trött

jag är aas trött . jag har precis nattat min lillebror och ni anar inte hur trött man blir när man ligger och har läst och sen släcker och ligger där i typ en halv timme . shises.

men iaf så var jag hemma idag igen. när man har varit sjuk och hemma länge är det som om man inte vill gå till skolan för man har missat så mycket. man tappar lusten. imorgon ska jag till skolan . jag har bestämt mig och inget kan ändra på mig . eller ja .. om jag inte har feber och typ as förkyld .

det hände en läskig sak idag :-S . min mamma och lillebror satt på golvet och plockade undan massa leksaker . och som vanligt ska min lillebror hoppa från soffan , och när han landar landar han med huvet före rakt ner på tv bänkens kant -.-'. så det var blod överalt och han var jätte ledsen. så jag läste en låång nalle puh saga för honom ^^ sen kom pappa och hämtade honom och åkte till sjukan.

jag är ledsen för att jag inte har skrivit så bra de senaste inläggen, jag har inte orkat för ja , jag är ju sjuk.
men ni ska få läsa lite roligare saker när jag frisknat ^^

/ Jossan

vad har hänt ?

är det verkligen någon som läser där ute ? :-/ statistiken sjunker kraftigt om man säger så ...

" After work "

hej igen ! nu är jag hemma från teater och träning.


märta och lotta slutade tio över två så de tog fem i halv tåget. jag väntade på stationen. först så gick vi egenom pogramet till teatern och sen så åt vi mellis :-). efter en stund kom emelie och knackade på ^^. hon och jag gick igenom pogramet några gånger medans märta och lotta skulle sätta upp trampolinen , det gick inte så bra , så vi bestämde oss för att hjälpa dem. det tog typ en kvart, så blev vi klara ^^.


 
när vi hade hoppat en stund så blev jag typ fett yr så jag gick in och kollade i en H&M katalog ^^ + att det är ju inte så bra att vara ute när man är sjuk ... iaf så tog vi tåget till träningen . jag var inte med , men jag tog bilder :-). vi körde typ igenom pogramet några ggr. och vi ska typ ha en 'paus' från cheerleadingen :-(. tränarna tkr typ att vi är flamsiga och vi har typ tappat allt för många toppar så vi har 'börjat om från början'. ( vi gör de lättaste byggen ) . men så vi ska inte träna på lovet eller veckan efter tror jag att det var ? fett tråkigt asså .. men iaf så fick vi till teatern vid sju. de hade sagt att vi skulle lära oss nån dans , men nä nä vi skulle bara stå i en toalett kö .__. för vi är ju sånna här personer i bakrunden , jag vet inte vad det heter .men vi fick gå efter tio min typ, så vi gick tbx till träningen ^^




bild 1 från vänster : märta gör en t-tutch
bild 2 : jag trodde lotta skulle typ göra sitt elr nått men jag vet inte vad hon gör :-P
bild 3: jag gör en as het pose ^^
bild 4 : mupp
bild 5: fanny och hennes bygg grupp
bild 5 6 7 : jag fick med en suddig handvolt i tre bilder .( hon gjorde trippel handvolt.)


skriver och lägger in mer bilder imorgon

/ Jossan

det var spirited away

hejsan , jag hade skrivit fel , filmen hette spirited away ^^ . vi har iaf kollat klart på filmen och mamma hade köpt mumintrollet :-D. så alexander kollar på den nu.
när lotta och märta har slutat skulle jag gå hem till märta så kunde vi träna lite till uppvisningen, fast jag ska ta det lungt för jag är ju fortfarande sjuk :-(. lotta ringde och hon sa att vi skulle ha uppvisning i hacksta hallen på lördag , jag fattade inte riktigt varför , men det får jag fråga senare ;-). vi måste gå tidigare från träningen sen för att vi skulle på rep på teatern som slutar halv tio. till lunch blir det kykling och ris , me like .
jag tar med mig kameran, så kan jag visa er vad vi ska göra , litegran ;-)
skriver i kväll om jag hinner

/ Jossan

sjukt sjukt sjuk

idag är både jag och min lillebror hemma , jag har smittat honom så han mår typ jätte dåligt som jag gjorde i början. men mamma skulle till ica och handla så då kunde hon hyra en film till oss och sen ska vi kolla på sperit to the way. de är en manga film som handlar om en tjej som ska flytta och så kör dom fel. så dom kommer till en kyrka som man kan gå igenom till andra sidan och där är det en hel ny värld som är jääätte konstig, föräldrarna blir grisar :-P.

ikvälll blir det 'titta på träning' för mig och skolan imorgon hoppas jag :-)
ni får inte dagen outfit idag , för jag har typ bara en stor tröja och mjukisar ;-)

skriver mer sen

/ Jossan

Besökar rekord !

16 pers ! yey ^^


no moving baby

tjabbatjena !
vi åkte och kollade på huset på västrabanvägen , det var jätte fint men istället för att flytta så ska vi bara göra om här hemma så att det blir lite nyare och frächare :-D.
efter visningen drog hela familjen ( utom oscar ) till mc och fikade lite och pratade om vart vi skulle göra om och vad. vi ska måla om mitt rum och typ göra det mindre genom att typ flytta in väggen. då får vi större hall också :-) mamma och pappa fick värsta kicken så efter mc åkte vi till k-rauta och köpte färg (-: .

jag vet inte om jag ska till skolan imorgon , för jag känner mig fortfarande hängig och är typ skit förkyld , men jag vill inte komma så myk efter + att vi har prov på torsdag ,så jag ska fråga mari om jag får flytta upp provet till efter lovet så att jag hinner plugga . jag saknar klassen sååå :-/. men om jag är hemma imorgon ska jag iaf gå och kolla på träningen , och jag måste träna på pogramet till SM och till lottas teater OCH till musik cafet vi ska ha med klassen , chises . asså jag och märta ska vara med i den för vi ska göra en cheerleading grej, bygga lite osv , det ska bli fett kul ,men om ni vill se får ni komma och kolla på försetällningen ;-)
och tack för att ni läser min blogg ! :-D statistiken höjs allt mer och mer :-)

här kommer dagens outfit:

jeans leggins från gina tricot 299 tror jag att det var ?
en kjol från gina tricot 99 kr
en *bergaskolan tröja* som jag fått ärva av oscar
 stumpbyxor från gina tricot 199 x-)
och ett linne som jag har under från HM som jag inte mins vad den kostade ^^
ett par örhängen från ginatricot som man köpte i ett paket 79 kr i 9 olika färger (y)
och slutligen ett peace armband från glitter 79 kr



här är lite försmaker på mina bilder jag ska sätta upp i mitt rum :-)

bild 1 från vänster lite längre upp : en no life bild på en blomma
bild 2: ennu en no life bild på ett hjärta
bild 3: ennu en no life bild på min lillebrors leksak
bild 4: när du är som hetast på morgonen och inte har något att göra...

klockan ?

var det bara jag som glömde ställa om klockan ? jag fick typ panick när jag upptäckte att klockan egentligen var halv tolv istället för halv elva :-S. visningen på första huset skulle vara kl 11 till halv 12 så pappa och jag missade det , skit  bra .. men nu snart ska vi ner till västra banvägen och kolla på det andra huset :-)
skriver mer sen

/ Jossan

God morgon


hejsan bloggen !
jag har precis ätit frukost och spelar spel på datan med alexander , min lillebror.
igår så blev det inte star wors , vi hann inte hyra filmen så vi såg på keeping mum. handlade typ om en familj som anställer en hushållerska som visar sig vara mördare och mamman i familjens mamma. den kanske inte låter så bra , men det är värkligen se värdig :-). men jag har fortfarande inte fått nåra komentare om vad jag ska skriva :-/
iallafall så ska jag fortsätta spela med små brorsorna.
hare gött skriver lite senare efter visningarna utav husen :-)
bild ett från vänster är min yngsta lillebror hugo och bild två är på min näst yngsta alexander
 
/ Jossan


Rit dagen

hejsan bloggen (-:
idag har jag typ inte gjort nånting., utom att rita då. jag har bestämt mig för att skriva allas namn i klassen på något kul sett + alla i cheer laget om jag orkar. sen när jag är klar ska jag sätta upp alla bilder på en tom vägg i mitt rum. haha , jag vet , det är lite 'no lifigt' , men när man inte har nått att göra är det ganska kul :-) . egentligen skulle jag sova med ella och andrea men mor min tyckte att jag fortfarande var sjuk, så jag fick inte ("#¤%&€$@). så det blir star wors med brorsan ikväll ;-D. 
imorgon ska jag och familjen på två visningar , för vi kanske ska flytta , men jag tror att vi inte flyttar så långt.

Juste jag kommer lägga ut ganska myk bilder , men jag behöver hjälp utav er om vad jag ska skriva om .

/ Jossan


RSS 2.0