Good bye mo lovers!

Hej på er! Har precis kommit hem från att ha varit hos Märta whit Lotta. Igår så åkte v till Hackstabacken och körde lite brääda. Det var kul, men jobbigt att gå upp för hela backen, åka ner och sen upp igen osv. Så vi blev riktigt trötta efter ett tag. Så vi tröttnade kan man säga och åkte pulka med snöbrädorna istället. Det var kanonkul (Y)!
Senare åkte vi hem till Märta och sov där. Vi kollade på film och somnade sött senare. Imorse så vaknade vi vid tio med att solen sken in genom fönstret. Märta skuttade ner och gjorde vofflor till oss som vi åt till frukost :). Och nu sitter jag här medans dom är påväg mot Rågsved. Jag funderar på vad jag ska göra idag när det är så fint väder och grejer ute! 
Men flickor och pojkar, som ni kanske har märkt så har jag typ slutat blogga. Jag orkar inte längre helt enkelt! Kanske laddar upp lite bilder då och då, men förvänta er inget.

Pics








Yeah, såhär tråkigt hade jag idag


Video inlägg nr 2


Mitt första videoinlägg blev lite pinsamt, haha ! Men det är bara att njuta.
Var ute i snön nu med några och lekte lite och brädan var ju med såklart. Vi filmade också. Vi ser lite lagom amatör aktiga ut på den här videon..

Mitt allra första video inlägg


Syster


Bruden, du gör mig riktigt lycklig. En sån människa som inte växer på träd

Hm...

Jag upptäckte att jag hade mer pengar än vanligt på kontot, så jag ska beställa nått hade jag tänkt, men jag vet inte alls vad jag ska beställa.. Det blir förmodligen en tjocktröja. Och jag har hittat en, men den har ett gigantiskt märke på framsidan, är det snyggt eller är det alldeles för stort märke? Jag tycker annars att tröjan är riktigt najs, men jag vet inte, lite hjälp kanske ?

När jag har f e t t tråkigt

2010 test!
Vad heter du - josefine
Vilken klass går du i - 8:3
Vad heter din bästavän - har endel ;)
Kan hon/han lita på dig - dum fråga
Har du några syskon - yeah
Hur var år 2009 för dig - go och gla för det mesta
Vilka firade du nyårsafton med - vännerna
Vem fick nyårspussen - hanno och märta :)

Har du ..
Åkt flygplan - yees
Snusat - arå, varje dag,
Druckit alkohol - nej
Slagit någon riktigt hårt - haha, märta ;)
En bror - så det räcker tack
En syster - har ju mig själv
Någon du kan lita på - arå
Någongång fått gått till rektorn - inte vad jag minns

Vem ..
Kysste du senast - haha
Krama du senast - har jag glömt
Höll du handen med senast - lillebror
Slog du senast - märta står ut med det mesta
Hatar du - haha, en liten fjorthiwsh :)
Gillar du - busig fråga

This or That
Killar eller Tjejer - killar tror jag
Vatten eller Juice - kör på blandat, typ ;)
Frukt eller Grönsaker - frukt
Tv eller Dator - gissa ?!
Skola eller Jobba - jag jobbar som fisk rensare
Pojkvän/Flickvän eller Vänner - allt i en enda bamsekram

Hur/Var..
Gammal är du om 12 år - 27 år typ
Vart befinner du dig då - på gatan
Har du barn - nej fyfan
Är du alkolist - lätt öl, tyngsta bruden i berga är jag då
Trivs du - har ju dom bästa kvar förmodligen ? :)

Supersonic

Du ger mig det där über smilet när jag verkligen behöver det

Hejhejhej

Det blev en hemma dag idag. Känner mig riktigt seg i kroppen just nu, men det kanske är för att jag har data nördat mig idag. Imorse så hade jag en grymans huvudvärk och ont i halsen, så jag sov ut och då kändes det genast mycket bättre. Just nu lyssnar jag på musik från Happy feet. Haha, good shit asså ;). 
Till lunch så åt jag kebaaaaaab tallrik för et som undrar. Satt som en smäck!


Amen nu ska jag fortsätta att deppa här framför min gulliga datalata!
Hahha, överredigerade bilder + f-face på det! Och som topping sjuk och ofräsch :D
Njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!

En annan del av Åkersberga


Bara jag som ska kolla på det här ikväll ? ;D

Bögar är så underbara




stakrrrrrrr


Skit gölligt






Så mycket mer än bara bilder.

Dubbel gångare ?


Ser nu hon i shorts, blont hår och gul/lila/grön tröja?
Det är läskigt vad lik hon var mig eller jag kanske henne ?
Nästan precis sådär är mitt hår på sommaren, har nästan alltid jeans shorts på mig, och har en likadan tröja.

Good god

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera. Men jag vet inte vad jag ska skriva om längre? Det är ju också så att jag inte hinner blogga nånting längre pgr utav andra saker som måste fixas. Även om det är as roligt att blogga så aa, jag hinner inte :/. Jag uppdaterar när jag har lust och tid. Det blir ju såklart mer på helger och lov, men inte så myk på vardagar längre.

Lots of love / Jossan

No pic

Shit vad man märker när man inte uppdaterar och uppdaterar, statestiken går i vågor ;).
Sitter här och lyssnar på musik nere i 'källaren' inne på Oscar's data, busigt busigt! Den här dagen har varit tröttsam, jag försov mig, men hann till tåget iallfall, men när man försover sig blir man ändå trött även om man har sovit endel. Så jag har varit ganska seg i hjärnan idag, har varit jobbigt att koncentrera sig och så. Lotta fixade även prao till mig och Märta! Eller ja, hon hjälpte oss med att ringa ett samtal. Så nu har jag och Märta prao i varsin lågstadie etta från våran förra skola, det ska bli riktigt kul!
Senare ikväll ska jag hem till Märta och sova där, det ska bli riktigt najs !
Jag orkar inte skriva mer nu, ha det brao!


Datanörd - utvecklas - ej datanörd ;)

Hej på er! Har haft en ganska data fri vecka. Det har varit skönt, för jag har fått saker gjort och tagit tag i saker medans jag nästan helt skitit i datan. Det är ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för mig ;D. Iallfall så har jag spenderat dagarna ganska mycket med Märta den här veckan. Sov över hos henne igår också, det var riktigt najs! Vi spelade in en Achmed film , gjorde HK och So läxorna, åt massa chips och kollade på White Chicks! Shit vad vi garva :). Se värd film asså! Så vi hann göra en hel del igår ! Här kommer lite blandade bilder från dagarna




Haha, blev inte så många men några blev det iallfall :). Vintern kan vara allt bra mysig.

A perfect day med världens bästa väder på köpet (Y)

Hejsan hoppsan! Den här dagen har varit kanon! Jag har varit en aning vimsig idag, typ sagt fel saker och inte hängt med när någon har varit sarkastisk eller nått sånt, haha ingen big deal, jag har iallfall fått människor på gott humör! Jag har nog varit så vimsig prg utav att jag inte kunde sova igår. Eller jag somnade ganska tidigt endå, men sen i drömmen så kom jag på mig själv att jag sov, så jag vaknade såklart och kunde inte somna om, eller jag vet inte, jag kanske sov i mitt undermedvetna ? Haha.
Egentligen har det ju varit en helt vanlig dag, men det var så skönt att komma tillbaks till skolan och träffa alla! Efter skolan så hänkade jag på Lotta och Märta hem till Märta. Vi åt mellis och typ snacka för det mesta, men det var skit mysigt det också. Vi åkte senare till gymnastik träningen som gick super för mig! Eller helt okej :). Körde både flikis och handvolt.

Just nu lyssnar jag på Dunderklumpen (aa) och tar det bara lugnt. Seriöst, dunderklumpen är så jävla bäst! Min nya idol, lätt ;) Nä snart ska jag gå och duscha,träna lite franska glosor och fortsätta på boken som jag började på igår!

haha, gammal bild från i somras @ sportscamp.
bara för att jag har hetast kompisar liksom ? ;O

Ingen sömn ändå happy

Godmorgon. Jag har inte sovit ett skit inatt. Jag har legat och halvsovit nästan hela tiden. Men jag ändå inte trött, så jag måste ju ha sovit i mitt undermedvetna. I vilket fall så börjar ju skolan idag! Jag gick upp halv sex fastän vi börjar halv tio. Jag måste komma in i att börja gå upp vid den tiden nu, så det var därför. Så nu har jag en timme och en kvart på mig innan jag måste gå till tåget, chill va ? Jag älskar att ha mycke tid på mig, speciellt på morgonen när man är trött och så. Men vet ni ? Jag kom på att om inte jag har några läxor idag så kan jag blogga lite tidigare, great huh ? :) Och senare har jag träning, men det tar vi då !

Alltid lika seriös..

Skol taggad (Y)

Nu har jag packat klart allt inför imorgon, tror jag. Jag har gjort mig iordning, typ. Och ska börja på en bok som verkar helt ok.
Min väska väger verkligen ton. För jag upptäckte att jag hade glömt massa böcker här hemma som jag hade glömt att lämna in innan lovet, så det var bara att packa ner dom.Men vet ni ? Jag är fortfarande ganska taggad inför en ny termin i skolan, nya tag nya krafter vettni! Iallfall så ska jag gå och lägga mig snart och börja läsa. Ni förstår jag har fastnat framför datorn utav den enkla anledningen att jag har fåt hjärnsläpp om tågtiderna osv. Iallafall så ska jag börja läsa en bok som heter Månskens vargen, höhö. Jag vet inte om jag ska tycka att den verkar bra eller dålig. Hm, vi får se. Aja, sängen ser ganska frestande ut. Eller kanske inte. Obäddad och massa grejer ligger huller om buller på den. Det ska iallfall bli skönt att krypa ner i sängen och läsa! :)


Godnatt på er!

the truth

Jag har en sorlig liten sak att berätta för er. Jag kommer inte kunna blogga så mycket nu när skolan börjar :'(. Skolan kommer alltid gå före datorn och sen tränar jag ju endel, så jag kommer förmodligen inte kunna blogga direkt efter att jag har kommit hem från skolan som jag gjort tidigare, utan det kommer inte bli förens runt efter middagen, typ vid sex-åtta tiden. I'm sorry, men så ligger det till. Ett utav mina nyårslöften var ju att satsa på skolan och inte vara datanörd som jag är nu. Datorn är ju egentligen inte så viktig, men det är ju tyvärr skolan. Så a, nu har jag berättat läget som jag ligger i just nu.
Snart ska jag även gå och packa väskan tills imorgon, lägga fram kläder och senare gå och lägga mig och läsa för en gångs skull. Även om jag börjar halv tio imorgon så är det väldigt väldigt tidigt jämfört med när jag har gått upp nu på lovet. Sen får vi se vad jag hittar på att börja läsa på. Fick nånting utav mormor i julklapp, kanske ska kika lite närmare på vad det var för bok. Annars så funderade jag på att läsa om Twilight igen, men jag vet inte, man blir så deppig, haha Märta du fattar va ? ;)

Jag kanske skriver ett sissta inlägg senare, men säger godnatt nu för det är inte säkert att det kommer upp ännu ett inlägg. Så godnatt på er!

Saknar

No life

Nu har både jag och Oscar vaknat ur våran 'data dvala' och ska börja städa. Eller jag har damsugit rummet, och det räckte i princip. Lyssnar på musik och tar det lugnt, jag vet inte vad jag mer ska skriva ? Ska hämta min nytvättade tvätt och så. Haha, ha en fortsatt trevlig dag!


Jossan ♥ Andrea

Vadå onyttig ?


Efter lite cola och doritos känns livet bättre, haha ;)

Dance tribut

Ledsen över att jag inte har bloggat nått idag. Jag vaknade halv ett och har segat sen dess. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt så att jag kan somna i lagom tid iallfall. Jag är inte på humör idag. Jag vet inte vad jag ska hitta på eller göra. Det enda som står på schemat är att jag ska städa. Jag trodde att vi skulle åka till gammel farmor idag, men det verkar inte bli av.
Jag sitter och kollar på Michael Jacksson dance tribut på emmelies blogg. Jag minns från i somras när Märtas syrra var med och dansade på plattan för Michael Jackson :). Det kan man kalla coolt!

sorry emmelie för att jag snodde den från din blogg!

Svarilarisch

Svar: Båda kostar 149 kr :)

nya kategorier

  • Vänner och fritid
  • Outfits
  • Videosar
  • Bilder
  • Mina dagar

    Dom där kategorierna finns nu i mitt arkiv :). Jag har inte fixat nått inlägg än som ligger under dom kategorierna än, om ni förstår vad jag menar.

3 - the magic number


©

Nu är Guds tre flickor slut. Eller a, den har varit det i 40 minuter, men sak samma ;). Sitter här i min ensamhet och ska väll kolla om det går någon bra film på tv ikväll. Vad ska man annars hitta på liksom ? Jag orkar inte sitta vid datorn egentligen, men bara för att jag inte har något att göra blir det så. Not good.

Voveloveloleur ?

Ja överskrivten säger ju allt. Jag har beställt två velour tröjor från HM. Hoppas dom kommer snart !:)

Myspys

God eftermiddag. Sitter och kollar på Guds tre flickor med mamsen och lillebror Alex. En tradition såhär på lördags kvällar ;). Jag är ledsen över att jag inte har bloggat nånting idag, men jag har inte haft tid om man säger så.

Idag har jag varit med Viktor och Andrea som sagt var. Vi chillade lite här hemma, snackade and had a nice time u know ! Senare så var Viktor tvungen att gå för han skulle på innebandy match, så jag och Andrea följde med honom till tåget och passade på att åka till Andrea. Vi stannade i centrum där vi köpte lite godis and other stuff som Andrea's mamma behövde.

Och nu sitter jag här, kollar på tv och äter chips. Bara myser helt enkdelt!

Min fantasi domnar bort med åren..

Nu har jag klätt på mig och väntar bara på att Andrea ska smsa att hon är klar. Ella skulle vara med Sara idag, så hon hänkar inte på mig och A:et ;). Annars så är huset tomt här hemma, så vi blir förmodligen hemma hos mig. Oscar och Tove har taggat in till stan och föräldrarna + små syskonen är och kollar på våran nya lilla kusin! :)

Jag hunderar på att snart börja göra lite lunch även om jag åt frukost nyss så måste jag komma in i matvanorna igen också. Mycket att komma igen i! Iallfall så är nästa projekt lunch. Jag får allt ta pizza från igår, hehe. Jag orkar verkligen inte ställa mig och laga lunch. Jag har absolut ingen fantasi. Det blir alltid typ maccaroner och skinka, eller köttbullar med pasta. Det är det enda som jag lagar när jag är ensam hemma. Suck..
Men vill ni veta en annan sak ? Jag hade tänkt att börja använda kategorier. Finally liksom ;). Andrea får hjälpa mig med lite påhittiga kategorier. Min fanasi är död.
Senare ikväll blir det nog bara mys med familjen och en tidig natt!

To do or what to do ?

Det här ska jag hinna med innan jag träffar Ella och Andrea:
  • Plocka undan överallt 
  • Städa mitt rum /
  • Lägga i en tvätt
  • Fixa mig och sminka mig :) /

A day whit the E and whit the A

Godmorgon. Jag har verkligen vänt på dygnet totalt nu. Och ikväll måste jag verkligen gå och lägga mig i tid. Här är det inte så livat iallfall. Min bror väckte mig idag. Han är på gott humör med sugmärken på halsen! Det är ju.. härligt ?
I vilket fall så ska jag vara med tvillingarna och Viktor idag, det blir najs ! Solen skiner ute, så man får väll hoppas på att det håller i sig ett tag till.

Nu ska jag fortsätta med min frukost, ha det!

Åkersberga fjortisar

Jahapp. Skypade alldeles nyss, men Linus loggade ut. Så nu sitter jag här igen och har ingenting att göra. Lyssnar på lite musik och så, funderar också på att gå upp till kärleksparet och störa dom i deras lilla moment, är så fruktansvärt sugen på att kolla på skräck film. Äsch, jag hitt på nå ;D




Välkomen till Åkersberga, en förort norr om Sthlm
horor i alla åldrar och bitches finns det gott om
Mellan 14 och 17, fjortis och billig
Mellan 17 och 20 fjortis och billig
Välkomen till berga en förort norr om Stan
och det spelar ingen roll snubbar följer samma ram
Mellan 14 och 17 - wb gangstas
17 och 20 - fuckt up och arbetslös

Bryggan på torget en central samlingspunkt för fjortisar,gansters och folk som röker ..?
En fjortis utan cigg en ganster röker vilt
Sen sitter alla still på resturangen mandarin.
Varje torsdag samma sak dom mest tokiga är här
Folk börjar frågas kom och lek den du är ?
Där folk brukar däcka redan innan halv tolv
sen avslutas kvällen med efter fest på statoil
Välkomen till Berga platsen där man drömmer om ett bättre liv utan svinninge bröder
utan rostiga bilar och epatraktorer, utan skitiga motorer och smutsiga horer
Vill du ha en lyx hora finns dom allra bästa här 
det är bara att fortsätta med tåget till österskär
Ta den du vill, få ut dina begär
Det spelar ingen roll för alla är horor här

Välkomen till Åkersberga, en förort norr om Sthlm
Horor i alla åldrar och bitches finns det gott om
Mellan 14 och 17, fjortis och billig
Mellan 17 och 20 fjortis och billig
Välkomen till berga en förort norr om Stan
och det spelar ingen roll snubbar följer samma ram
Mellan 14 och 17 - wb gangstas
17 och 20 - fuckt up och arbetslös
Snutarna i berga häver vold som en sport
we just tell dem to fuck off
Muslimer i berga gör vad som helst för ett ligg
we just tell dem to suck dick
dom tror dom är coola för dom röker ful hasch
only green wed is good enough for us
vi kör vår egen grej i KVK crew
If u don't like it ?
To bad, fuck u

Välkomen till Åkersberga, en förort norr om Sthlm
horor i alla åldrar och bitches finns det gott om
Mellan 14 och 17, fjortis och billig
Mellan 17 och 20 fjortis och billig
Välkomen till berga en förort norr om Stan
och det spelar ingen roll snubbar följer samma ram
Mellan 14 och 17 - wb gangstas
17 och 20 - fuckt up och arbetslös

var bara tvungen att skriva ner den. Endel stämmer, annat inte enligt mig, så jag har strukit över endel saker som jag tycker är fel och så. Vissa ord har jag nog skrivit fel, rätta mig gärna.

Lillasyster ska ju gå före allt..

Yes man var bra. Jag gillar Jim Carry, men ibland blir det lite för mycket med honom. Jag var tvungen att gå ner nu för att dom skulle kolla på ännu en film och jag fick inte kolla med dom.. Taskiga ap.. Aja, jag får väll leva med det. Jag vet inte vad jag ska hitta på nu. Inga roliga inloggade, kameran är typ död, mobilen är också död för den delen, kanske ska börja smsa med nån ? Eller lägga min klocka under lampan för att sen kunna titta på reflex grejen innan jag ska sova ? Nä, skulle inte tro det. Eller vem vet? Hahah ;).

PUSS PÅ ER, nu orkar jag inge mer.

Yes man

Nu är det Yes man vi ska kolla på. Den andra filmen vi såg, Year one, var riktigt rolig ;). Aja. jag vill inte missa nånting utav Yes man.


Fredag kväll

Nu har märta gått hem. Vi spelade Lego Bath Man på xobx, vi var grymma! Eller det kan man ha olika åsikter om, hehe ;). Vi kollade också igenom mina gamla lådor med massa gamla bilder, och när Märta var lite älskade hon verkligen flodhästar. Haha, flodhäst bilder på alla teckningar hon ritade, det var riktigt gulligt!
Aja, just nu så just nu sitter jag här med Tove och Oscar och kollar på film. Måste säga att dom ser mycket 'kärleksfulla' ut. Haha, jag ska inte lägga mig i, men det är gölligt. Filmen heter Year one. Det är någon knasig film, kom nyss in i den så jag vet inte.
Ha en fortsatt trevlig fredagkväll, för det ska jag!

Tv freaks

Hej på er! Jag har precis ätit upp min lunch och ska gå och spela xbox med Märta. Det blev kebab tallrik till lunch, jag har så bra fantasi så det blev snabbisch matisch. Vi har kollat på Simpsons hela eftermiddagen, så det är dags att byta till xbox. Snart kommer Oscar och Tove hem, dom skulle hyra film så jag hoppas att dom hyr åt oss också. Jag ska ringa honom nu och höra hur läget ser ut :).

Simpsons i våra ♥!

Xbox time

Nu har Märta anlänt. Vi ska spela xbox snart och laga lunch. Sen för vi se vad vi hittar på! :)

Här är väggen med lite bilder jag har satt upp som jag skrev ut igår!

Fort ut och fort in


Fick egentligen ingen bra fokus på den näst sissta, alltså istappen, skakade som attan, men jag tycker att den vart ball endå :)
© på alla bilder
Det gick ganska fort att gå ut och fota lite. Jag kom på att det kanske inte fanns så mycket att fota på som jag hade hoppats på. Men lika kul som vanligt var det !

Fit for fight

Nu har jag duschat och ska snart ut för att fota! Jag förstår inte om det är soluppgång eller solnedgång just nu, men jag antar att det är solnedgång. Jag har också hunnit äta frukost men det känns som att jag ska göra lunch snart också för vi har ingen frukost hemma, så jag fick nöja mig med en apelsin :/. What ever. Nu ska jag bara platta håret och sen är jag fit for fight för lite utomhus fotografering ! :)
Visst ser det härligt ut ? :)

Brottom Brottom

Godmorgon! Vaknade kl ett idag.. Jippi. Det kändes inge vidare måste jag säga. Så jag känner mig lite stressad måste hinna med det här idag:
Duscha
Gå ut och fota medans solen fortfarande skiner
Vara med Märtisen :)
Äta lunch

Det kanske inte var så mycket iallfall, men jag vill verkligen hinna ut nu innan solen säger godnatt igen!

Hejsan hoppsan!

Hejsan tjena. Sitter här och har bara kommit halvvägs på mitt lilla projekt ;D. Jag latar mig vid datan istället, det känns faktiskt mycket bättre, haha ! Jag chattar med någon på facebook som tävlar i ett cheerleading lag från dynamites, faktiskt en utav mina 'fiender' eller hur man nu ska uttrycka sig, men det är bara när det är tävling ;). Trevlig prick är hon iallfall! Nu snart måste jag faktiskt sätta igång med mitt projekt igen känner jag. Det ser så fel ut när allt ligger och skräpar på golvet. Samtidigt som jag och Maria har ganska kul.. Svårt val.

Men hörrni nini , vill ni veta en sak ? Kärlek är allt bra klurigt :)

Taggad inför nya tag

Nu är jag äntligen klar med alla sysslor som jag hjälpt mamma med. Känns riktigt bra att bara ta tag i saker och göra dom riktigt bra. Jag är så peppad över att börja hjälpa till här hemma, satsa i skolan och på träningarna. Så skönt med ett nytt år. När man kan ta nya tag och nya krafter. Men iallfall så ska jag sätta upp bilder på min vägg nu och göra det lite fint här inne, sen får vi se vad jag hittar på, förmodligen blir det nog dator eller film med Oscar. Star wars filmen funkade inte, så vi får väll gå ner och hyra den lite senare, båda är taggade på att se den, så jag tror att det blir av (;.
Jag är verkligen super taggad för att fixa lite här inne så jag måste sätta igång! 
Haha, det blev ett väldigt taggat inlägg ;D .
Aja, have a nice night.
Sämst fokus och allt, men jag orkade inte

Bara för att jag är wb ? ;O

Jag tog den här från Andrea som tog den här från Matilda
hoppas det är ok ;)


[ ] ditt namn slutar på ...son,lund ,gren,holm
[x] du vet någon som har samma förnamn som du
[x] du vet någon utanför din släkt som har samma efternamn som du
[x] det är två barn i din familj
[x] du bor i villa
[x] du bor i en tätort
[x] dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[x] dina föräldrar har gift sig
[ ] din pappa är yngre än din mamma
[ ] din familj har en bil av ett svenskt märke
[ ] din pappa heter Lars
[ ] din mamma heter Anna
[x] du har blå ögon
[x] du har tillgång till internet hemma
[x] du har en egen mobil
[x] du har ett eget rum
[x] du har varit i Danmark
[ ] Du har varit i Norge
[x] Du har varit på Gotland
[x] Du vet vilken av Vänern och Vättern som är störst
[x] Du vet vad Vänern och Vättern är för något
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Du känner någon som har husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[ ] Du har ingen i släkten som kommer från andra länder
[x] du idrottar minst två gånger i veckan
[x] du har/haft en hund/katt
[x] du får månadspeng/studiebidrag
[x] de flesta i din familj är blåögda
[x] du äter snabbmat
[x] du föjer en serie på tv
[/] du är kär
[x] du är född i mars,april,juni,augusti eller december
[x] du är blond
Nu gångrar du antal x med tre.
24,5x3

Jag är 73.5 svensk

@ mammas jobb

Hej på er! Sitter på mammas jobb nu och har skrivit ut lite bilder och sånt som jag ska ha till mitt rum. Dom blev riktigt fina när man skrev ut dom! Så jag är nöjd. Idag så har jag väll annars inte gjort så mycket. Jag har varit med Ella och Andrea största delen utav dagen. Såg ni hennes "beundrare" på Andrea's blogg ? (även kallad jossan) Haha, fööööööööörlåååt min älsklings bebis ! :D LOVE U! Jag var på lite taskigt morgon humör förstår ni, hehe. 

Ja ni, snart ska väll mamma och jag dra oss hem och laga falukorv med spagetti. Sen ska jag kolla på Star Wars episod sex!!!!!! Haha, sista filmen, undrar hur den slutar, har faktiskt glömt bort hur den var, hehe ^. Jag har för mig att den var den bästa filmen. Amen nu ska jag fortsätta att klippa på bilderna och göra dom lite finare. Men ni får ha det bra så ses vi om en stund!

To Amanda


Svar: Tack! Jag har köpt min klocka på Ur och Penn. Det är en Jetset klocka, så den finns i alla möjliga färger och olika modeller. Den kostade ca 500 kr men den finns även i en dyrare modell som kostar ca 600 kr, fast då är det med 'bling bling stenar'. Jag tycker alla modeller är snygga men det är upp till dig :).

Godmorgon

Godmorgon på er! Sitter här i sängen med datorn i knät. Vi hade väldigt kul igår måste jag säga. Ni får ursäkta mig för dom lite tråkiga inläggen, var på dryg humör. Idag hade vi tänkt att gå ut och vara ute och fota och sånt, men vi får se hur det går med det här vädret. Annars så hade jag tänkt att maila lite bilder till min mammas jobb så kan hon skriva ut dom i färg . Hoppas ni antecknar! ;). Jag vet inte om det blir s¨mycket bloggning idag heller eftersom jag ska vara med twinsen idag igen :/. Men sen kommer det upp lite bilder och sånt iallfall. Hoppas ni klarar er ! Aja, nu är det frukost time iallfall. Eller a nu börjar Andrea med nått cuiss, och hon som var så hungrig ;D

"Charlie bit me"

Hahaha, har lyssnat på den här ett tag nu alltså, känner ni igen den ? ;D Så bäst

Heeeeeeeeeey

Tycker synd  om er små som börjar i skolan imorgon,
jag lider med er (y) stakars jävlar..

Testpatrullen (Y)


At the twins

Hello bebisar! Sitter just nu hemma hos Ella och Andrea och bloggar på Andreas mac, den är riktigt super måste jag säga ! :) Nu snart så ska vi gå och laga pizza, ingen köp pizza den här gången utan vi körde på 'värma i ugnen pizza', hehe ;). Annars så har vi varit i Täby, no life girls here. Vi köpte ingenting, eller jo Ella köpte ett nytt kollegierblock, hehe :). Gööööölligt, men vill ni veta en annan sak ? Vi såg hon Jennie i Guds tre flickor in Taeby, coolisch. Jag orkar inte skriva mer, lite lagom dryg just nu. Byebye !


Nu gittar jag, yoyoyo

Hej och godmorgon. Sitter här just nu med min storebror och kollar på tv. Det går inget intressant på tv, tråkigt. Så han gick nu, men jag sitter kvar :). I vilket fall så ska jag vara med Ella och Andrea idag som jag skrev igår. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi får se :). Resten utav familjen skulle till gammel farmor Ragna och hälsa på henne en sissta gång. Hon är ganska gammal nu och ville säga hejdå till oss en sissta gång. Men varken jag eller Oscar kan, så han,jag och pappa ska dit på söndag istället. Alltid lika jobbigt att säga hejdå till en släkting.

Aja, nu är det väll snart dags att göra sig iordning, dom ropar uppifrån nu också att det är mat. Jag som åt frukost för 20 minuter sen. Jag vet inte om det blir så mycket uppdatering idag heller eftersom jag ska vara med tvillingarna.


haha , typ snart ett år sen. Hur man såg ut..

Svar igen

Haha. Jadu mathilda, vem är du för det första? Och varför är det så intressant med min storebrors privatliv ? x) Hon verkar super gullig, men jag tror inte min storebror gav henne rätt vibbar utav mig... Det första han sa när jag kom in var i stil med ' and here comes the fjortis'. Du förstår, min storebror är lite difrent eller hur man nu ska uttrycka det. Vi säger såhär istället: Min storebror är faktiskt en ganska bra exemplar på tonåring. Men jag vill inte gå in på det, för jag tror att han läser min blogg och aa du vet, vill inte såra honom ;).
Du anar inte hur mycket jag är på honom med det där med tjejer och mina föräldrar blir typ helt galna så fort jag tar hem en kille eller Oscar en tjej. Haha oops, nu fick ni veta lite om 'privat livet' här hemma (;.

Aja, nu har jag kollat klart på Star Wars ( än en gång ) och ska snart gå och lägga mig eftersom jag ska vara med twinsen imorgon, så jag får inte sega för mycket :). Dom är lite mer organiserade än vad jag är, så där skiljer vi oss åt måste jag säga.

Svaaaaar

Svar till någon Mathilda:
Ingen aning. Han är ganska hemlig med sånt så jag vet inte.

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och njuta utav Star Wars, ha det !

"VEM VAR DET SOM KASTA ?!" "Det var Jörgen som kasta" haha

Haha , jag kanske är efter. Var så kul bara att dom tog tag i det hela. "skogsturken" är lite små kul

Hungrig som en varg, grr..

Vet ni.. Jag har inte varit i Täby än och nu har jag mjukis byxor på mig. Latmasken nr ett här. Jag är as sugen på typ pizza eller nått. Antingen mc donken, thai mat eller pizza är jag sugen på. Och klockan är bara fyra. Fy satan. Annars så har min lillebrors bästis Rasmus kommit hit med sin mamma och lillasyster, så det är fullt ös där uppe. Snart kommer Oscars "kompis" också, Tove tror jag att hon hette. Och så sitter jag här och tråkar. Funderar på att typ gå ner och hyra Alvin och gänget eller nått. Är sugen på en barn film! Men jag är ännu mer sugen på typ godis eller liknande. Maaaaaaaaaaat över huvetaget. Jag ska fråga om vi kan äte pizza to night! ^^
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!

Dagens kläder


Jeans leggins
kofta
linne
körde på det lätta idag!


Juste, bilden när jag sitter i en t-shirt är min sovtröja ,
den har inget med dagens outfit att göra ;)
Nu snart så taggar jag. Får se om jag ens orkar göra det nu. Haha, jag vet att jag är lat som en kossa men så kan det vara ;).

I feel good

Godermorgon! Idag vaknade jag på feta rätta sidan. Jag var riktigt pigg och glad. Säkert för att jag gick och la mig i tid igår. Eller tid och tid, tidigare än vanligt vis :).
Idag tänker jag inte blogga så mycket. ( Vi får se hur det går med den saken, ni vet, datanörden här ). Så jag ska försöka ta mig till Täby som jag egentligen skulle ha gjort igår, men jag ska kämpa in till det sissta ! Typ..
I vilket fall så är jag på bra humör idag och jag ska försöka att hålla den lågan vid liv.

Så nu först ska jag göra mig iordning,
sen åker jag till Täby och sen när jag kommer hem ska jag..
Kolla på Star Wars fem! Lev med min barnslighet ;)

Lägger upp min outfit innan jag drar.

Dröm vidare jossan..

Jag gick in på Kan Dee:s hemsida för frösta gången på länge. Jag läste Adas blogg och kände att jag var tvungen att klicka in ;). Jag minns föreut när jag kollade senast på hennes hemsida då den var ganska ny och så kollar jag nu. Och jag kan säga att hon har utvecklats en hel del sen senast jag kollade. Jag är sugen på att beställa nånting, men det finns ju så mycket fint ? Vad ska man välja liksom ..

Aja, back to the real world. Har iallfall inte råd med att köpa typ ett linne för typ 250 spänn. Man måste tänke ekonomiskt ;). Jag ska iallfall gå och lägga mig nu eftersom det har blivit runt två tiden på morgonen nästan hela lovet. Så det känns som att det är på tiden att börja varva ner lite nu. Så god natt på er, sov sött !

Linne och oversize t-shirt.
Själv tycker jag att oversize är super najs ! Eller är det det ?
Är det snyggt att ha någon sorts modell utav leggins och sen en oversize t-shirt?

Saknar mitt gamla hår, snyft

Tänk bort poaserna så är ni gulliga! Det är håret jag syftar på. Jag klippte ju av typ bara tre centimeter, men det är endå stor skillnad! Det växer väll ut till sommaren hoppas jag..


Mys kväll

Det enda vettiga som hänt idag är att jag har städat mitt rum. Sen har det stått still. Kollade klart på Star Wors och sen kom en efter en hem här i familjen. Alla verkar väldigt trötta. Oscar har lanat i tre dagar, mamma är bara almänt trött, pappa också, och små bröderna också. Och jag också för den delen.
Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och msn uppe. Det är frid och fröjd i huset. Alltså lugnt och stilla, utom tv:n då som är i full rulle med nån engelsk dekare.
Aja, jag ska fortsätta njuta utav livet (Y), ha en fortsatt trevlig kväll!


sexigaste (Y)

Mätt och glad

Jag har precis ätit upp min plus meny från Mc donken. Den satt riktigt fin fint måste jag säga. Samtidigt kollar jag på Star Wars IV. Alltså fyran ;). Jag har sett alla, men det skadar inte att kolla på dom en gång till. Jag tror att det inte blir Täby idag. Jag orkar inte, och så är inte jag och Märta världs bäst på att komunisera ;P. Men vi kan ta det imorgon istället, jag har inte så brottom iallfall. (Som valigt)

Men nu ska jag fortsätta njuta utav Star Wors och kolla på kläder via internet och se vad jag ska handla för nått imorgon ^^.

Imorgon går femman också kl två på tv 4, den får jag inte missa! ;D
Bilden är från episod fyra

Texttexttext

Klockan är snart två och jag har precis fått på mig kläderna. Sen har jag också städat mitt rum,men är inte riktigt klar än. Det behövs fortfarande damsugas och torkas där inne. Så det ska jag ta tag i snart. Åh jag är ritkgt trött eftersom jag suttit framför den här plåtburken typ hela dagen. Jag får damp på mig själv när det blir såhär, men vad annars ska man hitta på? Jag ska ju till Täby typ senare.
Ni anar inte hur no lifigt det känns när man sitter och knarkar facebook och bara väntar på att nånting ska ploppa upp på händelser och så när det väl gör det är det nått knasigt och tråkigt .. Sen är det typ ingen som har uppdaterat på deras bloggar, så det finns ingenting att läsa om nått nytt eller så. Plus att jag håller på att hungra ihjäl. Pappa skulle köpa mat till mig,så vi får se vad han hittar på, Mc donken förmodligen.

Tidigt (Y)

Godmorgon. Första gången jag går upp i tid som vanligt på länge (Y). Idag ska jag evntuellt till Stan/Täby med Märta för att handla lite. Har ett sånt sug efter att bara slösa pengar. Sen är det väll hem och ut i pulka backen i guess. Det ser ju ut som att det blir ett riktigt kanon väder idag! Sen ska jag också göra lite saker som jag inte hann med igår. Jag har inget vttigt att skriva känner jag. Så vi ses senare antar jag :)

Förlåt för tråkiga bilder, men jag har bild brist om man säger så.

Hoppsan Linus..

Jadu, det här var ju lite pinsamt kan man ju tycka :). Ska man vara förvånad ? ;D


Just nu håller jag och Märta på att deppa ihop lite grann. Vi har inte klarat ett skit idag/gått vidare, eller Märta klarade strekt bakåtvolt :). Vi är trötta och sega i hela kroppen. Sitter och äter chips och dricker cola. Haha, vi är så alerta !

Brevlåds experter!

Nu har jag och Märta precis kommit hem från att ha delat ut reklam blad. Det gick faktiskt ganska fort måste jag medje, vi var ute i ca 1,5 timme och la ut i alla brevlådor. Vi kommer bli värsta brevlåds experterna efter det här ! Och om ni vill ha tips till en bra brevlåda ska vi rekomendera Biggie! Riktigt good stuff ! Haha, skämto sido ;).
Nu snart ska vi åka till Skärgårdsstad och köra lite gymnastik. Och som sagt var så har jag ju med mig alla tekniska grejer som behövs ;). Jag ska klara handvolt och Märta ska klara rondat flickis salto , och sen ska hon även köra strekt salto, alltså så ska vi träna vidare på det vi tränade på igår. Som ni kanske märker så ligger hon och jag på två helt olika nivåer, men hon ska tävla individuellt, inte jag :).
Nu måste vi rusa, skriver snart !

Sömnbrist


Jag är så sjukt trött. Men jag måste verkligen skärpa mig nu och gå och göra mig iordning så att jag orkar dagen. Var det bara jag som fick en förälder på mig imorse som ville att man skulle läsa nyheterna om det här med sömn ? Det stod att man blir b.l.a deppig och nersänkt utav att man går och lägger sig sent och man kan även öka lusten till att ta självmord. Läskigt. Så emosar kanske går och lägger sig sent ... Nej förlåt, vad taskig jag är .. Så jag måste skärpa mig med sömnen också så kommer det säkert gå lättare med allt (Y). Ennu ett nyårslöfte, gå och lägga mig i tid. Men nu så måste jag göra mig iordning och sen så är det träning och annat skoj som gäller!

Puss ooch Kram


Idag ska jag ...


Videokameran, kameran och datorn är laddad

Godmorgon. Ännu en dag när jag vaknar sent. Och jag och Märta ska och träna om en timme. Aja, det är väll bara att lägga på ett kol och göra mig iordning. Vi måste också hinna med att dela ut reklamblad i österskär.. Blä vad jobbigt. Och sen efter det är det träningen som gäller då. Jag ska både ta med mig datorn,kameran och videokameran så kan jag uppdatera medans jag är där och lägga ut lite bilder, hihi :). Jag vet att jag är datanörd, men jag måste ju också ta med mig den för att få lite musik medans vi håller på, eller hur ? ;)
Aja. Det är mycket som måste göras, så det är bäst att jag sätter igång nudå!


Stekaren själv från förra sommaren

Haha, svar till anonym

Svar:
Hahah, herregud, ta det lugnt människa! Tror du inte att jag tänkt på det? :P Såklart att jag kommer vara riktigt jävla svin trött efter ett år och inte orka nånting, men det finns även lägenheter där som man kan bo i som dom typ hyr ut och sånt. Shit jag har inte ens bestämt mig ?! Du behöver inte tala om för mig allt det där, det har jag redan tänkt igenom och allt men jag kanske inte skriver allt jag hade tänkt mig på bloggen. Jag väljer ju inte ett gymnasium bara sådär utan att ha tänkt till riktigt noga + att det är 1 & ett halft år kvar, och man kan ju ändra inställning med tiden?

Gymnasie press..

Jag sitter här och no lifar mig framför datorn och klockan är närmare två på morgonen. Jag har fastnat för två saker, 1. Snowboard åkningen 2. Gymnasium. Och det tillsammans bild ju typ i stil med ' snowboard inriktning på gymnasium'. För jag älskar verkligen att åka snowboard. Och vet ni ? Jag har hittat ett gymnasium i Uppsala som är ett Snowboard gymnasium! Alltså hela gymnasiumet är en snowboard skola, helt otroligt. Jag är helt fast och tagen. Problemet är bara att skolan ligger i Uppsala, och det innebär att jag skulle få gå upp riktigt riktigt tidigt och åka dit komunalt och jag vet inte om jag skulle orka ta mig tid med det, men vad gör man inte för saker man älskar ? Plus att jag vill hitta nya ställen för det känns så intstängt här i Åkersberga, Täby och kanske till och med Stockholm. Tänk vad härligt att ta sig dit på egenhand och känna sig riktigt vuxen och allt sånt. Det skulle kännas great ! Men.. Nu står det att det inte finns någon sån inriktning och att det bara är på vintern, såklart. Vad hade jag tänkt mig ? Eller.. Fasen detta var svårt. Jag får klicka mig vidare för det här var klurigt.
Önska mig lycka till och god natt !
Det kanske låter överdrivet när jag säger att jag ska åka enda till Uppsala varje morgon men ni anar inte hur mycket jag lever för snowboard åkning.

Svenska skärgården är obeskrivlig

Okej. Nu ska jag snart ta mig mod till att ringa Märta för att gå ut med reklamblad. Snart. Jag hatar verkligen sånt, så jävla segt rent utsagt ! Iallfall så har jag hunnit umgås med familjen endel idag. Lite iallfall ;). Det är ritkigt mysigt när man är på bra humör och rätt inställning till dom små.

Just nu lyssnar jag på Kärlekens alla färjor - Dektektivbyrån och drömmer mig bort medans jag skriver. Jag tänker på Västerö. När vi går upp på morgonen och går ut och sätter oss på terassen medans solen steker och äter frukost. Sen springer vi ner till bryggan för att bada, och där stannar vi resten utav dagen. Efter ett tag tvingar Rasmus i oss att åka ring. Och en läskig början slutar med så mycket garv så att man får ont i magen när man ser hur dom andra flyger av ringen. Vi åker in till land där vi tar en varsin flytdyna och flyter ut för att värma oss i solen. Där ligger vi tills ryggen bränner och alltid efter ett tag är det någon som får nog och puttar ner oss andra i vattnet. Då efter ett tag åker vi in till land igen och gosar in oss i våra stora morgonrockar och dricker fläder saft och äter från Myrans mariekex. Och så hör man mitt i allt ett stort dunk och någon ropar "SATAN" eller "JÄVLA SKIT", då vet man att nån har gått på grund som vanligt och man får sig ett gått skratt.  Sen efter ett tag kommer Frösellarna från andra sidan, medans Jonte och Myran kommer och vi har halvfem drink tills solen börjar gå ner. Då går vi upp och sätter oss i stugan och spelar Donkey Kong medans dom andra lagar mat. Och dagen slutar oftast med att vi sitter och spelar kort eller läser tidningar till sömns.
För mig är det sommar.
När man sitter på bryggan och tittar när solen långsamt sänker sig.
När man hör fiskarna plaska och det är vindstilla.
När datorn inte existerar utan man hittar på andra saker för att roa sig.
Det är sommar. Och jag saknar det.


Nyårs löften



Det här året kommer bli bäääwscht !
Tror ni att jag klarar dom här nyårs löfterna ?


Dagens

Dagens outfit: linne, mjukisar, tröja
Dagens smink: fondation
Dagens köp: godis
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens saknad: ella och andrea..
Dagens mat: thai
Dagens roligaste: hugo
Dagens tråkigaste: mag ont
Dagens humör: bus
Dagens film: star wors :D
Dagens program: får vi se
Dagens bästa: godiset
Dagens sämsta: hatar reklamblad -.- och ge mig sommar

Famely för en gångs skull

Idag blir det en hemma dag med familjen. Ska faktiskt bli skönt. Det blir pulka åkning med små bröderna, kina mat och geek med storebror. En dag med familjen, det händer sällan ska jag tala om , så jag ska njuta efter varje minut. Kan det bli bättre ?

©
älsklings kissen tjockis

På sommaren flöt livet.





© på alla bilder


En liten morgon trudelutt !

Vet ni, jag fick klagomål från några tjejer här nedan.. Och jag lägger upp alla bilder på facebook, utom typ två st bilder, okej ? :) Så klart, fixat,slutpratat !
Idag skulle jag egentligen vara med Märta men jag får se för jag mår inge vidare. Jag är yr i bollen och har ont imagen. Låter kanske mesigt, men jag mår verkligen inte bra. Och som grädde på moset så kunde jag inte sova igår heller. Men aja, jag lever ju.
Just nu lyssnar jag på Muffins, igen, haha. ÄLSKAR DEN!
Igår gick jag in på ett cafe och ville ha en muffins, utan russin och utan chocklad, en vanligt jävla muffins. Hade dom det nej, för dom hade bara macker med pastej och en liten svettig fralla med fisk och remonad.
Så värld att höra! Sen lyssnar jag också på Masiknen - Pengar, bra kombination eller hur ? ;)
Nej nu skriver jag sådär dött igen, satan i gatan, jag får skärpa mig !





Idag så ska jag be mamma hjälpa mig med att sätta upp min snowboard på väggen också, för det har hon lovat. Sen får vi se vad som händer. Ha det bra så länge !

nyårs outfit,
Gammal adidas tröja - stadium
As gammalt svart linne - MQ
Grått linne - HM
Strumpbyxor - HM
Grå halsduk - Bikbok
Gröna sockor - Hemifrån :)

Godnatt

Nu går jag och lägger mig. Är faktistk inte trött, men jag måste försöka bli, på nått sätt. Förlåt för att jag knappt har uppdaterat idag, men jag har verkligen inte orkat och jag tror inte att det kommer bli så mycket imorgon heller för imorgon ska jag och Märta köra lite gymnastik, men först måste vi dela ut reklamblad, -.-


Bilder från förra året


här har ni mig i egen hög person innan vi åkte


märtas utsikt

stört skön bild




dansbands kampen 2010




Haha ;)

Hanna var super taggad till bad ! ;)








Mys med spel efter badet

Hanna slänger godis åt folket

Resten får ni inte se pgr utav pinsama skäl ;)


Förlåt mitt namn är plåt..

Jag är ledsen över att jag inte bloggat nånting idag. Jag har inte haft tid.
Våran dag började med att vi vaknade halv två. Jag kände ingen större stress över det ,men Hanna verkade lite på 'upp och hoppa' humöret imorse, och vi låg i en vånings säng, och hon låg överst och märta och jag där nere. Så satte hon sig upp och skakde hela sängen. Roligt, jäääääääääääääääätte kul Hanna ;). Sen vid frukosten lurade dom mig att vi såg Norge och Finland från Märtas fönster, och jag kanske inte är världens klokaste människa liksom. Det var taskigt. Men sen gick vi upp och gjorde oss iordning för att sen åka hem. Vi var inte hemma förens vid fyra tiden tror jag. Men det fick bli så. Vi har ju trotts allt lov ? :)

Gårdagen var sjukt rolig! Alltid när vi tre är med varan garvar vi så sjukt mycket! Iallfall så bor Märtas pappa på 14 våningen, så man har ganska bra utsikt på hela Stockholm. Och igår, vid tolv slaget såg man hela Sthlm skjuta upp raketer. Riktigt häftigt! Tyvärr var det i princip omöjligt att ta kort på fyverkerierna och allt. Men jag tror att jag fick nån bra bild iallfall :). Märta har stora fönster från tak till golv där, så vi öppnade fönstrerna och hade godis regn åt folket ! Generöst va ? ;) Fönstrerna hade såklart gärn stängsel upp till midjan, eller stängsel och stängsel, galler kan man säga. Sen gick vi och la oss och kollade på Harry Potter. Dagen slutade och började bra kan man säga :). Sen badade vi också och spelade ett skit roligt spel!

Men eftersom det är så sjukt mycket bilder tänkte jag göra två avsnitt utav dom i två andra inlägg :)
Smakprovs bild från igår !

RSS 2.0