Såkallad blogg paus

Okej . Så här är det.
Jag vill inte skriva om fredagen. Vi hade super nice, men det är svårt att förklara för ja , vi gjorde en hel del. Men Verra tog lite bilder , så jag tänkte be henne om att få några :)
Jag orkar inte skriva och har verkligen ingen lust just med blogg världen just nu. Det tar bara upp massa onödigt med tid och jag känner bara att jag blir bara mer och mer beroende utav att blogga. Kort sagt, jag orkar inte.

Ni hittar mig på bla BDB, ( Anjouvis )

jag kommer tillbaks , om ett tag ..

Gå inte !!!

Jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit dom senaste dagarna men jag har verkligen inte varit hemma. Jag ska försöka förklara så jag kommer skriva ett inlägg för en dag :). Så jag kommer skriva snart igen ! Häng kvar ;D

Sover borta

Hej bloggen !

Jag ska sova över med Hanna och Märta ikväll så det blir inget bloggande idag :( sorry ! Men jag skriver imorgon !

/J

Sov sött !

Tänkte faktiskt säga godnatt nu. För jag kommer inte orka blogga senare. Även om klockan bara är nio så känner jag att jag måste varva ner lite, för jag har gått upp i varv , ÄR SÅ HIMMLA GLAD ! Jag vet inte varför, eller jo några små anledningar finns , men det är inget stort.
Här kommer några pungter som jag måste hinna med imorgon
  • Plugga matte,engelska och franska
  • Snacka med E och A om helgen
  • Städa rummet -.-
  • Kolla på idol, om det går imorgon !

SHIT VAD JAG LÄNGTAR EFTER SKOLAN !
och där fick ni höra min geek sida !
Hehe, nejmen saknar kompisarna! :)

xoxo /

Glad fia!


Pappa kom hem med världens bästa mat för en stund sen. Gissa vad?! Mc donken maaaaaaaat :D! Snacka om att man blir glad då. Men efteråt så känns det som om man ska spy.. Magen är helt proppad och så tänker man på vad man har tryckt i sig. Då mår jag illa . Så det kanske inte är världens bästa mat iallfall ? Nu har jag nånting att grubbla över, haha ;).

Jag är ganska glad nu, lyssnar nämligen på Bob Marley. Han har gjort enheldel bra låtar. Favoriterna är : Don't worry be happy och African queen. Jag blir så pigg utav låtarna! Man känner sig nästan lite flummig när man lyssnar på han , men jag blir mest glad! =)

Iallfall så börjar idol om en och ½ timme, jag längtar, hehe. Freak som jag är liksom, det är bara att leva med ;). Hoppas det kommer någon sköning som Jon som jag la upp förrförra inlägget, shit vad bra han är! Om det är nån jag hejar på är det han.

Nu är det så att jag längtar tills imorgon , fråga mig inte varför. Har bara lust att vara med tjejorna som jag missade idag. Känner att jag behöver lite socialt umgänge efter den här hemma dagen. Kanske ska ta med mig kameran imorgon ? Hm, vi får se om jag orkar gå runt och bära på den, känns som om man har en flodhäst i väskan när kameran är med. Hehe.


Ajuste. Hanna om du ser det här så är jag väldigt taggad på att färga håret. Känner att det bruna svenne håret håller på att komma tillbaks efter sommaren! Sms:a mig när du ser det här :)


Redigerad gris

Hehe. Jag hade tråkigt och redigerade lite :).
Jag har bestämt mig för att det blir skola imorgon,
för jag har ingen lust att missa massor.
Men jag är osäker på om jag orkar kolla på träningen idag.
Vi får se. Lite onödligt inlägg , menmen =)


Alla talanger kmr från Dalarna (;

Jag vet att jag är lite efter för den här snubben var med i idol för nån vecka sen, men jag bara älskar gunget i hans låt !

Josefinellandrea maraton

Nu har jag ätit och pluggat matte. Jag mår hyffsat bra just nu :).
Iallfall så grävde jag i lite gammla bilder och hittade några ritkigt heta bilder på mig Ella och Andrea x)
Titta och njut!






Dom sex första bilderna är vi faktiskt oseriösa ;). Men tyckte endå att dom var lite roliga för vi ser så små ut x). Vi gick i 6:an när vi tog dom här bilderna. Det var efter en Allaktivitetsdag . Vi hade klättrat och hoppat trampolin och det var sjukt kul minns jag :)!
Men lite snopet att gå hem i tränings kläder och det första man gör är att sminka sig överdrivet mycket ?
Crazy time ;)

Putbull- uttjatad låt, men endå ;)

Sitter här i min ensamhet och boden börja plugga matte.
Aja, pappa ringde nyss och jag måste börja laga lite mat -.-, jag har ingen lust.
Langar upp en låt medans jag lagar mat :)

Movie day

Godmorgon!
Jag kunde verkligen inte sova igår. Jag var liksom pigg , men endå inte. Jag hörden regnet smattra mot fönstret. Det var så mysigt , jag älskar när det regnar. Och eftersom jag inte kunde sova tyckte jag att det inte var någon ideé att försöka, så jag hämtade kameran och redigerade lite bilder. Men efter ett tag gick jag och la mig igen.

Just nu sitter jag och kollar på en film som heter Mamut. Den är lite jobbig, ni får se den själva det är lite svårt att förklara.
Iallafall så stannade jag hemma idag för jag har ont i huvet och vill inte göra det värre än vad det redan är. Så typiskt att må dåligt när det är orenterings dag och så tror alla att man 'skolkar'. Men jag ska bara chilla idag. Skönt att jag inte kommer efter i nått ämne iallfall.

Klockan är bara kvart över tio, och jag är redan sugen på lunch.
Jag skriver antagligen snart eftersom jag är hemma och har tråkigt. :)

xoxo

Hejdå kärlek

Jag är helt slut. Jag har ont i huvet och har precis bråkat med mamma och pappa. Livet leker just nu, not.
Träningen var as nice. Vi byggde bara , och det är så sjukt kul! Men jag tror inte att dom som bär på en tycker det. Blir nog lite jobbigt efter ett tag ;p. Men för mig gick det ganska brao. Gick upp i Lib extension , så jag är nöjd!För er som inte vet så är det när toppen står på ett ben och baserna ( som lyfter upp en ) har helt raka armar .
Efter träningen när jag hade kommit hem var jag helt död. För jag hade varit trött innan träningen och efter var det inte bättre.
Egentligen mår jag jätte dåligt. Men jag orkar inte deppa. Så jävla trött på allt. Killar,kärlek,skolan och föräldrar får mig på dåligt humör. Så hejdå kärlek och hej älskade singel liv. Och ja juste 'host, hej skolan jag ska försöka satsa allt..


Här är ett exempel på liben, och nej det är inte jag.

This söndag is going to be hell.

Godmorgon på er !
Allt väl ? Jag är iallfall sjukt trött. Gick upp för ca 20 minuter sen och sak ha träning om tre timmar *suck. Jag känner mig sjukt ofräch också, i need to duscha.
Jag orkar verkligen inte gå på träningen idag. Fast jag tror att det blir en rolig träning idag, för vi ska bara bygga , yey ! Haha :).
Vi har träning från kl tre till halv fem så hela dagen går ju typ till träningen , vilket suger enligt mig för man hinner ju knappast vara med nån kompis eller så.

Nej men nu ska jag göra mig iordning och sen plugga matte för jag ligger typ sist , hehe . Aja skriver så fort jag kan och lägger upp några bilder kanske :)

/J

Slumdog milionarie

Nu har vi kollat klart på filmen och jag ska gå och lägga mig. Sköönt.  Börjar känna mig lite lätt yr i bollen, hehe. Jag är ledsen för att jag uppdaterar dåligt,skriver dåliga inlägg och har inte haft en rolig bild på länge. Jag vet , det kallas dålig blogg.

Iallfall så kollade vi på Slumdog Millionarie. Den var ritkigt bra, men jag tycker det är lite jobbigt att kolla på sånna här filmer där saker är som på ritkigt. Lite svårt att förklara. Men bra var den iallfall :)

Fys = blä

Hejsan :)

Tänkte bara säga att Märta har kommit hit och vi ska kolla på film. Najs najs.

Imorse hade vi fys. Jag trodde att jag skulle dö. För först så cyklade jag till träningen och det är typ 2,5 km och sen sprang vi femman och gjorde massa styrke saker. Först så gick det helt okej , men efter några kilometer blir man seriöst trött. Så jag gick endel ,hehe. Våra fys tränare är ganska stänga också. Så när vi var klara och hade sprungit så sa dom att vi skulle göra ännu mer. Då blir man arg... Men man är solt efteråt när man gjort allt :). Sen hade vi teori också . Om mat, för det är inte så många som äter så bra i vårat lag. Dom berättade hur myk vi skulle få i oss för att må bra osv.

När Märta och jag cyklade hem sen så bestämde vi oss för att vi kanske skulle åka till Kolmården nästa helg :). Jag har snackat med mammi och det gick kanske , det är bara att hoppas.
När jag kom hem sen så käkade jag några pankisar och sen satte jag mig vid datan , och helt plötsligt blev det kväll och ja , nu sitter jag här :)

Men jag måste springa upp nu för att dom sätter på filmen, förlåt för ett dåligt inlägg !

Svenskakyrkansungdomsmötesplats

Jag såg att jag hade fått en fråga från någon som hade frågat såhär:
Vad är skum? :)

Svar: Jo. Jag tror att dom allra flesta tror såhär, men jag är inte säker. Det finns en fest inne i stan , eller nått, som också heter skum. Eller ja , det är ett skum party. Där är det typ såpbubblor och sånt överallt, och skum i guess. Men det skum jag pratar om är en helt annan sak . Det är en förkortning på
SvenskaKyrkarnsUngdomsMötesplats. Alltså så är skum en kyrklig sak. Det är som typ en gård, fast för myk äldre människor och dubbelt så roligt. Man får saft och bullar gratis. Eller om man är exta hungrig mackor och te.
Låter som om jag gör reklam för skum, hehe. Men det är roliga människor där och vädligt socialt. Så varje gång man kommer hem har man minnst snackat med två tre nya människor man aldrig har träffat förr.
Det är öppet på onsdagar från halv sju till kl tio , så kika in när ni har lust ;).
Juste, jag tror att det är så att man måste vara 13 minst för att få komma in.
Me ♥ skum.

Fredagen

Jag är ledsen för att jag suger på att uppdatera osv..
Men jag har ingen tid till att sitta framför datan just nu. Och jag vet inte om det kommer bli bättre sen eftersom läxorna bara ökar och ökar efter varje vecka känns det som.

Iallfall så hann jag inte skriva igår heller.
Pogrund utav : 1. Jag var helt död ( fråga dom jag var med )
2. Jag var inte hemma förens runt halv tolv tiden.

Även om det är fredag så ska man ju jobba bra och blablabla. Men jag var seriöst ritktigt riktigt trött. Jag gjorde ingenting på lektionerna . Men vi har bara tre lektioner på fredagar , så jag missade inte så mycket :). Gjorde typ fyra tal i matten och en fråga i So:n ;D. Men man kan ju inte hjälpa att man är trött, eller hur man nu ska säga.

Senare när skolan slutade så gick Andrea,Ella och jag till gården en stund för att säga hejdå till Ludvig. Han byter ju på måndag , så det var sissta dagen i sol för honom igår..
Efter att ha tagit farväl på busshålsplatsen så var vi tvugna att gå på bussen . Buhu. Jag minns nästan ingenting från bussresan, värta blackouten ;). Eller jo, jag minns att jag sjöng, hehe. " Always look on the bright side of life" (stavning?). Då var jag riktigt övertrött och då blir man så flummig.
På stationen träffade vi Hanna,Erika och Maja. Dom joinade oss hem till twinsen. När vi kom in så slängde jag mig på soffan och så satte vi på tv:n och tog det lugnt. Jag somnade faktiskt nästan, enda tills Hanna började nypa mig på foten , och då vaknade jag och kunde inte somna om.

Efter ett tag så var Erika och Maja tvugna att gå , och vi också för vi skulle stå på Bergadiscot. As nice! Så vi gick ner till Golden och käkade middag. Där träffade jag också Anna och Dessie :). Dom brukar vara på skum och dessie gick i min brorsas förra klass.

Iallafall så gick vi ner till Berga sen och föreberedde oss inför discot. Känns som igår när man var där första gången. När man skulle fixa sig och ha fina kläder. Gulligt. Men tiden rinner iväg fort.

Det var fullt hå på berga, det var totalt 250 pers där inne, så det var ganska mycket att stå i. Men duktiga som vi var så gick det bra, och det var sjukt kul! :)

Förlåt för dålig uppdatering

Jag är ledsen för att jag inte skrev igår. Men jag hann verkligen inte.

Igår kväll så hade jag träning . Jag ville verkligen inte gå på den, men jag gjorde det endå, och det lönade sig. För vi fick reda på lite av vårat nya pogram ! Det var super kul .

Märta och jag hade bestämt oss för att vi skulle kolla på idol tillsammans, så jag följde med henne hem och kollade på det .

Jag hinner inte skriva så detaljerat , för jag måste skynda mig till tåget !

Sjukt ägda.

Jag måste skynda mig lite , för mitt tåg går om en kvart ,och jag hade inte planerat att missa det tåget!

Iallfall så vill jag först berätta om några killar som går i våran skola och som är sjukt störda i huvet . Dom sitter ungerfär vid våra skåp och komenterar varenda jävel som går förbi. Och dom säger inte riktigt snälla saker. Utan onödiga och patetiska komentarer.
Jag,Ella och Andrea har likadana tofflor från ikea som är ganska stora. Och dom ska ju såklart komentera idag . Så vi fick helt enkelt nog idag, och svarade när dom sa "Jävla toffel tofflor" och "Snygga tofflor". Så jag vände mig om och kollade honom rakt in i ögonen och sa " Aa, jag vet visst är dom snygga" och så hörde man hur han mumlade för sig själv nåntint och sen sa "Jag skojade bara..". Sen skrek Andrea "Blunda då" , för dom har sagt att dom är fula osv. Så dom blev lite ägda idag, hehe. Kändes sjukt bra! Men jag måste springa nu , jag lovar och svär att jag skriver senare!


vi har tofflor oavsett vad ! ^^

Skum in my heart

Är det bara jag som tycker att det är kallt ute !?
Jag håller seriöst på att frysa ihjäl nu på mornarna. Jag dör. Men det är allt bra mys med att dra på sig ett par vantar på morgonen och gå ut utan att frysa om händerna.

Efter skolan var jag med Andrea :).
Vi gick hem till mig och käkade lite mellis och var inne på datan.Tog det lungt liksom. Vi skulle egentligen till Bergagården för att jobba. Ni vet vi ska stå på nästa Bergadisco ;). Det blir najs. Vi ska stå där med Hanna och Ella.
Men Hanna skulle träna sitt lilla lag i fotboll så dom var tvugna att åka dit innan oss. Efter ett tag så ringer Ella och säger att det inte är några folk där, så vi skulle stå på fredag innan Berga.

Andrea och jag åkte hem till dom för ja, vi ville det :)! Och så skulle jag på skum på kvällen , och det är närmare därifrån, så det passade ju! När vi kom hem till dom så kollade Ella redan på tv, så Andrea och jag slog oss ner bredvid henne. ( Jag vet att just orden 'slog oss ner' är ett ganska konstigt uttryck, har ni tänkt på det?  Man slår sig ju inte ner ;))
Jag gick till skum vid halv sju snåret. Påvägen träffade jag Amanda och Emelie också. Dom satt och typ åt riskakor till middag ? ;P.  Jag hälsade på dom och taggade sedan vidare till Axel och Andreas som stog lite längre bort :).

När vi kom fram så hade inte skum öppnat än, så vi satt där utanför en stund och hängde lite. Sen när det öppnade så gick vi til bullarna det första vi gjorde :). Alltid lika trevligt ! Jag drack te där för första gången också. Fast jag tog typ tre socker bitar... Och sen tre bullar . Men är man hungrig så är man.

Men det var faktiskt riktigt nice på skum idag :).
Ska bli feta nice när dom öppnar på fredagar också!

Jag skriver ganska slarvigt för jag är trött och så..

/J

Orkar inte mer.

Jag är verkligen inte på humör.
Det har inte varit min tur dag idag.
Idol börjar nu, så jag ska chilla lite och så :)
Nås på tele.

Haha. Jag ser ut som en kille,
men hade ingen annan (;

Kortis inlägg

Jag kom precis hem från att ha varit med Andrea. Vi chillade och kollade på Topmodell. Men hon hade träning kl kvart i fem, eller nått sånt , så vi hann inte göra så mycket.
Nu sitter jag här och mina småbröder bråkar inte förengångs skull , är inte det underbart (aa)?!

Nu ska jag fortsätta med att satsa på min paint bild ;)

'Beacose I have a bad day'

Jag har haft världens sämsta dag idag!
Jag orkar inte gå in på detaljer .. Jag vill bara lämna den här dagen och fortsätta livet. The show most go on.

Just nu sitter jag och skypar med Ludvig och käkar flingor med yougurt. Jag fick inte i mig så mycket till middag för det var inte favoriten. Så a, nu sitter jag här med mobilen i handen , yougurt i munnen och headsetet på huvet. Trevligare än så blir det inte.

Vet ni , jag ska inte skriva om vad som händer i skolan . För det är bara tråkigt. Jag lovar. Vi gör inget annan än att läsa och skriva.
Efter skolan så skulle jag egentligen hem till Märta , men jag orkade inte springa till bussen, så jag, Ella och Ludvig taggade till gården och satt där tills kl var typ fyra. Det var riktigt nice måste jag säga :). När kl blev fyra slutade Andrea så vi gick till våra skåp och träffade henne. Dom skulle till deras mormor och somvanligt så orkar jag inte passa bussar och blablabla. Så jag gick med Ludvig till båtstorp och väntade på bussen där. Jag hade precis missat en buss så jag fick vänta i 40 minuter tills nästa gick . Oh yeah, jag är allt bra skillad.
Men som tur är har jag ju fått tillbaks min mobil , så jag satt och lyssnade på msuik i väntan på bussen :).

När jag kom hem till Märta var det typ bara att byta om och åka till träningen för jag kom så sent hem till henne.
Träningen var jobbig och jag hade inga skor, så det gick åt helvete.
Plus att vi har en ny gymnastik tränare och hon var ganska sträng så ja.. Som sagt så gick det dåligt :)

Jag ska göra mig iordning nu, och sen snacka i tele, så jag hinner inte skriva mer.

/J

Godnatt

Nu ska jag prata i tele. Men jag skriver imorgon och blablabla.
Jag blev klar med svenska uppgiften iallfall, yes! Pappa hjälpte mig lite, men jag hoppas att jag får bra betyg från Bodil!
Min brorsa fyllde 16 idag, om jag inte redan har sagt det (?). Jag har inte alla hästar hemma just nu, om ni fattar vad jag menar. Jag är seg som fan.
Aja, sov gott!

pösspöss

Just nu


Hata läxor

Sitter och försöker skriva klart min svenska uppgift. Jag tycker det är sjukt svårt, och jag orkar inte göra om nått för den ska vara inlämnad imorgon.. Jag är sjukt trött på skolan redan.. Menmen , det är väll bara att stå ut i guess.

Imorgon äre träning. Jag längtar:).
Aja , kort och onödigt inlägg . Men jag kanske klämmer in ett till inlägg lite senare!

/J

Pengar i spargrisen - bullshit

Jag har kommit in i en period när jag är så sjukt sugen på att köpa smycken. Jag gick in på Fokis blogg och hon lägger ju ofta ut smycken och sånt, krimskrams x). Och jag gick in på en sida som hon hade länkat till och hittade ett sjuuuukt fint halsband som jag blev helt fast vid ett speciellt halsband. Jag tror att det kostade ganska mycket, men kosta vad det kosta, jag ska ha det !

Det står på den runda saken :
'Mitt hjärta är ditt'

Piercing, a good or a bad thing ?

Nu har jag bestämt mig för att när jag får pierca mig var jag vill ska jag göra det i nacken. Fett tufft :). När Jojo tog hål i örnonen så hade en tjej det. Det var seriöst super najs :). Men en grej jag tycker kan vara sjukt fult , det är när man har piercing överallt. Man ska inte ha för mycket. Det förstör bara. Men man kan göra en hel del. Man kan till och med töja näsan. Inget som går hem hos mig.
Eller vad tycker ni ? Är det snyggt med mycket piercingar överallt ?



1. Töjning i näsan
2. Nacken, men jag ska inte ha en sån piercing, min ska sitta lodrätt ;)
3. Boddy piercing. Fan vad ont säger jag bara

/J

Gårdagen med Märtisen

I'm back on track!
Nu har jag städat klart, finely. Men jag har inte gjort mig iordning än. Så jag ska fixa mig lite och ta på mig lite najsare kläder än mjukis byxor och en sliten kofta.
Jag är faktiskt ganska glad just nu ! För det första, (det här kommer låta ganska b), så tkr jag att Oscar's nya style är as tuff. Seriöst, det passar honom prima! Ni ska bara se honom i hans nya kläder ;).

Iallfall så jag jag berätta lite om vad som hände igår kväll.

Märta kom hem till mig vid 18.00 tiden. Jag satt och skypade med Ludvig då , så jag hörde inte att hon kom. Men iallfall så skulle vi kolla på Bring it on som började kl 18.00 så vi skyndade oss till tv:n och som tur var hade vi inte missat nått, *puh*. Jag la mig liksom uppe på soffan och Märta tog våran pilates boll ( eller vad dom nu heter ), tog upp den på soffan och satte sig på den. Vi satt verkligen i cp ställningar ;). Filmen började rulla och vi satt som klistrade mot tv:n. Även om inte nån utav oss rktigt gillar Bring it on filmerna så är dom endå ganska roliga, hehe, låter väldigt konstigt säkert, men så är det iallfall :)!
I paosen så gick vi upp och langade på mat och skyndade oss ner igen innan filmen skulle börja. Vi käkade kykling och ris (sjukt gott)! Och såklart så tjockade vi oss med chips och fanta exotic!

När filmen sedan var slut så började AFV dubbel avsnitt och det får man ju inte missa ;D. Så vi kollade på det tills det slutade. Endel filmer som dom har med på AFV kan vara så patetiska och endel sjukt roliga!

Men vi tröttnade efter ett tag och gick ut och hoppade trampolin. Vi försökte ta bilder, men min kamera fuckade upp sig så det blev bara några st.
Vi gick in sen, och efter ett tag började det spöregna , så då gick vi ut och tog en promenad och snackade om hundar, hehe.

När vi kom hem sen gick vi typ och la oss påengång. Det var en mysig kväll :)

'Swich' inlägg

Hej bloggen !
Jag hinner inte skriva värsta inlägget nu, för snart får vi gäster här hemma, så jag måste fortsätta städa !

Oscar fyller 16 år idag. Han fick sina dredds i födelsedags present och några t-shirts. Jag vet inte om han kommer få något mer, eller utav släckten borde han ju få det .
Jag skriver mer senare, för snart kommer mamma ner och dampar sönder när hon ser mig här,*gulp*.

Men det kommer inte ta många minuter innan det kommer ett till inlägg om vad jag gjorde igår , så håll ut :)!

Posetivt och dåligt samvete..

Jag har inte hjälpt pappas speciellt myk idag med små killarna.. Har ganska dåligt samvete just nu , för jag fick en utskällning utav mamma. Men jag får inte tag på pappa för han är ute och cyklar med Alex och har inte mobilen på..
Iallfall så har jag två positiva saker att berätta.
1. Min mobil är klar, så vi ska åka och hämta den idag ^^!
2. Märta ska sova här!

Men vi ska inte vara på övervåningen , eftersom mamma är sjuk och det blir ju lite jobbigt om vi också blir smittade!

Ajuste! Jag glömde berätta om en as kul grej som hände i fredags. Jag och Axel brukar alltid säga 1317 när hon är 13:37 på klockan. Och i fredags så slutade vi 13:40. Kl var ungefär 13:35 och våran läarare Marie sa att vi skulle plocka undan och lite sånt. Och just efter en stund när alla hade plockat undan och så så blev kl 13:37. Så jag ropade till Axel : Kl är 1337 !! Och då sa alla i hela klassen i kör : EEEEELIIIIIIT.
Haha, en kul grej som man inte riktigt var beredd på skulle hända :).
Stackars Marie..

Hehe , aja, nu ska vi iväg till Täby och hämta min mobil och hyra film tror jag ! :)


Hata storebror.

Min mamma är magsjuk , så jag måste typ passa mina små syskon hela dagen och pappa har inte sovit inatt så han är också helt slut, jippi. Jag som hade planerat att åka in  till Märtas pappa inne i stan och sen kanske träffa Joakim. Men det kanske funkar endå, fast senare, hm..
Jag skrev om Joakim här på bloggen för nån vecka sen. Han kommer ifrån Skåne , och nu är han äntligen här i Stockholm. Kanske kan tvinga ner han och hans kompis till Åkersberga ?!
Aja , nu ska jag göra mig iordning och städa. Sen ska jag gå ut med småttingarna till lekparken typ. Det värsta är att min storebror är inne i stan och leker , och han är ju äldre än mig och han får inte göra ett piss medans jag måste stanna hemma och ta hand om två monster. Men mamma sa att jag skulle få betalt, men vi får se hur det blir med det ... Så sjukt trött på att vara hemma också . Vill bara iväg nånstans, det finns verkligen ingenting att göra här. Och nu när det är fint väder också vill man ju ut. Aja, nu måste jag tagga innan föräldrarna dampar sönder.

Någon modig som vågar joina?

Tim testar in my ♥

Haha, det blev ett kort uppehåll :) , men jag har verkligen inte haft nån lust att skriva dom här senaste dagarna, så min statestik är ganska dåålig om man säger så. Iallfall så ska jag försöka återberätta torsdag och fredag då ! :)
O N S D A G :
På kvällen var det Skum. Jag var där med Axel, och typ Carro och Dessie lite. Men det var super mysigt på skum. Vi käkade bullar och ritade typ ;D. Såg även den här roliga filmen. Jag vet att jag härmar Foki, men jag bara älskar den här filmen!


T O R S D A G:
Helt vanlig dag i skolan. Det enda som var jobbig var att jag började kl åtta och slutade kl fyra. Och då är man ju inte bara lite trött sissta lektionen. Men vi hade drama sissta lektionen (fördjupning), och jag kom i en ganska rolig grupp, så det var ett plus :). Men det var iallfall skönt att sluta.

Efter skolan skulle jag egentligen på träning, men jag hade as mycket att göra, så jag valde att plugga istället. Så jag och Fredrik drog hem till honom och pluggade. Men det blev inte så mycket plugg för han skulle typ passa sina små syskon. Jag försökte plugga , men det gick inte så bra .. Hann klart med en uppsatts iallfall (:. Fredrik nattade sina syskon medans jag kollade på idol. Asso auditionsen är roligast, det andra är bara trååkigt. Enligt mig iallfall .

F R E D A G:
Vi slutade kl 13.40 igår, och  hade bara tre lektioner . Det var aas nice :). Älskar fredagar !!
Men efter skolan så stannade Ella,Andrea och jag för vi skulle vänta på Ludvig. Så medans vi väntade så lekte vi vid linbanan och filmade Axel när han åkte skateboard och tricksa :).
När Ludvig sen kom så taggade vi hem till Ella och Andrea och kollade på Top modell och käkade mellis. Det var mysigt . Men mamma kom och hämntade mig sen och körde mig till en tränare som heter Jojo för vi skulle ha Lag fest. Men jag vet inte om man kan kalla det för fest , för vi hade typ mys kväll. Allstå vi kollade på DM och SM, sen gick vi ut och lekbyggde :). Det är när toppar är baser och baser toppar. Hehe, jag orkar inte förklara vad som är vad, men kul var det iallfall!
Jag fick stjuss hem utav Märta sen. Och när jag kom hem satt en helt främmande person vid datan. Oscar alltså. Han skaffade dredds igår, och han blev tydligen feta nöjd , så man kan ju knappast säga att han var ful :).

Före dreddsen precis när jag hade plattat hans hår ;D

Dreddsen. Han har skaffat en helt ny stil, eller ska det iallfall. Jag vet inte vad jag ska tycka, menmnen , det är hans liv och jag pallar inte bry mig :)


hejdå ett tag

jag har en liten blogg paos nu. jag har verkligen ingen lust att skriva. sorry.

Haha, agresivt värre

Jag är fortfarande hemma hos Märta och ska vara det ett tag till för vi ska kolla på Idol tillsammans :)! Det enda som är kul med Idol är när dom har audition. Vem som helst kan komma in och sjunga nått helt gaalet. As roligt :).
EVi har käkat middag också. Nudlar med qorn. Märta är ju vegitarian, men qorn går hem i alla väder hos mig , så det spelar inte så stor roll !

Ikväll ska jag nog gå och lägga mig ganska tidigt , för jag har verkligen varit as okonsentrerad idag i skolan . Typ suttit och kollat ut genom fönstret och dagdrömt heladagen. + att jag höll på att hungra ihjäl vid lunchen, och så var det typ katt spya till lunch. Förlåt, men jag var bara tvungen. Vi hade ganska lång lunch idag. 40 min , så vi chillade lite. Eller ja .. Typ.
Vi hade ingen drama idag heller så vi slutade en timme tidigare. Sköönt.
Aja , snart börjar Idol , och vi ska ut och hoppa en snabbis innan, så ni får ha det så bra !

Jag vet inte om jag kommer blogga så mycket mer ikväll, full bokad med läxa och tele vettni! Så vi får se hur det blir med bloggen.

PUSS  /J


Tråkigt..

Hej bloggen !

Jag vet att jag kanppast har bloggat  mycket dom senaste veckorna . Typ ett eller två inlägg per dag. Men jag hinner verkligen inte skriva mer än så.

Idag har det varit en vanlig dag i skolan, inget speciellt har hänt. After school gick jag hem till Märta. Vi skulle plugga engelska men båda hade glömmt engelskaboken, toppen! Vi har inte heller gjort så myk .

Jag har verkligen ingen blogg lust , och Märta vill gå och göra mat nu, så måste tagga !
Skriver senare
/J

Dagen

Hellu !

Nu sitter jag här och äter köttfärsås och spagetti som vanligt .. Det blir ofta samma maträtt här hemma , mina föräldrar har inte så myk ork att komma på nått nytt när dom kommer hem från jobbet.

Iallfall så ska jag berätta lite om vad som hände under dagen nu hade jag tänkt .
Först på morgonen så hade vi HK. Med våran sugkuk lärare, hehe . Vi fick typ göra dipp och skära grönsaker. Så tråkigt ! Typ ingen fantasi alls ! Aja, the show most move on ! Iallfall så fick vi gå tidigare ( yes ) för vi skulle med en buss ner till Berga. Kändes lite konstigt att åka tillbaks dit , men jag brydde mig egentligen inte så myk, jag har liksom kommit över Berga och trivs som fan i Sol, så det är inget att klaga över på min sida. Iallfall så kollade vi åp en teater. 'Polare' kallades den för. Dom typ sprang runt och hoppa omrkring , hehe , lite svårt att förklara , men det var myk akrobatik ! Väldigt ballt att kolla på , men mag tröttnade efter ett tag :) !

Efter teatern fick vi lunch utaför Berga. Vi fick pasta sallad och typ bröd. Helt okej, men jag är inte så förtjust i sånt . What ever . Senare fick vi gå in i våran gammla gympa sal och ha lite övningar. Jag vet inte vad jag ska säga om det. Speciellt och lite, hm...Knasigt ;) ?!

Dagen slutade kl halv tre. Jag och Andrea knallade hem till mig och chillade lite framför datan. Ella kom också efter ett tag. Vi gjorde popcorn och käkade mackor till mellis. Men vi brände typ 85% utav alla popcorn, så det var inte så super gott ;). Men efter ett tag var dom tvungna att gå hem för jag skulle på träning.

Träningen var depp men endå kul på ett sätt. Som jag skrev i mitt förra inlägg så var det ju så att vi inte skulle ha nån uppvisning för Kungen :(. Jag minns inte varför vi inte fick, nånting i stilen med att vi inte fick vara i samma lokal som dom när dom serverade alcohol. Men det var endå kul ,för vi var ganska få. Det var såhär att just denhär träningen fick man välja om man ville gå eller inte, frivillig träning alltså. Vi gjorde några fasligt roliga bygg och lite sånt . Våran tränare var inte på humör , så hon var jäävligt sur om man säger så.. Eller blev lätt irriterad?
Men hon var väll lika ledsen som vi var, antar jag.. Men träningen gick fort. Efte träningen taggade jag,Märta och Lotta till Bergagården en stund. Vi chillade lite, eller gjorde lite övningar från dagen och så ;).

Jag cyklade hem, och nu sitter jag här efter ett snack mellan Storebror och Lillasyster + lite föäldrar i bakrunden. Mer än så säger jag inte. Nu ska jag duscha och göra mig iordning !

Jag fick frågan från Anomny för nått inlägg sen:

Vem ska du prata med då ?

Svar:

Ludvig :)


bild brist.

Bad and Good

Tjatja !

Just nu sitter jag här med Ella och Andrea hos mig .
Vi har käkat mellis och suttit och Skypat med Ludvig en stund :)
Jag har en bra nyhet och en dålig nyhet .

Den dåliga är att ..
att vi ska inte uppträda för Kungen längre ! SJUKT DÅLIGT ! Eftersom vi hade peppat och tränat till ett nytt pogram och allt .. Så sjukt störande . Istället nu på fredag ska vi ha typ lag fest. Vi får se hur det blir..
Den bra nyheten är att ..
Jag och Andrea ska stå på Bergadiscot nästa veckan , den 18 alltså ^^! Det kommer bli kul :)!

Jag har träning om en timme. Vi får se vad vi kommer göra på den . Jag är lite sur just nu pgr utav uppvisnings saken.

Jag skriver lite senare om vad jag gjort under dagen :)

/J

Socker kick

Tjafan alla läsare !

Hoppas att det är bra med er , för det gör jag :) ! Eller ja , helt okej.
Just nu sitter jag och lyssnar på Mockingbird med Eminem och käkar kladdkaka. Hehe, nallade lite uppifrån ;). Jag ä typ socker beroende , seriöst ! Jag går alltid och äter på saker och letar i skafferiet efter godis eller annat sött. Ops, inte bra jossan! Men just nu orkar jag inte bry mig ,jag njuter utav sockret :) + jag är ganska glad över en grej, men jag lyssnar endå på depp musik , hm... Ska nog byta låt ;).

Förlåt för att jag pratar om det här hela tiden, men jag längtar faktiskt tills min bror skaffar dreads . Fett tufft egentligen :). Han kommer bli värsta reggae boy med sin långboard och hår. Fett tufft :)
Ibland älskar jag min storebror och ibland så vill jag gå in i hans rum när han sover med kastrullock och skrika bara för att jävlas och ibland joina honom med att vara social.
Snart ska jag göra mig iordning , och prata i tele . Shit , jag pratar varje kväll i tele typ . Ny hobbie?! Haha , men det är så mysigt :) !

Jag och Tjockis när vi var små ? ;)

Nu ska jag hjälpa mammi med tvätten. Så sovgött alla!


The offspring

Den här låten får mig att tänka på Bergaskolan- nån som håller med mig ?


Paint går före PS ;)

Just nu sitter jag och leker på paint faktiskt ! Det är ganska roligt när man väl kommer på nått att rita :) !
Idag var ju som sagt mormor och morfar här . Det var trevligt den lilla stunden vi träffade dom :). Iallfall så började Oscar klaga på att Alexander var så agresiv. Då började såklart päronen att snacka om att han var precis likada osv. Pappa breättade att dom har oss på film när vi var små, så vi ska ha en film kväll och kolla på massa gammla filmer , det är faktiskt ganska kul ;). Det enda som har hänt idag är att mormor och morfar har varit här . Det har inte varit så livat här hemma alltså.

Jag sitter och funderar på vad jag ska ge Oscar i födelsedags present , det är ju trots allt bara en vecka kvar tills han fyller 16...Jag kanske ska sätta upp en bild på honom i mitt rum och säga att han är veckans babe som ni vet Tobbe , Evas brorsa gjorde i Adam och Eva när Eva fyllde år :).

/J

Rasta och dreads , två helt olika saker

Nu har min storebror beställt tid hos en frisör på fredag för han ska skaffa dreads. Och så vill han börja töja örat och ha en sånhär rasta mössa. Snacka om att min brorsa har förändrats . För er som inte vet vad dreads är så ser det ut såhär :


Dreadlocks
Man får inte duscha håret på två veckor , för att det ska fetta ihop sig typ. Snacka om att man kommer känna sig äcklig dom första veckorna om man skaffar det . Iallfall så tror folk ofta att det här är rasta . Men det är två helt olika saker . När man har rastaflätor så flätar man håret och när man har dreads så toperar man hela håret och typ formar dom till korvar. Det kommer ta fyra-fem timmar att fixa Oscars hår. Och om man inte vill ha dreads längre måste man raka av dom, för dom växer i själva korvarna , eller hur man nu ska säga :)

Rastaflätor

Ser ni skilnaderna ?
bilderna är tagna från google

Blommor

Tråkig dag = Tråkiga bilder

Här kommer dagens bilder , dom är kanske inte världs roliga men dom funkar :).





Det kommer nog mer senare , fast kanske roligare bilder :)


Music whit Eminem


Träning ..?

Hellu!
Jag har precis ätit upp en kladdkakebit som jag glömde sen igår . Frech , I know . Men jag var trött och kladdkaka blir man pigg utav , så , varför skulle jag inte ta den liksom ;) ?

Idag så kommer mormor och morfar hit . Dom ska fira Oscar , han fyller egentligen år nästa helg , men dom kunde inte komma då , så det fick bli idag ! Jag kanske ska hoppa över träningen eftersom dom kommer inte hit så ofta . Vi får se :)!

Jag måste gå upp nu, men jag skriver så fort jag kan !

Kontakter ända ner till Skåne

Här kommer bilderna , men det är ganska dålig kvalité , för jag Prt Scr på paint , men aja , här kommer dom :)

Just nu sitter jag och skypar mer Ludvig. Eller ja Jocke och någon Teddy också , men dom skulle typ ut med hunden. Jocke och Teddy kommer från Skåne. Dom bor i tyå Malmö. Men iallfall så träffade jag Jocke för två år sen , snart tre ?! För hans kusin gifte sig med min farbror och då så lärde vi kännar varandra under bröllopet och har typ hållit en svag kontakt med varandra enda sen dess (:.
Teddy kommer egentligen från Sthlm , men bor i Skåne nu . Han skulle till Sthlm snart och då kanske Jocke skulle med , så då ska jag träffa dom , det blir naajs ;).
Kanske laddarupp bilder på dom sen, men det dröjer nog för dom var inte så peppade på det ..

Snart så ska jag ta en liten promenad kanske igen ,för jag ska snacka i tele , hehe :)
Skriver lite senare , om jag hinner ! :)

Haha , lite onödigt ;)

Sen jag skrev sisst har jag inte gjort ett piss . Eller jag har redigerat lite bilder på ps. Jag ska försöka ladda över dom senare , men nu ska jag äta :).


Rubrik

Nu är jag hemma igen ! Kl är bara tio över tre.

Jag cyklade till träningen i bara shorts faktiskt , och tröja , men endå . Det var liksom ganska varmt ute . Iallfall så satte jag mig på hojen och trampade iväg mot hacksta spåret. När jag kom dit var ingen från laget där, så jag satt och njöt i solskenet medans jag väl kunde . Efter ett tag kom alla, en efter en. Eller ja , inte hela laget vi var kanske tio st eller nått, inte allt många. Det var inte så jobbig träning faktiskt . Vi tog det lungt. I början iallfall , sen så körde vi styrke träning , det var jobbigt däremot ..

Efter träningen cyklade jag till Willys och köpte mat på thai take away , (vääärldens godaste mat) och samtidigt så köpte jag godis på 500 sorter. Hon som jobbar på Thai take away är as söt när hon bryter på thailändska eller vart hon nu kommer ifrån :), jag menar inget rasistiskt eller så !! Iallfall så när maten var klar cyklade jag sen hem till Märta . Hon hade inte varit på träningen för hon hade ont i halsen , och det blir ju jobbigt att springa då.
Vi gick ut och åt på hennes trampolin eftersom det var så varmt ute . Vi låg och snackade om allt möjligt , det var härligt :) ! När vi hade ätit upp allt så högg vi in på godiset somjag hade köpt . Båda två var ganska trötta så vi gick in efter en stund och kollade på Adam och Eva ! Det var as kul! Jag älskar att kolla på gammla filmer, för man upptäcker myk mer saker än vad man gjorde när man var liten ! :)

Och nu sitter jag här . Jag var tvungen att åka hem för Märta skulle på kräftskiva hos Hanno. Vi får se vad jag ska hitta på , jag har inte hunnit duscha än (hehe) så det står högst upp på listan iaf ! :)

Haha, påväg mot DM. Emelie, jag,Märta och Emelie :)

Alltid lika heta

haha, här är filmen som vi gjorde föreut ! :)

Gårdagens prat

Hello world.
Jag är ledsen för att jag inte skrev mer igår . Men telefon samtalet varade inte i bara en halv timme , utan vi snackade till typ två på morgonen,hehe ;D. Jag gick ut , tog en glass i handen, på med jacka och vantar och så gick jag. Eftersom jag var ganska varmt klädd så var det skönt ute . Det blåste i ansiktet , men kände inget annat. Det var super skönt . Men efter ett tag så ringde pappa mig och störde mig i promenaden och allt. Han sa att jag inte fick prata mer i telefon, taskigt -.-. Men vi fortsattem samtalet iallfall sen , fast från hem telefonerna :).

Kl är halv nio och jag börjar faktiskt vakna lite nu . Idag ska jag ha träning halv elva till halv tolv , fys dessutom. Men jag tkr det är kanska skönt att springa när man är trött , för då vaknar man . Men jag var inte med förra träningen och den var tydligen väldigt jobbig . Eftersom vi har gått upp en klass så måste vi träna och satsa mer.

Efter träningen vet jag inte vad jag ska göra. Typ köpa godis ;O ? Ella och Andrea undrade om jag ville sova över i deras nya lägenhet . Men jag vet inte /: . För jag har typ varit borta eller haft kompisar varje helg sen några veckor tillbaks . Vi får se.

Jag vet att jag inte har bilder och sånt nu för tiden . Men jag har inte använt min kamera på länge . Så antingen ingen bild eller gammla bilder /:.


Rullar fram - Fronda , haha gammal men så skönt gung :)

Kl är 23:13

Hejsan !
Nu är jag hemma från Berga gården och ska typ ut och gå , för jag ska prata i tele , och vill göra det ostört .. + att det är ganska skönt ute , så jag ska ta en promenix ;D

Skriver så fort jag kommer hem !

/J

Godmorgon,godmorgon!

Jag tänkte blogga lite nu på morgonen för engångs skull. Idag vaknade jag kl 6 utav att min katt har kissat i min säng . Super mysigt.. Så jag gick upp då och började göra mig iordning i typ snigelfart för jag börjar inte förens kl nio idag.
Vi har bara tre lektioner idag . Idrott, sv/so och matte . Sen slutar vi kl 13.55 :) . Det blir skönt att knappt ha några lektioner på fredagar , för då är man oftast trött och vill ha helg.
Sen blir det Mcdonken, läängtar. Jag hade ju ett förbud egentligen , som jag hade skapat själv , för jag hade typ ätit där två ggr i vecka på lovet . Och då blir man ju ganska äcklad .. Men det här är bara ett litet undantag ;).

Tåget går snart så det är väll bäst att jag börjar packa ihop lite grejer .
Juste, Andrea håller på att fixa min design för tillfället , den är inte klar än , bara så att ni vet ! :)


Ikväll så är det ju öppet på gården . Och jag vet inte om jag kommer komma hem idag förens kl är myk . Så vi får se om jag hinner blogga nånting.

/J

Bästa dagen på länge ?!

Seriöst, förlåt ! Jag har inte skrivit ett enda inlägg idag ! Och jag vet hur tråkigt det är att läsa nåns blogg som aldrig uppdaterar . Jag trodde igentligen att det skulle bli lättare att uppdatera när skolan började , men det är värkligen tvärtom. Jag älskar att blogga , men jag har inte tid , det är min förklaring .

Idag har det igentligen bara varit en vanlig skoldag , men det har varit faktiskt ganska kul . Jag har haft det ganska svårt med matte , men det gick ganska bra idag ! Jag fattade det mesta , men jag vet ju inte om det är rätt, men endå ;) . Vi började med slöjden idag . Jag valde syslöjd. Och seriöst , jag är fan kär i våran syslöjds lärare. Hon är as duktig på att förklara för det första och sen så är hon as rolig och snäll ! Fan vad jag trivs på min nya skola! Iallfall så fick vi lära oss att virka idag . I målen så ska vi lära oss att sticka och virka på olika sätt . Det var kul , man blir som paralyserad. Alla var as konsentrerade, haha :)!

Efter skolan så följde jag och Hanna med Fredrik hem. Vi åt nudlar med biff smak. Det var as gott , för vi blandade allting i en kastrull och hälde i smaken. Så busigt ! :) . Fredrik hade fått hem en skiva med bilder från när dom hade varit på cup i Danmark , så vi kollade lite på dom också . Det var så sjukt myk bilder , vi hann inte ens se till hälften innan jag och Hanna var tvungna att gå.
När jag kom hem sen så hade jag bara en kvart på mig att äta och göra mig iordning innan träningen . Så jag slängde i mig maten, kubbade ner till mitt rum, slängde på mig tränings kläderna och sprang ut till bilen där mamma satt och vänta.
När jag kom fram hade vi inte börjat än ( som tur var ). Vi var väldigt få kändes det som. Så alla kunde inte bygga , det var tråkigt.. Men det blev roligare efter en stund :).

Och nu sitter jag här efter träningen . Den var helt okej , jag har typ fortfarande energi , så jag ska försöka lungna ner mig snart och börja läsa Kulla Gulla. Jag ska läsa varje kväll , och Kulla Gulla bökerna är knappast tjocka , så jag lärser nog ut den ganska fort !

Imorgon så har vi bara tre lektioner. Helt underbart ! Vi slutar fem i två , och då ska jag Ella och Andrea tagga till donken och käka ;). Vi blev så sugna idag när Lotta och Märta skulle dit.
Senare på kvällen imorgon så är det öppet på Bergagården , så jag ska nog dit och hänga lite med kompisarna ! :)

Myk text och ingen bild , livet är hårt och orättvist !

Hemma hos Märta,(igen)

Tjatja ! Just nu sitter jag hemma hos Märta med Ella,Hanna,Andrea och Märta . Erika och Maja var här för en stund sen , men dom har gått nu för dom skulle hem .

Idag har det varit en helt normal skoldag. Ganska skön dag , för vi hade bara fyra lektioner . Vi slutade kl två och då åkte vi till Märta . Vi har ätit mellis och spelat in lite till våran nya film , del 2. Den kommer nog bli ganska rolig , hoppas jag ! Jag har inte så myk mer att säga mer än att det är skum ikväll , men jag vet inte om jag får gå, för det har hänt lite grejer där ...

Aja , skriver lite mer noga ikväll när jag kommit hem !

Morgon glad

Godmorgon! Idag regnar det ute och är typ as dåligt väder . Jag säger bara äääntligen kan man ha mjukis kläder ! idag så börjar vi kl 9 och slutar två , det är najs :) . Jag vet inte vad jag ska hitta på efter skolan... Kanske vara med nån , vi får se .
Aja , om jag inte skriver efter tre så är jag med nån .

Ha det så bra i skolan !

Del 2 ?

Nu är jag hemma från Märta. Vi har inte gjort så myk , typ hoppat trampolin och kollat på Sex and the city. Jag vet inte vad jag tkr om den filmen , jag blev lite uttråkad efter ett tag , varför vet jag inte . Typ inte min film smak , men den var helt ok ! :) Jag brukar typ gilla mer action , eller komedi . Kanske lite knaig kombination , men så är det iallfall , alla tkr ju olika ?! :)
Vi hoppade ju trampolin också . Vi håller på att lära oss typ sne framåt volt ;D ( eller hur man nu ska säga ). Fast vi gör det på skoj , det är myk roligare än att vara seriös ! Iförrgår så flyttade vi också på trampolinenoch ställde den vid hennes lekstuga så att man kan hoppa ner från lekstuge taket ner på trampolinen, hehe ;-P.
Snart ska vi också spela in en ny film, alltså del 2 . Ni får se den då , jag ska inte säga nånting så kanske det blir mer spännande, eller hur man nu ska säga ? Den första var ju lite psyk , wath ever , film ska göras iaf !

Snart ska jag gå upp och äta sen ska jag göra alla läxor, usch. Vi har i franska,engelska , kanske inte så myk , men jag gör det nu så kan jag vara ledig sen liksom . + att jag måste börja läsa på "Kulla Gullas - första bal" . Haha , vi ska läsa klassiker i skolan, och då valde jag den, jag är sååå peppad på att läsa den!
Aja , det är väll bara att lee och sätta igång . Jag längtar inte, men det är saker man får leva med ibland.
Annars så är jag faktiskt ganska glad , och trött ( som vanligt ).

Skriver så fort jag kan !

P U S S


Fat girl

Hellu !
Idag har vi haft en 'vanlig' skol dag enligt mig . Helt okej , man blir bara så trött ! Så det är ganska skönt att jag inte har träning idag måste jag säg ;).
Istället för att träna så har jag och Märta ätit upp ett chips packet och druckigt saft . Egentligen så skulle vi ha chipsen till Sex and the city , men när man väl börjat är det svårt att sluta . Jag borde få nobell pris i onyttighet , + att igår så åt jag Gifflar till mellis hemma hos Ella och Andrea . Jag kommer dö i fettma när jag blir stor ..

Aja , nu så städar Märta sitt rum ( som vanligt ) ;) ,  vi ska snart kolla klart på Sex and the city även om det är sol och varmt ute . Jag är faktiskt trött på att det ska vara så varmt och svettigt väder ute .  Jag vill ha höst ! När man liksom kan gosa sig in i varma kläder , och när det inte är för varmt ute . Jag längtar!

Nu ska vi först ut och hoppa lite trampolin , skriver senare ! :)


Märta och Hanna på Märtas landställe , hittade ingen annan bild ! :)
/1337

RSS 2.0