träning
  • klar med tk upgen
  • städa rummet
  • åka bort
  • kattunge ?

Homehomehome

Kom nyss hem från att ha varit i Skärgårdsstad med pappa och skrivit ut massa saker till min TK upg. Jag forskar om tvättmaskinen, haha , det äär fett drygt :D.
Men jag har typ ont i huvet och är as trött så jag måste sova nu för att palla dagen imorgon. Jag är ledsen för korta och tomma inlägg, men sånt man får leva med ibland. Jag ska försöka förbättra mig :).

Är på onoff

Står just nu inne på onoff vid willys och geekar mig med Fredde ;D. Hittade en jävla skön data, haha. Aja, ville bara skriva att jag är på onoff och att jag har hackat mig in på datan, hihi.
Fredrik kör nått spel som heter spindelharpan, han ville att jag skulle skriva det...
 hare gött !


HAHAHAH, SERIÖST VAD MAN SÅG UT !

Fyfan vad grejer man hittar på Youtube ! Jag hittar videosar som Jojo gjorde i sjuan, och seriöst, faaaaan vad vi såg ut :D. Jag hittade också grejer från Verras blogg ;). Ni kan ju ignorera min och Lottas dans i slutet och när Martin ropar 'Älskling HAHAH. Juste, vi gifter oss i andra filmen, missa inte det !


Såpbubblor

 

 


Har packat dagen , inte väskan

Godmorgon på er ! Dagen börjar ju lagom bra när man märker att man försovit sig och missar träningen /:. Idag ska jag vara med Freeeedyyyy och spendera förmiddan med att käka på MC och chilla. Jag har faktiskt lust att typ kolla på nån fail bio eller nått, typ madagaskar, men den har jag redan sett.. Jag får se hur det blir med dagen ! Har världens lust att åka till Skärgårdsstad men jag och Fredde kommer säkert sitta och spela Star Wors hela dagen, geeks som vi är, menmen ;). Senare på kvällen ska jag hem till Frösell och leka med Lotta och Emelie också. Packad dag alltså :). Sen är brorsans kompis Christopher här också, vilket är allt bra trevligt!

Jag vet inte vad jag ska skriva mer?
Så där ser min dag ut och vi får se om jag hinner skriva så mycket, men ha en goood dag:)

Har lite bild brist just nu men här är
jag Ella och Andrea på Gotlands båten 08,
ser ni någon skilnad på hur vi ser ut idag?;O

'Reda ut dagen'


Jag har fått flera saker klart för mig och det känns feta skönt alltså. Mycket privat som ja, jag inte vill ta upp. Men jag är glad över resultaten, eller två av tre iallfall ;).
Jag är ledsen över att jag bara bloggar på kvällarna nu för tiden, men när ska man ha tid ? Helgen går till kompisar och vardagarna till skolan, plugg och träningar. Det går inte så mycket tid till datan utom när jag skiter fulständigt i allt annat, vilket är väldigt dåligt.
Iallfall så har det inte hänt så mycket idag. Två lektioner och sen taggade jag hem och nu på kvällen har jag varit hos ja, en kompis. Det har varit en trevlig dag. Utom på morgonen , jag var så jävla arg, hade adrenalin i hela kroppen. Ni kommer bara skratta när jag sitter här och skriver, men när jag blir riktigt arg vill jag bara slåss. Inte dra någon i håret eller ge någon en fet bitchklapp utan jag vill slåss. Det är sällan men det händer. Så jag var jävla sur igår kväll och imorse, men det la sig efter ett tag, tack vare Acke, brüchen :). Tyck vad ni vill, jag bryr mig inte, jag är sån och det är bara att acceptera.
Iallfall så sitter jag nu här och känner att jag har ett jävla behov utav att få prata med Fredrik. Jag känner att jag behöver prata ut, kanske gråta eller skratta ? Jag vet inte, men att jag behöver prata, det vet jag att jag behöver. Någon som fattar för en gåns skull.

Iallfall så sitter jag nu och kollar på Idol och hoppas på att Eddie åker. Faaalskt låter det i mina öron!

Snook

Sitter och myser framför datan med frukost i knät och lyssnar på lugn musik förengångs skull :). Jag är peppad inför skolan idag faktikst. Lyssnar på snook, och seriöst, dom är typ sveriges bästa rapare? x) För mig är dom det iallfall, och utan snook på mobilen blir det svårta att överleva dagen alltså.

Jag tror vi bara har två lektioner idag men vi får se om det blir nått bloggande efter skolan, om jag orkar ;).

Ledsen för så korta inlägg hela tiden, men jag ska bättra mig, snart ;).
.
Bilden har inget med inlägget att göra, det är jag och Andrea när vi stog på Berga :)

Fredrik - du tar mig aldrig i brottning

Jag är ledsen över att jag inte har bloggat idag. Men jag vet inte vad jag ska skriva om ? Skolan idag har varit najs, även om det har varit segt att gå så länge i skolan så har det varit trevligt :). Idag på musiken gick det as bra för våran grupp också , vi kan nästan spela upp snart, det är också jätte gulligt att vi kan göra det ! Efter skolan så var jag med Fredde. Vi hade värsta fighten, haha! Och då menar jag fight, vi typ slog varan och brottade ner varan ;D. Och själv så vann man ju lätt över honom, han är bara en liten fis i atmosfären gämfört med mig vettni ;P.
Sen hoppade jag träningen också för jag var tvungen att plugga /". Jag kommer nog bli kickad snart för jag har inte gått på träningarna på flera år känns det som. Aja, det är bara att rätta till det så att man inte blir det, eller hur ?

Iallfall så nu sitter jag här och lyssnar på nån skit musik för att pappa måste lära sig texten tills imorgon, skaffa en egen dator farsgubbe ;). Funderar på att jävlas med honom och gå här ifrån så får han klara sig själv, hehe.

Imorgon börjar jag kl tiiiooo ! Fatta vad trevligt :). Sen har vi bara två lektioner :).

Nu paaallar jag iinte skriva mer, har varit ganska dryg i detta inlägg men skit samma ! Spana in Andrea's blogg och kolla volten jag gör ! Stolt som fasiken :D

Här händer det grejer! host.

Nu har jag nattat lillebror och han sover som en stock.
Lyssnar på massa gammla låtar på datan och jag fattar inte hur man stänge av musiken så låtarna spelas om och om igen ;P. Har råkat sätta på Peter - det går bra nu, haha, känner mig fett tung alltså ! Låt från typ 2006 ;D?
Innan jag nattade min bror pratade jag i skype och när jag kommer tillbaks är grabbsen riktigt taggade på att prata !

alla har loggat ut.

Professorn - Den makalösa manicken

Hejsan bloggen! Sitter och skypar med Ludvig just nu, orkar inte jobba med tekniken , men jag hinner typ inte för att jag måste passa små bröderna.
Ingen blogg lust, lägger upp en låt ist.
Haha , jag ella och andrea sjöng på den här typ hela tiden ;D


Morgon glaaad..

Jag är så jävla trött. Jag hatar att bli väckt på mornarna. Och specielt när föräldrarna väcker mig, då blir jag på dåligt humör. Shit man klarar ju sig själv ?
Iallfall så har jag laddat upp video grejen på youtube nu men den snabbspolas så ljudet ligger efter, fattar nada varför, men jag får väll ladda upp den igen sen då ...
Aja, nu måste jag gå upp och käka frukost och sen tagga till skolan! Är faktiskt sugen på att gå till skolan idag :).
Hare gött så skriver jag kanske senare.

Oh happy day

Jag känner mig feeeta duktig just nu! Har pluggat fysik sen jag kom hem och jag kan typ allt, yees!
Idag har det varit en ganska chill dag. Vi har bara haft tre lektioner och sen simning. Jag var typ den enda som såg fram emot att simma i klassen, menmen :). Juste, jag är skeeta stolt över mig själv för jag körde bakåtvolt ner i vattnet för första gången idag och det gick as brao :). Andrea filmade och får allt ta och skicka videon till mig senare. Så nu känner jag mig duktig över både fysiken och simningen. Wohooo living the dream! Eller ja, inte än, ar typ fortfarande tre ämnen att jobba ikapp i. Ååh yes, livet leker!
Efter skolan så gick jag hem till Märta och lekte lite! Jag föröskte göra en videoblogg eller vad man ska säga, men misslyckades totalt. Jag försökte att ladda över dom på youtube och det tar ju hundra år plus att datorn dog så dom hann inte sparas där. Aja ni ska få se dom iallfall, jag beter mig lite weard, menmen , man måste ju bjuda på sig själv ibland ? Jag sitte själv och skrattar åt andras bloggar, vilket känns lite pinsamt för ni kommer säkert skratta åt min videoblogg, hehe.

Imorgon är det onsdag. Börjar kl nio och slutar tre, göttgött! Men måste hem och plugga på teknik skiiiten, så vi får se om det blir något skum eller någon bloggning. En liten funderare sådär ;). Juste faaan, franska glosorna. Hehe, glömde dom i skåpet och Andrea som var en ängel som lånade ut sin franska bok så att jag kunde plugga till imorgon. Fuuuuuuccckkkkk.

Aja, time to bed.
Jag är ledsen över att jag bara har bilder på mig just nu, men jag har nästan inga bilder. Bara gammla , men ni kanske står ut ett tag framöver ?


haha, märtas 14 års dag :)


video

''jag tänkte bara säga att jag har gjort ett video inlägg och ska lägga upp den så fort youtube har laddat klart , tar typ 100 år !

Regina Spektor-Songs Sampson


Andrea ringde för ett tag och berättade att vi kunde vara klara med tk upg på fredag istället för på måndag, fan vad sköönt! Slippa stressa ihop allt och få ig i tre ämnen.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva?
Jag kollade igenom lite gammla bilder på mig själv och på vänner här på datan och man hittar endel alltså. Riktigt kul!

Det här var på min 12 års dag. Vi kallade oss för 'häng-gäng' och härmade killarna i parallellen som kallade sig själva för 'häng-gäng', hahahah !
Från vänster ser ni Sofia Svedberg, Josefine Anjou, Ella Calais, Andrea Calais, Märta Frösell, Sarah Wallestad
Svårt att glömma den dagen alltså :) Tänk att det snart är tre år sen ?

heey

Jag är med i fokis tävling nu och tävlar om något fint på www.mihi.se !


Plugg-pulsen

Hejsan alla läsare!
Jag blev hemma idag.. Har typ varit hemma jääätte mycket, men man har sina perioder. Och idag är jag ju hemma för att jag måste jobba ikapp. Och jag tror faktiskt att jag kommer lyckas väldigt bra med att plugga idag. Känner att plugg-pulsen har börjat puma och att hjärnan är redo att ta in nya kunskaper, haha. Yes, jag är peppad!
Igår hade jag feta många besökare, eller den har börjat stiga igen efter att ha haft jätte lite, så det känns brao !
Nej nu måste jag göra mig iordning och pluuuuuuuuuuuugggggggggggggaaaaaaaa!

glöm inte att ni kan följa min blogg med bloglovin!


Döendeeeee

Nu har jag suttit och stirrat in i datan skeeeta länge och känner att jag måste sitter ännu mer framför datan ;D. Jag forskar om tvättmaskinen och det arbetet bedöms i tre olika ämnen, och det ska vara inlämnat på tisdag, och jag har inte kommit så långt, hehe. Så jag vet inte om jag ska vara hemma imorgon eller om jag ska till skolan :S. Vill inte missa nått men samtidigt jobba ikapp med alla fucking ämnen jag ligger efter i. Vi får se. Är väldigt glad just nu faktiskt :D. Så skolan vill jag inte missa!
Aja, måste fortsätta skriva för att kunna bli klar tills tisdag !


Kan man ta tjänst ledigt från skolan ? ;O

Läste precis Hannas och Märtas blogg och läste att Hanna tydligen hade krampat eller nått och fått massa blåmärken och sår , fett weard. Stackars Hanna iallfall, hoppas hon frisknar snart !
Kom nyss hem från träningen och är helt slut. Jag mår inge bra. Jag känner mig fett deppig över massa saker och att jag ligger efter i skolan. Blää. Jag orkar inte plugga längre, jag är verkligen as skol trött. Hatar deeeet. Och imorgon så har vi typ fys test eller nått sånt när vi ska springa 2,5 km allt vad vi orkar, och det ska gå på tid. PALLLAAAAAA. Jag är fett trött på skolan och allt skiiit.
Hejdå.


Hej färger

Mina ögon känns ovanligt tunga faktiskt. Helt slut och det är massor som jag måste göra som tynger ner mig ännu mer. Men som våran so lärare brukade säga, 'Livet är hårt och orättvist'. Och det stämmer ju? Iallafall i mitt läge.
Idag är det ju fars dag. Och för typ första gången grattar familjen pappa. Eller ja, små bröderna och mamma, Oscar sover och jag, ja jag vet inte :).
Snart så ska jag börja med fysiken, och dum som jag är glömmer jag mina anteckningar så det blir lite svårt. Och jag är inte ett dugg taggad på att sätta mig ner och verkligen plugga. Utan dator,utan mobil utan allt. Usch, fyfan. Bara sätta sig ner på golvet och plugga, nejnej, inget för mig.

Igår så körde jag på färg kan man säga. Jag köpte denna tröja på HM för 249 kr. Sen köpte jag ett armband också från Cocoo, men den bilden lägger jag ut sernare :).


Österskär, Berga och nu Sol

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på en fin låt som jag glömt namnet på. Jag tänker på förr i tiden och vad som händer nu. Österskärsskolan-Bergaskolan och nu Solskiftesskolan. Jag saknar alla gammla vänner. Även om jag har kvar dom allra mesta så saknar jag sköningen sofia, som alltid log åt livet :). Men med tiden så försvinner vänner på både gott och ont. Jag saknar bus tiderna, haha, jag låter som en gammal tant nu, men seriöst, vi kunde ha så sjukt roligt ibland. Sofia Märta och Jossan var det då. Och alla underbara killar från förra klassen och parallell. Jag vet inte om jag är den enda som fortfarande tänker på den tiden. Yes, tider är det. Berga skolan då, shiat vad den skolan ändrade på mitt liv och inställning till allt. Haha, och dom första dagarna är svåra att glömma :). När vi först träffade Hanna. När hon tyckte vi var ett stort fjortis gäng och vi alla ville blir kompis med henne. Jag vet inte när hon och jag blev kompisar? Vi typ konkurerade om Märta så båda två hatade ju varandra, men så är det inte nu, hoppas jag :).
Vips går man i åttan i en helt ny skola igen och nya människor runt omkring än. Jag har blirvit mycket mer osäker sen jag började i sol. I berga kunde man se ut hur som helst, vara hur som helst, men nu vet jag inte, känns bara konstigt.
Mycket händer och den här tiden är ett kapitel i sig.
Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta för att bergaskolan inte finns mer.
Aja, nu har jag skrivt av mina tankar och jag måste sova nu för det blir jobbig träning imorgon, plugg och annat som måste göras.

/J


Josefinellandrea inne i staden & gårdagen

Tack grannen ada och vännen axel för fina komentarer (:.
Jag är ledsen för att jag inte bloggade igår eller har gjort det idag. Men jag har verkligen inte orkat.
Just nu sitter jag och spelar resturant city och är faktiskt trött. Jag har varit ute och gått typ hela dagen i staden med Ella och Andrea :). Det har varit super mysigt verkligen. Det var mulet och fuktigt i luften men endå väldigt skönt . Jag älskar stan :). Såhär var det iallafall att vi har planerat under veckans gång att vi skulle åka till cocoo och till ben and jerrys lilla fik inne i stan, och som sagt var så drog vi oss in till staden och åkte till dessa ställen! Först försökte vi hitta till Cocoo men vi gick väldigt mycket fel. Men tillslut hittade vi till den lilla affären. Cocoo som driver hemsidan är den enda som jobbar på cocoo så vi träffade ju henne såklart, och hon var verkligen super najs! Alla vi tre ville ju såklart köpa något när vi väl var där och det var svårt kan jag ju tala om för det finns så sjukans mycket att välja på. Men efter ett bra tags letande hittade alla nått som vi fasnade för :). Senare gick vi också till fiket och satt där och fikade. Jag var helt seriöst dum i huvet när jag beställde. För det fanns en sak som hete Splash (eller liknande) där det ingick två kulor glass och sprite. Och jag tänkte att man fick två kulor och sprite bredvid att dricka. Men istället så mixade dom det (såklart). Så det blev någon typ läsk liknande smak och man blev typ mätt på engång. Men gått var det och det var kul att få gå dit iallfall.
Vi gick runt i gammla stan en stund innan vi åkte hem. Riktigt mysig dag med riktigt fina vänner :) ♥
Juste, jag var för lat för att ta bilder (a), Andrea tog bilder istället så ni får checka hennes blogg (:

såhär såg jag ut idag:
tröja från HM
linne från gina
jeans leggins från gina
håret var utsläppt whit my gray mössa från bikbok


Jag är ledsen för att jag inte skrev om gårdagen. Och jag tog inga bilder då heller (a).Så här kommer en kort sammanfattning
Iallfall så åkte jag in till stan med Malin,Natta,Emmelie,Emelie,Märta och Lotta. Vi åt middag i kungshallen kollade på 'This is it'. Jag älskar verkligen Michael Jackson. Han satt där och sög på sin klubba medans dom kollade på nån 3D grej dom skulle ha med i come back showen, hihi :). Själv satt jag där med popkorn bredvid mig och helt fast klistrad i filmen. Jag tycker verkligen synd om alla som jobbade med den här come back konserten. Liksom fatta vad mycket tid dom har lagt ner och så bara pang bom dör han. Inte kul för någon, men bra att dom gjorde den här filmen endå.
Dom hade med alla favorit låtar, beat it, thriller, allt.
Jag rekomenderar verkligen.
Fem av fem toasters, kanonkul!


blöskfowp

Nu har jag kommit hem från en, vad ska man säga, uppiggande träning :). Jag har faktiskt ingen blogg lust just nu. Imorgon kommer jag blogga på morgonen men sen inte fören sent på kvällen, för jag ska vara inne i stan hela dagen.
Fredagsmys blir det med roliga människor :)


dött

Nu är jag hemma från skolan. Jag sitter och käkar gorbys och dricker juice. Och kombinationen låter lika dåligt som smakar, blä säger jag bara.
Och denna jobbiga torsdag är äntligen över ! Eller ja i skolan , snart är det träning men det är bara nice. Jag vet inte mer vad jag ska skriva. Skriver mer ikvääääll !


Uppdaterings förvarning

Just nu sitter jag och borstar tänderna. Känner mig lite stressad, men jag tänkte bara förvarna er för att det kanske inte kommer upp ett inlägg förens runt åtta tiden.

Värklighet med anorlunda ord :)

Jag hade skrivit värsta texten men den sparades inte nånstans så jag får väll skriva om den ..
Igår följde jag med pappa till coop för att handla lite. Jag vet att jag är världens 'sockerflicka' som faller för alla sötsaker. Men det här var något specielt. När vi närmade oss slutet utav handeln svartnade allt. Det enda ljuset jag såg kom från en frysdisk. Jag gick mot ljuset såklart, och hittade min livs lycka. Frödings kladdkaka. Allt klarnade upp allt ljusnade. Jag kände en enorm lycka och trodde jag hade dörmt, men där satt jag med Frödings kladdkaka i min famn och kände en enorm lycka.
-Story by Josefine Anjou-

Hehe, ja. Frödings kladdkaka, är det bara jag som smakat den ? :) Ja, jag köpte den och ja jag är faktiskt världens socker älskare. Jag äter söt saker och godis nästan varje dag. Inte bra, men det är ju så sjukt gott ! (Andrea du förstår mig hoppas jag ;D )
Idag så åt jag utav kladdkakan och den bara smälter i munnen, haha! Den ligger nu i kylskåpet och ropar på mig. Hjärnan säger nej och magen säger ja. Jag får helt enkelt vänta tills det blir morgon igen ;).

Nu jag har jag pluggat klart iallfall , jag vet inte om det känns bra eller dåligt. Endel saker kan jag bra och andra riktigt dåligt. Men det är bara att hoppas på det bästa. Men medans jag pluggade tog jag lite bilder medans jag åt kladdkakan ;D.
Riktigt fail, men man måste ju bjuda på sig själv ibland , eller hur ? :)



Jag har typ över redigerat bilderna men det är så kul ;)

Nu måste jag sova för jag börjar tidigt imorgon -.-
pussar


Endel säger fjortis låt jag säger RMK

Att få älska nån och att få bli älskad
Att få dela min glädje och tårar med.
Jag vill ha någon att krama om.


Jobbiga dagar kommer.

Jag är ledsen över att jag inte har skrivit nånting idag, men jag har inte orkat/ hunnit med. Idag så fick vi våra omdömmen iallfall. Dom var väll helt okej. Fast jag kan lätt dampa sönder på hk omdömet, för hon skrev påväg att nå målen och då blir man ju lite piss off. För vad är det jag inte har nått ? Och en annan grej som jag inte var ensam om att garva åt var att våran musik lärare är lite lagom vimsig, så han hade skrivit helt fel på dom flestas omdömen. Så här skrev han på mitt papper:
Du har hitills redovisat gitarr i er grupp. Det låter bra. Fortsätt fokusera på gruppspelandet och över så kommer det gå bra.
Det roliga i det här är att jag aldrig har suttit med en gitarr och spelat sen jag började åttan, eller han kanske blandar ihop piano och gitarr , vad vet jag ? :P Det lät som att jag iallfall hade nått målen och det är väl huvudsaken ? Aja, roligt värre.
Skolan idag har annars varit som en vanlig skoldag. Ingen speciellt som har hänt. Men idag är det onsdag, och jag missar skum , buhu ! Och imorgon är det fucking bajs torsdag. Börjar kl åtta och slutar kl fyra sen har jag träning . Okej, träning är alltid roligt, men det är just det jag inte hinner ett jävla skit. Funderar på om jag kanske ska börja vara sjuk varje torsdag ? Men nä :)
Imorgon har jag ju som sagt prov så jag har pluggat lite på det, men för det mesta har jag skypat med Luvig, Jonte och Teo. Dom var inte alltid så sociala, men det var trevligt endå :). Dom skulle typ spela cs och då var det inte trevligt längre så jag lämnade konversationen och började plugga. Nu ska jag fortsätta plugga sönder på biologin, men jag kan inte konsentrera mig, massa annat att tänka på känns det som, fast inte lika viktiga, men endå ;).
Ledsen för att jag har bildbrist just nu, men sånt man får leva med ibland !

jag vet faktikskt inte vad jag gör på den här bilden ?
Youtube finns den iallfall på och vi är i rome med skolan :)
hoppas på ennu ett sådan dag i rome , för alla år har varit as nice !


Glada Jossan

Förlåt för att jag inte har uppdaterat nått idag, trotts att jag har varit hemma, men jag har pluggat större delen utav dagen. Så jag känner mig riktigt nyttig! Och jag är jätte glad faktiskt, för imorgon är det onsdag och då är det nästan fredag, och på fredag får vi en kattunge och så ska jag kanske på bio med några sköningar :). Riktigt nice fredag blir det!
Och imorgon är det onsdag som sagt var, och jag har inget planerat, super skönt. Så vi får se vad jag hittar på. Det blir nog något spontant och roligt som vanligt, eller så går jag hem och pluggar tills jag dör. Värre blir det inte.
Men nu ska jag fortsätta att knarka spel på facebook och prata med Maja om våra intressanta samtal på msn ;) ♥

slumpande bild
Ha en trevlig kväll för det ska jag ha
/J

Plugget går före plugget ?

Det blir ingen skola för mig idag /:. Jag har ont i halsen, så jag valde att stanna hemma. Har faktiskit ingen aning om vad jag ska göra, typ plugga och vara inne på datan ? :) Vi får see. Jag kommer nog lägga upp ganska mycket bilder idag, eftersom jag inte har nått att göra kommer jag nog springa runt i huset och fota allt jag kommer åt. Hihi, vi får se ;). Men nu måste jag äta frukost, jag skrver mer senare.


Nattinatti

Nu går jag och lägger mig efter denna knasiga dag. Jag är pigg just nu, så jag ska plugga ett tag, för jag har inte hunnit med ett skit sen jag kom hem .
Imorgon är det simning och jag kan typ inte vara med. Jag hade verkligen sett fram emot att få simma, för vi ska inte simma längder för en gångs skull. Buhuhu.
Nej, nu ska jag seriöst ta tag i plugget!
Godnatt sov sött !

Knasigt värre

TJATJA !
Nu har jag ääntligen kommit hem från skolan. Just nu sitter jag och lyssnar på Soulja Boy Chrank that. Ella och Andrea ska lära mig dansen till den imorgon :). Det blir allt bra trevligt.
Skolan idag har varit ganska mysko faktiskt. Det var såhär att Fredrik och Acke sjöng för mig i matsalen ( ja må hon leva ), och varför vet jag inte, jag fyller inte ens år idag  ?(: Sen sjöng dom för mig när vi väntade på att få gå in i till so:n och då brottade ner mig och killade mig, helt fucktup. Senare kom det fram en lärare till mig och sa grattis, man ba mm roligt.
Lite svårt att förklara, men knas var det.Iallfall så har jag träning och två timmar och tio minuter så jag måste gå och plugga biologi för jag har prov på torsdag, sen måste jag också plugga engelska. Livet är inte roligt ibland.

Nej men nu ska jag fortsätta att lyssna på Soulja Boy och föröska att lära mig lite biologi, önska mig lycka till !

/J


Jag kanske är lite blond..

Jag är helt död idag. Men jag får egentligen skylla mig själv. För igårkväll var jag verkligen trött efter att jag och mamma hade gått igenom en engelska läxa, och sen var jag så korkad så att jag fick värsta adrenalin kicken, jag blev verkligen as pigg.  Så jag låg där i mörkret medans det dunkade i hjärnan och lyssnade på musik., som egentligen inte hjälpte, men jag var tvungen att göra av med energi på nått sätt. Sen var jag ennu mer korkad som hade satt alarmet på kl sex ?! Jag tänker verkligen inte..
Nu idag så är jag trött som ni kankse förstår, men jag är alltid trött på mornarna, jag brukar vakna senare efter nån lektion. Men iallfall så vet jag inte om det händer något specielt, en helt vanlig skoldag , blä.

Här har ni dagens outfit, jag orkade inte ta på mig något specielt idag, så det blev detta, fast jag skippade mössan.

Nu ska jag gå till skolan, önska mig lycka till eller nått (?), ni får ha det så bra så skriver jag senare. Jag vet inte om jag kommer hem efter skolan eller om jag går till berga gården och chillar innan träningen.

/J


När tiden tickar och man har tråkigt..

♦ Snusar du? nope
♦ Röker du? nope
♦ Gör du frukosten själv? busigt nog, ja
♦ Har du suttit i rätten? jag är för trevlig för det (:
♦ Har du slagit ner någon?
♦ Har du pussat någon av samma kön? näe
♦ Har du varit på strippklubb? nej
♦ Vad gör du när du blöder näsblod? ropar på någon som kan hämta papper ;)
♦ När grät du senast? jag vet inte, länge sen
♦ Vem kan du prata om allt med? Ella och Andrea ♥
♦ Har du solglasögon? japp 8)
♦ Skriv en mening på engelska ! Hello, my name is Josefine.
♦ Vem pussade du senast? ööh, mins faktiskt inte ;§
♦ Vem kramade du senast? lillebror i think
♦ Vad är din högsta önskan just nu? att vi får håltimme sissta lektionen imorgon
♦ Vad heter ditt hårspray du använder? proffs, yeah
♦ Vem gillar /älskar du? det får ni allt ta reda på (:
♦ Vilken färg har du på tröjan du har på dig? svart
♦ Känner du någon som heter Adam? nej
♦ Har du bärbar data? yees
♦ Är du blyg? när jag vill vara det
♦ Vad tänker du på just nu? att jag kanske ska fråga fredrik om han vill ta en promenix om han orkar ta sig hit
♦ Vad ska du göra nu? prata i tele
♦ Vart hittade du den här listan? julias blogg (:
♦ Favorit fIlm? UP lätt
♦ Favorit artist? oj, det är inte bara en men just nu är det mycket house musik (:
♦ Favorit klubb? veet inte
♦ Favorit cigg? cigg fri gangster :)
♦ Favorit affär? gina and bikbok

Jag frågar, ni svarar

Jag har precis börjat städa rummet och ser hur sjukt myk skol böker jag har hemma. Shit vad ångest man får när man ser alla böker och inser att man måste plugga. Och imorgon är det skola, fuuuuuuuuuuuuuuucccccckkkkkkk. Jag har inte ens gjort klart fysik labben som skulle varit inlämnad för två veckor sen, hehe. Jag får allt ta och göra den idag.
Juste, min bor har en kompis som har typ en miljon kattungar hemma hos honom som vi ska åka och kolla på någon dag, trevligt va? :)
Snacka om no life inlägg, men ni får klara er på det så länge

Jag har en fråga också innan jag avslutar detta inlägg.
Är det nånting ni vill ändra på min blogg ?
Nånting som ni verkligen har stört er på enda sen jag började blogga eller nånting ni vill se mer utav mig ?


Tjabbatjena


Godmorgon på er!
Idag tvingade jag mig upp ur sängen så att jag skulle slippa bli så sur över att jag går upp för sent på mornarna. Det har knappast hunnit hända så mycket idag. Jag har precis ätit klart frukosten, om nu de gills ;). Snart åker hela familjen till min lillebrors kompis, häääärligt ! Huset för mig själv en stund.
Men jag har mycket att göra innan vi åker till farmor och farfar på middag. Så nu måste jag göra mig iordning och stäääda på rummet och allt annat som är på 'Ska göra' listan!

bid tagen från google


RSS 2.0