Snabbing

Tjabba tjena! Just nu sitter jag hos Märta vid hennes pappas gigantiska dator. Vi har haft jätte mysigt ikväll med skratt och skoj! :) Vi har precis badat i deras inomhus pool på båttenvåningen i lägenheten. Det var riktigt gött ! Men jag kan tyvärr inte lägga över några bilder ikväll för hennes pappas dator är lite kompliserad. Hoppas att ni står ut ! Men nu ropar dom ute i köket så det är bäst att jag skyndar mig !

Puss och gott nytt år !

Sissta dagen på året

Godmorgon ! Eller godeftermiddag. Vaknade sent idag, så aa ;). Idag är det nyårafton och idag ska vi ha det feta mysigt och kul hemma hos Märta. Vi ska äta kina mat och bara ha det bra. Kvällen kommer laddas med massor utav bilder också här på bloggen, och jag ska inte radera en enda bild och ladda över alla, för det blir mycket roligare när man bjuder på sig själv, eller hur ? :)
Aja, som ni alla kanske vet så är det sissta dagen idag på 2009, så idag så har jag lust att göra nått galet, eller vid 12 slaget så ska jag göra det. Det här året kommer bli galet bäst hoppas jag på ! Så nu laddar jag upp mig med Muffins - Bjrön Rosenström , så riktigt sjukt härlig låt ! Höhöh!
Snart åker jag till Märta och sedan vidare till stan där vi ska fira nyår. Ni får se min outfit då men jag lägger även upp den jag ska ha nu, men det är inget specielt. Typ mjukisbyxor ;P


Bilden är ju lite små galen och representerar dagen igår - alltså lite små galen ;)

Home again

Hejsan hoppsan! Nu är vi hemma igen och vi ska snart kolla på Pojken i randig pyamas. I Täby hittade jag typ ingenting, eller ett par leggins som jag förmodligen ska ha imorgon. Jag orkar inte skriva mer, vi hörs senare :).

En get, en fisk och en hund

Sitter hemma hos Geten nu och ska snart åka till Täby c. Man känner sig alltid lika töntig när man åker dit... I vilket fall så blev jag så jävla trött på att ha utsläpt hår och jeans, så jag satte upp håret som vanligt och tog på mig mina anjouvis mjukisar. Då känns allt bra igen ! Snart ska vi väll ringa till Pongo och höra vart hon har för sig och planera lite inför morgondagen i guess.

Låten som vi lyssnade på för några somrar sen med monstrerna, minnen ! :)


Outfit


Såhär ser jag ut idag då. Lite knasig bild, men den funkar.

Jag rotade i min garderob och hittade min gamla adidas tröja som jag körde på och den kommer ifrån stadium, sen har jag jeansleggins från Gina och linnet också.
Sen provade jag att byta örhänge till mitt nya hål och det funkade. Är riktigt nöjd :)


Nyårsafton here I come !

Att vakna sent gör mig alltid lika sur och irriterad. Man vill ju egentligen ha så lång dag som möjligt ? Iallfall så ska jag spendera större del utav dagen på stan och handla det jag hade tänkt ha på mig imorgon på nyårsafton ! Jag satt igår och planerade allt som jag skulle ha på mig och hade lyckats jätte bra , men som ni kanske har märkt så läser ni inte om en stor proffesor som har mgv i alla ämnen. Nä, tvärtom. Så jag har glömt bort vad jag hade planerat att köpa :$. Hahah, feeeett dryygt ! Så nu ska jag fortsätta mitt lilla äventyr och se vad jag kan hitta på. Snart ska jag väll gå upp och ätra frukost och sånt också :).
Bye så länge !

Patrik 1,5 - avklarad !

Nu har jag kollat klart på Patrik 1,5. Den var riktigt riktigt bra! Så nu har vi bara tre filmer kvar då :).
Shit vad trött jag blev. Jag har ingen lust att gå och lägga mig, men endå ropar sömnen. Irriterande, men jag piggnar nog snart ;).
Annars så sitter jag och funderar på hur jag ska ha det i rummet. Haha, jag är helt slukad kring det här med mitt 'nya' rum. Men nu under lovet så ska jag börja med att sätta upp brädan på väggen och fixa lite. Det kommer bli fett fräsigt ;)! Sen ska jag också fixa väggarna. Dom ska vara kaffe bruna, för brunt känns det som att man inte tröttnar på och det är fräscht. Och så hoppas jag på att få ett nytt skrivbord eller nått. Jag är så trött på skrivbordet och den känns ganska barnslig, men man får väll skita i skrivbordet ett tag framöver.
avklarad √



Imorgon så ska jag fixa..

  • .. med min vägg, och det är ett måste
  • .. nyårskläder, ett måste
  • .. gittaren och lära mig Sober- Kalla mig, om jag fåt tid över ,
    (haha , önska mig lycka till!)
  • .. med blogg inlägg ofc ? den kan man ju inte lämna :)
Där har ni morgondagen också !
Sov gott.

Där har ni väggen jag ska pimpa också, inte för man ser så mycket, men endå :)

Film time

Godkväll. Nu är jag och mamma hemma efter en halv dag på stan. Och som jag skrev tidigare så gjorde vi inte så mycket. Men vi gick in på skidbytar boden och kollade på alla alternativen som fanns på brädor. Och just dom brädorna som jag 'behöver' eller dom som är i rätt längd och vikt typ fans det inga snygga utav. Men jag är nöjd med min bräda endå känner jag. Det spelar ju egentligen inte så stor roll, huvudsaken är ju att den är skön att åka på för man ser den ju ändå knappt när man åker i backarna. Sen åt vi också inne på Kungshallen och sen skulle vi kolla på bio, men det gick inga bra tider, så vi åkte hem och hyrde istället.
Frågan är nu bara, vilken ska man titta på först ?
Nu ska jag krypa upp i soffan med mamma och kolla på nån utav dom här filmerna och dricka cooolaaa ! Är så sjukt bamsesugen på det !

Svar


fixade det här på paint, sääämst

Svar: Jag vet inte vad själva klockan heter för den finns inte på nätet. Men märket på klockan heter Jetset och finns i flera olika färger på Ur och penn & den kostade ca 500 kr, men om man vill ha med 'blingbling stenar' kostar den ca 600 kr. :)

Staden

Nu sitter jag och skypar med Ludvig. Men jag ska snart åka för jag ska till stan med mamma iallfall :). Jag vet inte vad vi ska göra, bara strosa runt i guess. Jag ska kolla på nya snowboard byxor också och sen kanske gå in på skidbytar-boden och kolla om jag kan byta brädan. Jag har också hunnit städa mitt rum så att det är fin fint här inne och redo för att stökas ner igen, men det ska inte hända :)
Såhär ser jag ut idag, ännu en dag med baggy, men endå den sissta dagen på ett tag känner jag.
Annars så har jag på mig..
Linne från Gina
Tröja från Gina
& byxorna Gina
Grön klocka från Ur och penn

Skönheterna ♥

Jag är super nöjd & det var värt pengarna!

H&M:s nya vår kolektion

Haha, jag såg på Andrea's blogg att hon också hade kollat på den nya vår kolektionen till HM ! Så ni får inte tro att jag härmar henne, för det gör jag inte ! :)




Här är ett smakprov på vad jag kanske tänker köpa i vår !

Avatar freak

Hej på er !
Jag hann inte blogga nått mer igår för jag hade massa annat att planera och fixa ! Iallfall så fick jag värsta rycket vid 18 tiden och drog till Täby på stubben och köpte en ny klocka och plattång. Det blev en grön Jetset klocka utan 'blingbling stenar', jag ville egentligen ha med 'blingbling stenar' , men då skulle den varit 100 kr dyrare, och det hade jag inte råd med. Sen gick jag till Åhlens och köpte samma plattång som jag haft innan för den är riktigt good !

Jag åkte hem där jag mötte Fredrik och vi vände ganska på en gång mot tåget igen, för vi skulle kolla på bio. Det blev Avatar, igen (;. Men det går ingen nöd på mig, för den är fortfarande sjukt bra!
Efter filmen tog vi tåget hem och gick var och för sig hem. Jag var riktigt trött och klockan var typ ett på morgonen, så jag orkade inte sätta mig vid datorn då .

Annars  så vet jag inte vad som händer idag. Jag skulle åkt till stan med mamma, men hon verkar vara på ganska dåligt humör och stressad för vi måste avliva en katt som vi gav bort till hennes syrra osv, jag orkar inte förklara allt. Det är som ett stort trassel alltihopa! Så vi får se vad jag hittar på. Jag måste åka och köpa kläder inför nyår också. Ni förstår, jag ska fira med Hanna och Märta i Märtas pappas lägenhet, och det ska bli super ! Så jag måste fixa något fint :). Det ska verkligen bli superduper roligt !!


Snyggaste paint bilden ever !
Jag hittade inte plattången på internett, så ni får nöja er med den där bilden, jag lägger iaf upp dom andra bilderna sen ! :)

Tja

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
det tror jag nog

2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag lägger inte dom på minnet ;)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
jadu

4. Dog någon som stod dig nära?
nejp

5. Vilka länder besökte du?
kroatien

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
ja, ett par nya snowboardbyxor

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
18 augusti

8. Vad var din största framgång 2009?
jag fick vg på ett matte prov :)

9. Största misstaget?
ljög

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
haha ,aa

11. Bästa köpet?
kameran tror jag

12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder ;)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja, såklart

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
'Barapapapapapapapapapa'

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Oj, ledsnare/osäkrare tror jag

16. Vad önskar du att du gjort mer?
tagit en dag i taget

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
suttit vid datan (aaaaaaaaa)

18. Hur tillbringar du julen?
släkt och familj blev det iår

19. Blev du kär i år?
mhm

20. Favoritprogram på TV?

oj. har inte följt någon så myk, men om jag var tvungen att välja skulle jag välja guds tre flickor

21. Bästa boken du läste i år?

Twilight

22. Största musikaliska upptäckten?
vet inte

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
kamera ;)

25. Något du önskade dig men inte fick?
ipod

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
öh, jag spelade typ tv spel med Fredrik, hahahaha

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
mm

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
ganska färgglad endå

29. Vad/vem fick dig att må bra?
oj, typ alla. ella, andrea, märta, erika, hanna, maja b.l.a

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
hahahaha, ni skulle skratta ;D

31.Vem saknade du?
acke dom första veckorna

32. De bästa NYA människorna du träffade?
erika, maja och massa andra roliga människor i sol :)


Inte jätte töntig.. bara liiiiiite

Här har ni mästaren Märta ( näst efter mig ) som spelar wii. Man ser ju absolut allt på bilderna, menmen ;).

Finely hemma igen! Det blev inget Täby eller stan. Märta hade inga pengar och jag orkade inte så Hanna åkte dit med Jojo och några till typ. Men medans vi väntade på att pappa skulle komma och hämta oss spelade jag och Märta Wii Fit, eller nått sånt. Det var sjukt kul! Verkligen nånting som jag ska önska mig sen när jag fyller år. Som ni kanske börjar förstå snart så är jag ett data och tv spels freak ;). Eller jag fastnar lätt för det. Aja, haha, men jag är faktiskt inte såååå töntig som jag låter.
Så nu sitter jag här och ska planera lite vad jag ska lägga mina pengar på. Haha, dagens stoora problem ;D. Men jag ska köpa en klocka iallfall eftersom jag inte fick den i julklapp och är och har alltid varit kär i Jet Set klockorna sen dom kom ut ! Men det kanske är tråkigt att ha som alla andra, aja vi får se :).
Nejp, nu ska jag fortsätta att nörda mig!
Ha det.

Svar

Sara:
Var hittade du baggyjeansen ? (:
Svar:
www.Hollywood.se eller så finns dom också på www.junkyard.se :)

Igår och dagens planer

Hejsan!
Ledsen över att jag inte bloggade igår, men jag orkade verkligen inte efter att vi hade kommit hem. Iallfall så hann det inte gå lång tid efter att jag landat hemma till att Hanna ringde. Märta och Hanna var hemma hos Hanna och bad mig komma, så jag packade väskan och hoppade in i bilen med pappa som stjussade mig till Hanna. Hemma hos Hanna hade hon och Märta ett litet 'party' som jag joinade. Men vi blev fort trötta och gick och la oss och pratade. Vi snackade om barnen i Afrika och miljön, sånt trams ;). Men seriöst så ska man ju tänka på miöjön istället bara för att sitta här och inte göra nått åt saken. Typ som att bara inte äta tornfisk och sånt, så man gör nått litet. Haha , ni läser om en miljö nisse just nu ;).
Men nu ska vi gå och äta lite frukost och senare kanske åka in till Täby eller nått, vi får se :)¨


Döende-Döende-Döende

Idag är det hemfärd som gäller. Jag kommer sitta på tåget i tre timmar, och jag har varken headset eller något roligt att läsa, men det går nog att ordna.
Iallfall så har jag klätt på mig (halvvägs), ska typ snart gå och fixa mig och så, men jag vet inte om jag orkar ;). Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva om. Det enda jag gör här uppe är att typ kolla på film och ta det lugnt.
Jag skriver mer när jag kommer hem, jag har ingen blogg lust just nu!

Dagens planer

Tjabba hejsan !
Har typ precis gått upp och ätit frukost. Just nu snöar det ute och familjen pratade om igår att åka till Bjurs för att åka några åk i backarna. Men jag vet inte om jag vill följa med, för då måste jag hyra en bräda och det tar så lång tid så jag vet inte om jag orkar ;). Plus att det är så drygt att åka i det här vädret. Så jag hade tänkt att jag kanske ska föröska ta mig in till Falun och kanske handla lite :). Har världens sug efter shopping. Men jag har världens klurigaste val eller vad man ska säga. Antingen ska jag köpa ett par nya termos byxor för 1999 eller så shoppar jag upp pengarna för annat. Jag har verkligen suktat efter byxorna länge, menmen, vi får se :).
Ha en fortsatt trevlig dag då !

Thigt ass vs baggy ass

Jag undrar verkligen hur modet 2010 kommer att se ut. Just nu är det ju mycket färgglatt , men kommer det vara det 2010 också ? Man kanske har tröttnat på allt färgglatt då och satsar på matt?
Jag ska erkänna ganska inne på 'baggy style' just nu. Men jag vet inte om jag skulle våga ha den stilen, haha, det låter säkert jätte mesigt, men liksom från en stil till en annan. Nej jag vet inte. Snyggt är det iaf.
Jag tycker att det är snyggt när man verkligen lever ut i sin stil. Det ska vara liksom vågat, det visar ju också mycket vem man är och att man vågar vara sig själv. Jag ser iallfall upp till sånna människor som vågar leva ut i stilen.
Ska det vara thigt ass eller baggy stilen ?
Färgglatt eller matt?
Baggy eller thigt ass ?
Vad tycker ni ?

Onsdags och torsdags bilder !

Broder när vi precis ska äta
Fick lite pengar utav pappa som vi handlade upp ganska fort måste jag säga
Bara almänt tuff utan smink ;)
Man måste ju prova ?
Som sagt, mönstret var inte min stil, känns lite för 'obusig' för min smak ;)
Morfar hjälpte mig så att det funkade att ladda över bilderna !
Så här har ni endel, titta och njut :).


Den 25 december, inte världens roligaste dag

Godermorgon!
Känner mig riktigt degig efter gårdagen.
Iallafall så vet jag inte vad vi ska hitta på idag. Såå segt, inga affärer öppna, inga kompisar här, ingenting. A okej, det är mysigt att vara här men när det är den 25 december så är det inte så kul längre. Aja, det får väll bli pulkaåkning eller liknande idag... 
Men först så ska jag skriva ner lite grejer som jag ska köpa på mellandags rean, hihi :).

Julafton för mig - haha

Ja då var kalle anka slut, paketen öppnade och julmaten på plats magen . Julen är helt enkelt över. Nu ska man bara njuta utav presenterna . Och grym som jag är så gissade jag rätt och fick en ny bräda :). Jag är så glad över att dom för en gångs skull inte har köpt den på stadium! Stadiums brädor - me don't like förstår ni. Den brädan jag fick var toppen! Fräscha bindningar, rätt storlek, rätt vikt eller vad man ska säga, men det finns en del i mig där jag är sjukt kräsen. Själva brädans mönster inte min stil. Jag får alltid så dåligt samvete när jag ska byta nånting, menmen, så kan det vara ibland. Annars så fick jag present kort på hollywood, gina och på bion. Och nu med presentkortet på Hollywood kanske jag snart har råd med deras lilla outfit + massa annat på mellandags rean, så nu gäller det bara att hålla i pengarna tills det är shopping time!

Annars är allt som vanligt denna jul.
Alex har varit trotsig och girig kan man säga. Liksom kastat nått paket hit och ett annat rivit upp och sen dundrat på nästa packet, ni som har en hyper fyra åring hemma fattar.  Hugo har satt sig mitt i rummet och  fokuserat en en leksak och sen kosentrerat sig noga på den, Oscar har varit lika pratig som vanligt så att man själv har fått nått andningsrum, pappa har försökt att spela sitt lilla favvo spel för femåringar med Alex, men det gick som det gick, mamma har väll försökt att lugna ner Alex lite så att han inte dödar någon, och jag, ja, jag har typ suttit i soffan och tagit det hela lite solo och kollat på kaoset. Skönt att man inte deltog i det ;). Det är svårt att förklara när man skriver, men när vi är hela familjen samlad, och det händer nånting, asså då blir det riktigt kaos. Som när vi åkte till Kroatien, och det hände en sak med mig, hehe , vill inte gå in på detaljer ;). Ni som känner mig och jag har berättat det för kan kanske tänka sig hur dagens situation såg ut när jultomten kom :).

Ja ni, snart ska jag gå in till min kära storebror och geeka mig lite framför hans nya xbox 3,60 eller vad det nu heter, och senare så ska vi vara ännu mer nördiga och kolla på Sagan om ringen som börjar kl nio på sexan! Och såklart så ska jag fortsätta pilla på min nya bräda :).

Dalarna - my home (:

Tjabba tjena !
Jag hann inte blogga igår för jag satt på ett tåg större del utav dagen och sen när vi kom fram var både jag och Oscar as trötta, så då orkar man ju inte sitta framför datan + att man måste ju vara sociala med mormor och morfar. Nu när jag är här uppe så kommer jag inte heller blogga så mycket eftersom det finns annat att göra, kanske loggar in nångång då och då, men inte som jag brukar göra hemma. Så om ni vill mig nått så nås jag ju självklart på mobilen :).
Åh ni anar inte hur skönt  det är att vara här. Inget buller från bilar eller nått sånt. Det här är verkligen landet! Igår var det typ över 20-, så man kan ju säga att det är ganska kallt här uppe ;). Och grannarnas barn åker omkring på deras små mini skotrar och snackar as mycket dalmål, så härligt att höra !

Idag är det ju också julafton för er som inte har upptäckt det så vill jag bara informera er om att det är det ;). Jag undrar verkligen vad jag kommer få, fast det är ganska tråkigt för jag har redan listat ut vad jag kommer få utav mamma och pappa, en ny bräda ! Hoppas den är fin bara :). Nu ska jag bara spara ihop till ett par nya googles och nya snowboard-braxor !
Själv så har jag inte börjat känna 'jul stämningen' än. Helt borta. Det är lite tråkigt måste jag säga, det är ju bara julafton en gång om året ?
Just nu sitter jag och försöker ladda över bilder på datorn, men det går inte någe vidare bra. Har föröskt med allt, ack och ve ! Nej men ni klarar er utan bilder för ett tag hoppas jag.
Nästa köp när det blir rea alltså ;)

Pulka at Lottas place

Nu är jag hemma och har egentligen massor att göra. Men helt ärligt så orkar jag inte. Jag orkar ingenting. Haha, dom som känner mig och läser det här är nog inte så förvånade, alla tycker att jag är så seg, men jag fattar inte varför ?
Ni undrar säkert vad jag har haft för mig idag eftersom jag inte har skrivit nånting eller så. Och jag säger bara en sak : Pulka.
Imorse så gick jag upp 08.00. Helt otroligt ! Vanligt vis går jag alltid upp mellan 10 och 11, men idag var jag tapper och pallrade mig upp 08.00 !! nästan..
I vilket fall så var jag och Märta riktigt fit for fight ! Vi var utrustade med termos byxor, skid jackor och sånt som man har när man är fit for pulka åkning. Så vi pallrade oss ner till bussen och åkte till Lotta. Och där har vi typ bara åkt pulka hela dagen ;)
Aja, iallfall så måste jag packa för att jag ska till Dalarna imorgon, men jag orkar inte göra det nu. Haha , lite sent kanske för att börja packa ;)
Godnatt på er !
Blir inte så mycket till bloggning imorgon ;)

När snön är som finast

Ledsen över att jag inte har hunnit blogga nånting idag, men jag har varit hemma hos Lotta hela dagen och åkt pulka , så jag har inte riktigt haft tid :). Och jag har knappt tagit några bilder heller, ni vet, när man är med Lotta,Emelie och Märta, då är det svårt att komma undan pulka åkandet.
Jag laddar upp lite bilder nu, för jag ska iväg snart med Märta till stan, så jag hinner iallfall inte skriva nånting.


Haha, världs sexy !

Nej nu måste jag göra mig iordning inför kvällen !
Skriver senare :).


Avatar - över förväntningarna

Nu är jag hemma från Täby.
Jag köpte ingenting, men jag bytte en tröja som min minsta bror ska få och Märta köpte en julklapp till sin plast-mamma. Vi åt på thai resturangen vid HM, och sen hade vi inte så mycket för oss, och spontana som vi är gick vi till bion och kollade på Avatar . Den var faktiskt bättre än vad jag trodde ! Början var seg men efter tiden blev den allt mer och mer spännande, man ville aldrig att den skulle ta slut ! Jag rekomenderar för den är över förväntningarna för både fantasy människor och för sånna som inte tycker om fantasy :). Men man ska ha tålamod med den, för den blir bättre och bättre för varje minut !
Just nu sitter jag här och har as tråkigt. Ingen är hemma och det finns ingen rolig att skypa med, och jag har barallmänt tråkigt och hoppas på att nått kul ska hända. Men tiden går och jag kan ju knappast sitta här och vänta på att någon ska ringa eller nått, så jag får väll hitta på nått .

Outfit


Tröja - HM
Linne & baggyjeans - Gina
Mössa - Bikbok

Eftersen jag klippte mig för några veckor sen så har jag inte vågat gå med utsläppt för det är/har varit så groteskt fult, och idag så tog jag på mig min efterlängtade mössa som jag inte har haft på jätte länge.
Åh, saknar mitt gamla långa hår ..
Iallfall så ska jag ringa Märta nu och se om det blir någon utflyckt till Täby. 
Önska mig lycka till ! :)


Snook - svett och tårar
haha tröttnar aldrig på dom ;)


Täby today

Idag ska jag till Täby med Märta. Jag ska handla klart alla julklappar och sånt. Vi får se hur länge vi är där och vad vi ska göra efteråt! Det kommer nog inte bli så mycket uppdatering idag eftersom jag ska vara borta större del utav dagen.
Nu ska jag käka frukost och senare lägger jag upp dagens outfit (:

Björkliden in my ♥

Efter att ha haft både dator och mobil förbud idag har jag kämpat mig igenom dagen ganska bra. Jag har suttit i pyamas och glott på tv medans jag tjurat, haha så himla barnsligt det låter, men så har det varit idag iallfall. Jag har knappast hunnit göra allt på listan som jag skrev imorse , menmen, man har sina dagar :).
Nu på kvällen ( när jag äntligen har fått tillbaks min fina dator ) så har vi kollat på packet priser uppe i Björkliden. Alltså ett ställe uppe i Norrland där vi brukade åka skidor, och man blir ju inte lite sugen nu när det är snö ute. Plus att det är så sjukt mysigt där uppe! Sen nu när vi åker upp till Dalarna över jul så ska vi åka skidor/snowboard en hel dag där uppe innan vi åker hem, ska bli riktigt, riktigt trevligt att få ställa sig på brädan igen och glida ner för backen! Längtar så att det knakar ;)
Imorgon så ska jag förmodligen till Täby och göra klart det sista på jul-handlar-listan. Vi får se om jag tar med mig någon eller om jag åker dit själv, vi får se, vi får se!

psst, det är inte förens på 2.11 som det händer nått intressant ;)


Pic from yesterday

Shit vad det snöar ute ! Ikväll så blir det lätt pulkaåkning. Jag var verkligen as sugen igår på att göra det, typ mitt i natten tar man pulkan och kör ett race. Galet roligt låter det i mina öron.
Jag har inte kommit speciellt långt med listan som jag skrev i inlägget under. Jag har ätit frukost, och sen har jag satt mig i fotöljen och bara suttit här i hundra år typ. Men snart så ska jag gå och göra mig iordning, snart ;).


Hemma dag

Godmorgon på er!
Sitter här uppe nu och ska snart äta en lååångsam frukost för en gångs skull.
Så himla skönt med jullov när man kan gå upp vid ett  tiden varje dag ;) ! Och typ sitta och chilla vid datorn direkt när man har gått upp, ganska härligt enligt mig-
Idag har jag ingenting planerat, eller det är väll småsaker som ska göras.

Äta frukost
Städa
Slå in julklappar
Börja små packa lite
Fota

Småsyskon kan också vara ett helvete

Gud jag borde få pris i sämst uppdaterare.

Hela kvällen har gått åt till att natta min tröga lillebror. Förlåt, men efter att ha legat berdvid sin lillebror två timmar blir man ganska trött kan jag ju tala om.
Hade egentligen planerat att bara sitta och kolla på film som slutade precis nu när jag kom..
Jag orkar inte hålla på och blogga just nu, är så himla irriterad.

Godnatt på er busungar.

En dag på tåget

Nu är jag hemma från en dag på tåget. Hahah, Maja och jag har i princip bara suttit på tåget heladagen så båda två var helt slut nu när vi satt på tåget påväg hem. Så jag känner mig lite yr i bollen just nu.
Först så åkte vi till Östra för vi orkade inte vänta på Linus och co i centrum, och sen när vi kom fram till Östra orkade vi inte vänta där så vi tog tåget tillbaks till Täby där vi hoppade på deras tåg och åkte tillbaks. Och sen så hängde vi lite inne i stan innan jag och Maja skulle åka tillbaks. Då satte vi oss på tunnelbanan och började åka. Efter ett tag så ropade dom ut i högtalaren " Nästa Bergshamra". Och då börjar man ju tänka till lite liksom hm.. Åker marn verkligen förbi Bergshamra när man ska till Tekniska ..? Och duktiga som vi är hade vi åkt några stationer för långt, haha ;).

Så nu sitter jag här och lyssnar på musik som vanligt, plåtar lite bilder och sånt, bara tar det lugnt :). Snart kommer mamma hem med pizzaaaa ! Eller själv så kör man på kebab med bröd, tuff som man är !
Senare så ska dom åka iväg så jag och min bigbrother ska ta hand om småbarnen och natta dom. Vi får se hur det går med det, menmen.

Haha , just nu då, Josefine Mupp Anjou eller vad säger ni ? ;)


Outfit

Tröja - HM
Linne & Jeans leggins - Gina
Halsband - Typ Guldfynd

Nu ska jag borsta mina glänsande tänder, senare äta och sen drar jag in till staden !
Önska mig lycka till ;)


Hello

Jag är verkligen jätte ledsen över att jag inte har bloggat nånting nu på dom senaste dagarna. Har verkligen haft fullt upp med annat trams.

Iallfall så vet jag inte om det kommer bli så mycket bloggning idag heller eftersom jag ska till stan med Maja och annat roligt folk :). Kul tror jag att det blir iallfall. Och nu ska jag försöka lösa dagens stora fråga: Vad ska jag ta på mig ? Alltid lika svårt, har världens kläd ångest på mornarna. Nånting blir det iallfall :).

Nej klockan tickar nu, och jag vill säga att jag är riktigt ledsen över att jag inte har bloggat.
Låten som beskriver endel :


James Morrison - You make it real

There's so much crazyness surrounding me
There's so much going on it gets hard to breath
When all my fait has gone, you bring it back to me
You make it real for me


Vinterland

Shiat vad jag vill ha sommar nu. Kom nyss hem från istiden där ute. Seriöst, jag dör. Vintern är bara jobbig om man inte är på skid semester eller nått liknande. Annars så är det sommar rules. När man kollar på massa bilder från sommaren tycker man att det är overkligt hur man kunde gå i bara shorts och linne . Heeeelt sajk :).

Idag i skolan har vi städat,städat och städat. Inte kul, men det funkade, vi slutar ju iallfall imorgon och då kan man ju göra en sissta 'tjänst' innan man har lov ;). Och så kollade vi på lite film och hade det lite mys. Och tillslut fick vi sluta efter att Marie hade hållt kvar och pratat om massa onödiga saker. Och så när man springer till bussen får man höra att alla bussar var inställda ? Vad är det för jävla skit liksom? Men som tur var fick vi stjuss utav Yasser , riktigt schysst !
Och sen följde jag med Andrea för hon skulle fixa nån julklapp i centrum :). Sen tog jag tåget och nu sitter jag här med högsta volymen på spotify, med dunk musik i högtalarna och njuter utav att det är lov imorgon !

Ha en fortsatt trevlig dag så skriver jag om en stund !

Trött = dåligt humör

Ledsen för att jag inte har bloggat nått, men jag har varit helt uppe med massa annat.
Jag orkar faktiskt inte skriva nu heller, jag tror jag faktiskt ska gå och lägga mig snart.

Jobbigt värre

Samtidigt som man är lyckligast på jorden vill man skrika och gråta.
Samtidigt som man vill skratta vill man dö utav att ens finnas.
Samtidigt som man bestämmer sig för nånting händer det ingenting

Samtidigt som man inte vill gå till skolan, finns det endå nånting i en som vill
.
Samtidigt som man hatar personen så älskar man den så mycket.
Samtidigt som livet går vidare för andra, så stannar det för mig.
Samtidigt som man vill leva vill man gå och begrava sig .
Samtidigt som man skrattar åt dagen så störtar man med ett flygplan.

Lucia bilder !




 

Här var nästan alla bilder :). Jag blev inte så fin på alla, men vad gör man inte för er ? :)

Puss och godnatt !

 


Plugga mig hit och plugga mig dit...

Hejsan hoppsan!
Sitter här och pluggar fysik med Ella via msn, hihi. Har prov imorgon och har ingen bok ,men snälla Ella ställer upp och hjälper mig med att svara på frågor som hon och Andrea har gjort :). Asså dom gjorde frågor till förra provet för att det är deras 'plugg teknik', så jag fick 'låna' dom frågorna för att plugga på och så sitter ella och ger svaren så att jag kan plugga :). Lite kompliserat kanske, men aa.

Iallfall så gick lussandet på mammas jobb jätte bra, det var faktiskt ganska kul måste jag säga. Mamma jobbar på ett ganska litet ställe, så det var mysigt, känndes också speciellt att göra det för människor som har olika skador eller sjukdommar. Dagens goda gärning typ ;).

Just nu lyssnar jag på musik och håller på att dööö utav tråkhet. Ella har gått och ätit och ja.. Det är bara tråkigt.
Men jag måste verkligen plugga nu, lägger upp bilder snart !

Sankta luuuciaaa ,

God eftermiddag !
Hade besökar rekord igår igen, as najs ! :D

Tänkte börja med att svara på Emmelies fråga:

Svar : Dom två första bilderna är på Linus för 2 år sen x), och dom ville att jag skulle göra ett inlägg om dom, så då tog jag dom här jäääätteeee fiiiiina fjortis bilderna på dom och la upp :)

Iallfall så har jag varit hemma idag. Har haft sjukt ont i halsen och vi skulle till Garnsviken idag med klassen och vara ute hela dagen typ, så det kändes som om det var onödigt, för att jag kanske skulle börja må sämre. Så jag har bara legat i soffan hela dagen och slappat. Såg även klart Skicka vidare. Fy fan vad jag hatar sorliga filmer, man börjar ju bara grina ? Men den var riktigt bra endå :).
Just nu sitter jag och plattar håret och fixar mig lite. Det är nämligen så att jag och några kompisar ska lussa på mammas jobb. Hon jobbar på ett företag som heter Olivia, det är en hemtjänstgrej som hjälper handikappade. Vi har inte övat på några sånger eller nånting, men jag kan tänka mig att det blir bra endå ;)

Jag skriver och lägger upp bilder senare när jag kommit hem och pluggat klart fysiken !

Just nu :) höhö

FJORTIZHWAR

jätte fint...

Jag skulle göra ett inlägg om dom här två gossarna. Och där har ni det, nöjda ? :D


Här har man missat

Haha, bara jag som glömt att det är Lucia och 3 advent idag ?

Myskväll

Ni anar inte hur glad jag blir utav era fina komentarer, tack verkligen ! :)

Nu är jag hemma igen. Sitter och lyssnar på MJ och Ted Gärdestad i min lilla ensamhet. Senare ska jag kolla på film med min bror Oscar tror jag. Det blir mys :). Jag har faktiskt glömt vad filmen heter , men den går på tv iallfall, hehe ;D. Eller just, Skicka vidare heter den!

Den här veckan ska bli feta najs. Inga lektioner bara massa utflyckter och pyssel. Det enda jag har är fysik prov på tisdag, men provet ska tydligen inte vara så svårt.

Måndag :

Niorna har lucia uppvisning, längtar efter att få se sverker/linus/godisnisse :D
Garnsviken med åttorna
Träning

Tisdag:
Pyssel
Omprov

Onsdag:

Gammla stan med klassen
Skridskor och Mcdonken

Torsdag:

Städa
Träning

Fredag:

Avslutning!

Ops !

Jag fick veta för tio minuter sen att vi ska på middag hos farmor och farfra kl fem, så jag har ca 25 minuter på att göra mig iordning från typ pyamas till lite najsare. Haha, vilket flyt jag har !
Jag är ledsen, men jag måste verkligen skynda nu,
jag skriver mer detaljerat när jag kommer hem !

PUSS

När världen anropar

Hej på er !
Håller på att städa, men det går inte så bra.. Fortfarande degig, känner mig ofräsch och sisst men inte minst har jag dåligt samvete över massa skit som inte gjorts. Samtidigt känner jag mig bara almänt dryg som sitter här framför datan och segar. Känns som om jag kan göra nått vettigare. Typ som att gå och backa eller nått sånt kul. Sitter här i min egna lilla värld och att den riktiga världen nu anropar !

Juste, jag har glömt att tacka söta Andrea med designen, är ritkigt nöjd ! ♥

Nu ska jag göra något riktigt vettigt istället för att sitta här !
Jag uppdaterar om en stund :)

Såhär ser jag ut nu. Tog på mig första bästa kläderna och satte upp håret i nån sorts knöl ?

Man in the mirror

Att allt ska bli så jobbigt hela tiden..


Att morgonen alltid är lika jobbig

Det blev ännu en sen natt igår.. Inte bra, menmen.
Idag så vet jag inte vad jag ska göra, jag har träning men jag är osäker på om jag ska gå på den för jag hade en sån satans hosta igår och är feta förkyld idag igen...
Men snart ska jag gå upp och äta frukost sen ska jag ta tag i mitt rum, för det ser ut som jag vet inte vad, typ som om det hade sprängts en bomb här inne eller nått. Usch.

Jag är så deeeeeeg. Skypade till kl två inatt, duktigt va ? Riktigt drygt måste jag säga, men det var kul :). Säkert därför jag mår som jag mår men endå.

Föräldrarna ska åka och köpa julklappar idag och små barnen ska till farmor och farfar, så jag och storebror min har heela huset för oss själva, så skönt !

Besökar rekord !



Pigg och glad kexchocklad !

Efter att ha käkat hemma gjord chockladmousse (made by jossan), drukit lite julmust och ätit ännu mer chips känner jag att jag börjar piggna igen. Jag är så desperat att jag har satt på dunk musik så att jag riktigt ska vakna från den dvalan jag är i. Fast när sockret har försvunnit kommer jag nog bli helt slut igen.

Just nu skypar jag som vanligt (aaaaaaaaaaaaaaaaa), men den personen är riktigt osocial.

Haha, lite lagom tråkigt sådär (;

Haha

Ska jag berätta en hemlis ? Varken Märta eller jag orkade åka till Täby. Så vi stannar hemma istället.
Tänkte faktiskt kanske ta på mig mys kläder igen och bara chilla, eller kanske i möjliga fall sova. Är helt slut efter natten alltså. Även om vi sov i tio timmar så pallar jag ingenting. Funderar på om jag kanske ska hyra film eller nått ? Hm.. Någon som har förslag på en bra film ? :)

Outfit


Nu ska jag hem till Märta och senare vidare till Täby för lite julhandling !
Det var någon som hade bett mig lägga upp fler outfits, så jag passar väll på att göra det nu:).
Såhär ser jag ut idag:
Linne och Jeans från Gina
Tröja från HM
Halsbandet har jag haft i 100 år så jag vet ej vart den kommer ifrån
Örhängen från bla Glitter och Gina i think


Svar på tal hörrni

Postat av: Emelie O

yeah! första frågan!xD
Vad önskar du dig i julklapp?

Svar:

Haha, känn dig duktig ;)
Jadu, jag önskar mig bla nya hörlurar, ny bräda, nya snowboard kläder eller vad man ska säga, och en klocka :)

Postat av:

Hej kan inte du ha dagens outfit! Det skulle vara jätte kul, för du har så bra kläd stil:)

Svar:

Vad najs att du tycker det ! Jag kan försöka att lägga upp lite oftare, men det blir nog inte varje dag, för jag är ingen 'mode drottning' utan jag har mjukisar större delen utav veckan ;)

Postat av:

Hej har hört att du var på cocoos för typ as länge sedan men vad köpte du då? Kan inte du lägga in en bild och visa

Svar:

Jo det kan jag göra. Jag köpte ett armband där det var ett hjärta och ett peace märke på. Bilden hittar du längre ner.

Postat av: ducci

tycker du anton nilsson (Haut kiddy) är bäst? :D

Svar:

Hej Anton. Om jag ska vara ärlig så nä, men du kan få vara nästbäst om du vill ;)

Postat av: lol

är du FJÅÅÅÅÅÅÅRTIIIZZZZZ?

Svar:

Hej Antons kompisar. Nej jag är inte fjortis, men ni är ? Eller ?

Postat av: ella

-Favoritmat?
-Bästavänner?
-Vad är det roligaste ämnet i skolan?
-Vad vill du bli när du blir stor?
-Vad ska du göra på lovet?
-Vilka bloggar läser du?

Det var några frågor ;) <3

Svar:

1. Kebab lätt ;)
2. B.l.a du, Andrea, Märta och Hanna just nu (:
3. Just nu vet jag faktiskt inte. Klurigt det där, men jag tror faktiskt att slöjd står på topp just nu.
4. Jag har ingenaning just nu, förr ville jag bli kirrurg, men jag vet inte längre
5. På lovet ska jag åka upp till Dalarna i några dagar över jul och sen ska jag endast chilla.

Tack ella bella bus ;)<3

Postat av: linus

gillar du vändstekt ägg eller solrosfrön ?

Svar:

Vändstekt ägg faktiskt ;)

Postat av: anonym

skulle du banga eller ? ;)

Svar:

Aa på dig skulle jag lätt banga

Postat av: matilda

vem är din bästavän?
är du kär? isånnafall i vem?
vad är ditt favoritämne i skolan?
beskriv dig själv med tre ord? :)
vad önskar du dig i julklapp?
varför är du så söt ? :)

så hah kom inte på några fler aja, hoppas det duger :)kram <3 :D

Svar:

1. Svaren hittar du längre upp :)
2. Haha, ja det är jag
3. Svar hittar du längre upp :)
4. Öhm, haha , ingen aning, super snygga Jossan ? :D
5. Svar finns längre upp :)
6. Haha, om det är någon som är söt så är det du matilda :)

Hihi, tack så mycket :D<3

Postat av: anton

erkänn jag e bäst

Svar:

Du ligger fortfarande tvåa, tyvärr :)

Postat av: Märta
-Vilken är den bästa filmen du har sett?
-Gillar du grönsaker?
-Är du kär i någon just nu?
-Tänker du på miljön?
-Hur många barn vill du ha när du blir stor?

Vet typ svaren, men endå :p

Svar:

1.Jag vet faktiskt inte, har sett många bra, men jag tror att den bästa serien utav filmer jag är sett är nog Harry Potter x)
2. Asså , det här borde du veta efter 7 år, men jag kan ta upp det igen :P. Förr hatade jag grönsaker, men idag så är det typ det bästa som finns ;)
3. Yes
4. Ja när man har dig som bästakompis är det svårt att inte tänka på miljön och djuren och sånt tjafs :). Men aa jag försökter faktiskt tänka på miljön så gått som möjligt.
5. Inga

Haha ja jag hoppas att du kan svaren utantill, annars har jag nog varit lite otydlig dom är åren ;D

Postat av: veronica

- har du någon hemlighet som INGEN vet?
- vem/vilka har du känt längst?
- hur länge?
- varför är du så besatt av att veta vem jag är kär i? ;o xd

<33

Svar:

1. Aa, jag tror faktiskt det
2. Simon, Märta och Jacob i våran klass x)
3. Simon har jag känt i 11 år, Märta i 7 år och Jacob i nio år :)
4. För att jag är en nyfiken människa :D

<33 :)

Postat av:

Tycker du om Cheerleading? Och vem är bäst i ditt lag? O

Svar:

1.Ja, jag älskar att cheera, men det har varit klent på sisstonde utav mig att gå på träningar pgr utav andra problem.
2. Jag kan inte säga nån som är absolut bäst. Alla är bra i vårat lag.

Postat av:

Har hört att du å märta är lite små kära i farmor ;)
vad heter han egentligen? O

Svar:

1. HAHAHAHA, det var kul :D. Jag har aldrig tyckt att farmor är ens snygg, ta det där med Märta och Lotta istället. Det är dom som alltid har varit 'lite små kära' i honom ;)
2. Jacob

Postat av:

Gör du din desing själv?

Svar:

Nä, jag tar hjälp utav mina älsklings tvillingar :)

Postat av:

vilken plats tror du att ni kommer att ta med Cheerleadingen i år? DM & SM!

Svar:

Svårt att säga nu när vi är mitt uppe i ett nytt pogram. Men jag tror att det kommer gå bra för oss , så mycket kan jag säga :)

Postat av: emmelie

Hur kan du inte tycka nån av Rob å Taylor är snygga!!?!?!?!?! O ;)<33
Pussssss<3

Svar:

Haha, Emmelie då :D. Jag vet faktiskt inte, dom är bara inte min typ liksom :)<33

Puss på dig också :)<3

Postat av: ebba

bästisar?
hatämne?
älsklingsämne?
fotboll eller innebandy?
trampolin eller gymnastik?
tv eller dator?
prata eller chatta ?

haha xD

Svar:

1. Svaren hittar du längre upp :)
2. Oj, typ matte x)
3. Jag fick samma fråga längre upp , men nu kom jag faktiskt på mitt riktigt älsklingsämne! Hemkunskap med våran skånska älskade Charlotte :D
4. Fotboll
5. Gymnastik ;)
6. Jag är bokstavligen datanörd, så dator ;)
7. Prata :)

Postat av:

Vilken färg är din favoritfärg?
Hur länge har du bloggat?
Vilka bloggar läser du?
Favoritblogg?
Har du köpt alla dina julklappar än?
Har du något husdjur?

Svar:

1. Orange och lime grön
2. Jag har bloggat lite av och till. Min första blogg tror jag att jag hade i sexan och var lite lagom omogen som hette patetiskporr, hehe.
4. Foki lätt :)
5. Nope, ska göra det idag med Märtisen :)
6. Yes, jag har två katter och en papegoja

Hoppas ni fick svar på allt. Juste, du som skrev din mamma på ett silverfat och det, jag säger bara hej björn :). Jag kan spåra er anonyma, så det är ganska onödigt att vara det eftersom jag kan ta reda på er ip adress iaf, busgt.


Gårdagens bus

Godmorgon på er!
Idag så ska jag avsluta min frågestund som jag sagt. Kl är nu ett om två minuter och jag sitter och degar framför datan med pyamas, julmusten står bredvid mig och chipsen ligger inte heller så långt ifrån. Så ni kan ju gissa vad jag har ätit till frukost såhär långt. Dom andra sitter och sminkar sig och sånt knas, men jag orkar verkligen inte, eller säkert om ett tag, men inte nu.

Iallfall så var gårdagen pritty fun måste jag säga.
Fast början var inte så kul, för våran tränares kille jobbar på en affär inne i å-berga centrum och hon hade ringt Lotta och bett mig,Märta och Lotta dela ut sånnahär rabatt lappar till folket. Och det kunde vi ju göra liksom. Men när vi sen kom dit skulle vi också ha typ plakat som vi skulle gå runt med. Kul ? Nej. Men det var mest jobbigt i början, efter ett tag så sket man i att man hade plakaten.
När jag var klar med att ha stått vid vårat lilla tält och sålt ljus och annat mötte jag Hanna,Maja och Erika. Vi drog runt där i Åkersberga på berganatta som alla andra. Träffade roligt folk och minglade liksom. Vi stannade till tio tiden och kollade på fyverkerierna. Bara jag som tycker att det är lite läskigt med fyverkerier? Är as rädd för att man ska få typ sånnahär dynamit boxar på sig. När fyverkerierna var klara så drog vi hem till mig med Linus och Andreas. Det var riktigt kul, men jag kände mig lite lagom flummig måste jag säga.

Dagen slutade kl tre på morgonen och började igen vid ett snåret på dagen. Vi sov iallfall i tio timmar ?:)





galet värre :)

Glad trötting !

Godkväll barn!
Nu har jag skrivit klart engelska uppgiften och vi får se hur det blir med den, det var ingen satsar text, jag oooorkade verkligen inte. Var nöjd med dom andra uppsatserna jag fick tillbaks idag, ni vet, satte vg och jag är stolt som en glad apa :D.
Dagen idag har varit riktigt mysig. Idag på musiken så sjöng vi den där Ted Gärdestad För kärlekens skull (låten som jag la upp i inlägget längre ner), och den väcker minnen alltså, den är ju så sjukt fin! Älskar honom :).

Jag kommer möjligen inte skriva som en galen groda imorgon , för det är massa mys som händer då, så istället blir det nått långt inlägg istället för många!

Vi ses på berganatta imorgon alla åkersberga barn !


Klicka här för att komma till frågestunden !

För kärlekens skull


sjöng den här på musiken, så otroligt fin

Ted Gärdestad in my ♥


Jag är smart, det är bara att erkänna

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
(  ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du börja skratta, och då fått folk att titta konstigt på dig
(/) du har sprungit in i ett träd - lycktstolpe ;)
(  ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
(  ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan berätta om nåt och sen plötsligt glömma bort vad det var du snacka om.
(/) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
(  ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(/) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
(/) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

pro eller vad ?
16/23

Stress press less

Hej på er !
Vill bara säga att jag inte hinner blogga idag, möjligen senare, kanske.
Sitter hemma hos Ella och Andrea och kollar på tv, men måste snart hem för att pluuuuuggaaa..

Tack för alla komentarer !
Avslutar min frågestund imorgon eller på lördag, vi får se,
men sluta inte komentera för det !

Tuff eller vad ?


Rullar på

Här rullar det in komentarer hejvilt :). Mee like !
Fortsätt så !

Iallfall så måste ni förstå att jag inte har haft så mycket att göra idag, så ni kan ju gissa vad jag har gjort sen typ fyra tiden ?
Svar: Skypat, hehe :). Ni anar inte hur kul det är när man är på rätt humör och pratar med rätt peopil om ni förstår. Jag och Ludvig har suttit och sjungit jul låtar, ni vet last x-mus i give you my heart och så vidare , haha roligt var det iallfall ;). Senare kom Linus in i bilden också , men den tråkmånsen har gått och pluggat :).

Snart så ska man väll ja ... Fortsätta att vara inne på datan, eller kanske plocka ihop böker till imorgon och sånt tråkigt. Har en jätte lång dag imorgon i skolan, me don't like, men det ska bli trevligt att träffa alla coolingar igen :).

Jag får se om jag lägger ut nått mer här på bloggen innan jag går och sover. Måste erkänna att jag faktiskt börjar bli lite trött.

har fortfarande frågestund ? :)

Pyamasparty ?

Tjabba. Känner mig jätte seg just nu och jag höll inte löftet som jag sa: att jag inte skulle sitta framför datan så mycket, ja , och resten kan ni ju gissa er fram till vad jag har gjort. Kollar fortfarande på massa saker som jag önskar mig, ego som jag är..



Det är fullt med människor här runt huset just nu. Städerskan är här och utanför är det massa gubbar som springer runt och ska typ sätta fibernät. Och vill ni veta en hemlis ? Jag sitter bara i pyamas :$. Sååååå busigt. Annars så ska jag snart fixa lunch för det börjar kurra i magen nu känner jag. Det blir maccaroner med köttbullar, mästerkock som jag är ;). Har världens lust att baka och kolla på film. Så typiskt när man varken har film eller något gott i skafferiet som man kan nalla... Aja, jag får väll hitta på något annat då, kan ju inte sitta och ruttna här hela dagen, nånting annat borde det finnas att göra

Har ni glömt frågestunden ? Det har inte jag :).

Homehomehomehomehome

Hemma idag igen.. Men jag mår bättre idag, tur det ! Idag ska jag inte sitta lika mycket framför datan som jag gjorde igår, för idag så måste jag plugga engelska och fysik, sen måste jag också planera vad jag ska köpa till alla i familjen och till mina söta vänner :).

Nej nu ska jag äta frukost och sen får vi se vad jag hittar på.

Frågestund


Alpha dog

Jag har precis kollat klart på Alpha dog. Den var riktigt bra, fast det blev jobbigt i slutet kan jag säga. Mes som jag är så kom det lite tårar för att det blev så jobbigt.
Filmen handlar om typ knarklangare och är baserad på en sann historia typ , så det är lite hemskt när man väl tänker efter. Det är en knarkare som är skyldig sin 'polare' pengar för knarket men han har inga och så kommer dom i en konflikt. Och den här knarkaren har en lillebror som allt går ut över. Zack som lillebrorsan heter blir kidnappad på både gott och ont. Mer kan jag inte säga för då avslöjar jag allt :)

Justin Timberlake är med i filmen och har en ganska stor roll i filmen.
Måste säga att han är riktigt snygg!

Till er som orkar läsa

01. Fullständigt namn? Josefine Fisken Jossan
02. Exakt ålder? 14,5
03. Vart bor du? Utomlands med min rika man
04. Bor tillsammans med? mamma,pappa, två småbröder och en storebror
05. Husdjur? kanin och två katter
06. Färg på ditt hus? typ brunt och vitt
07. När är du född? 1995
08. Klass? åttan nu då
09. Vilket år tar du studenten? 2800 ?
10. Något jobb? vd för ica nudå
11. När gick du upp i morse? första gången 6.30, somnade och gick sen upp 11.00
12. När ska du sova? halv elva typ, men det blir alltid lite senare..
13. Duschat idag? nej
14. Kramat någon idag? aa
15. Pussat någon idag? ja
16. Vad har du ätit idag? en hel häst
17. Dagens klädsel? min sexiga morgonrock och pyamas ;)
18. Dagens smink? nejp
19. Dagens sötnos? lillebror hugo
20. Dagens roligaste? alex små fillisofier om livet (:

SOCIALT
21. Har du många vänner? jorå
23. Vem kramade du senast? hugo
24. Har du träffat någon utav dina vänner idag?
27. Har du pojk-/flickvän? nä /:
28. Vem pratade du med i telefon senast? öh, minns inte
29. Vem fick du senast sms ifrån? mamma

FAVORIT...
31. Film? oj, det finns många, kommer inte på någon nu
32. Låt? idag har det varit mycket utav Måste dra- Ken Ring och Govenoren Andy - Bonus på kortet
33. Mat? äter allt utom blodpudding bre
34. Dryck? cocacola
35. Färg? lime grön
37. Stad? stockholm är najs
38. Land? Kroatien och Italien
39. Ämne i skolan? oj, typ hemkunskap med skönaste Charlotte :D
40. Lärare? CHARLOTTE LÄTT !

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Hanna
43. Gången du spydde? typ två månader sen
44. Gången du grät? jag vet faktiskt inte
45. Pizzan du åt? hemmagjort i lördags typ
46. Gången du var i Göteborg? Förra året, Saknar !
47. Gången du var i Stockholm? Förra helgen tror jag?
48. Gången du var full? Håller inte på med sånt ;)
49. Gången du var hög? För fin för det
50. Personen som såg dig gråta? ?

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Vitt :) frech
52. Hund eller katt? katt lätt ?
53. Ut och festa eller hemma och mysa? hemma och mysa
54. Tvspel eller datorspel? haha , både och yao ;)
55. Singel eller upptagen? det är najs med båda två
56. Film eller bio? film
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? playahead om man måste välja
58. Sommarlov eller vinterlov? båda två
59. Big Brother eller Paradise Hotel? paradise hotel haha
60. Brunt eller blont hår? vintern brunt, sommaren blond
61. Blåa eller bruna ögon? blåa
62. Choklad eller lakrits? lakrits
63. Göteborg eller Stockholm? göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? men höger
65. Coca cola eller fanta? båda två
66. Pizza eller kebab? K E B A B !
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? älskas ;)
69. Leva eller dö?men leeeva förfan

ANTAL:
70. Personer du älskar? 1 000 000 ca ?
71. Personer du hatar? typ två tre fyra ?
72. Pojk-/flickvänner du haft? öh.. 12 om jag inte har missat nån ;P
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? nobody
74. Glassar du ätit på en dag? 70 000 typ ?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? 1 tror jag ;P
76. Gånger du haft minnesluckor? 0
77. Gånger du varit hög? 0
78. Personer du saknar just nu? Alla
79. Gånger ditt hjärta brustit? jag vet inte om just mitt har brustit,

VEM:
80. Vill du kyssa nu? haha, grr
81. Ska du träffa imorgon? alla coolingar i skolan
82. Sjöng du senast för? dom på skype, hehe..
83. Hade du senast en msn-konversation med? ludde
84. Spelade du tvspel med senast? fredde ;)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? haha
87. Förtjänar att dö? haha
88. Är söt? Ella :)
89. Vill du sova bredvid inatt? en sumobrottare, själv ?

VAD:
90. Gör dig glad? tjocka katter
91. Gör dig ledsen? en mulen dag
92. Vill du helst göra nu? jul pyssla med tjejerna !
93. Önskar du att du slapp göra? plugga i guess ..
94. Vill du ha nu? nya hörlurar
95. Önskar du dig i julklapp? ny snowboard,klocka och annat najs
97. Tycker du om dina betyg? både och
98. Ångrar du i ditt liv? att jag valde franska i språk...
99. Är det bästa som hänt dig? inte det bästa, men det var kul med en ny skola
100. Hur mycket är klockan? 14.56

Tycker till - diss och hiss

 

Okej , nu tänkte jag göra en 'tyck till' sak, för jag har inget vettigt för mig + att nångång måste ju vara den första, eller hur ? Det kanske är kul att läsa om vad jag tycker och tänker om människor eftersom jag inte har haft det här föreut, ni får avgöra !

1.Haha, det här kommer låta riktigt sjukt, men det är kul. Det är så kul att titta ner på barn som är yngre och som är världens fjortisar typ och tänka 'haha'. Men samtidigt så tänker man också att man själv har varit där och tänker att dom också säkert kommer mogna snart. Tyck vad ni vill, men jag tycker det är kul :). Men då tänker jag på 'ungdomar' som typ går i sexan- sjuan. Barn som är yngre tycker jag bara synd om på nått sett.. Det låter säkert sjukt taskigt, men då får det väll göra det då,
2. Utan skype skulle jag nog vara död vid det här laget. Skype är beroendeframkallande och det är riktigt kul att lära känna nya människor!
3. Piercing i nacken.

1.Jag hatar verkligen människor som tror att dom är så säkra på nånting och har sedan fel. Det stör jag mig nått så fruktansvärt mycket på. När man verkligen vet att personen har fel och man vill bara bevisa det på stubben men endå så ger sig inte personen ?
2. Killar som inte duschar, det luktar super !
3. Människor i min ålder som fortfarande är fjortisar, jag menar det är en sak när man kanske går i femman,sexan,sjuan, men åttan seriöst ? Väx upp..


Govenoren Andy

Good shit


Hemma and sick

Godmorgon. Jag stannade hemma idag. Hade as ont i halsen imorse och var feta förkyld, så jag orkade inte gå till skolan, så jag sov till 11 istället :).
Efter en liten sovmorgon så mår jag bättre. Även om jag är sjuk och så så ska jag inte uppdatera så mycket för jag måste plugga till provet imorgon. Och om jag pluggar nu så kan jag vara ledig ikväll när alla roliga är hemma och skypa som vanligt :). Ni tycker säkert att jag är as dryg som bara pratar om mig och mina skype samtal, haha , men det är bara att vänja sig!



Jag fortsätter att kolla och fundera på vad jag önskar mig till julen. Ni får se vad jag önskar mig snart, när jag har orkat göra en PS bild till er :).

Elephunk

Var bara tvungen att lägga upp lite gammal musik så att det blir lite kul här iallfall :).


Sorry liksom ..

Jag har feta mycket besökare idag, och jag är ledsen över att jag inte har bloggat så mycket idag,
men det kommer ändringar , i promes u :D

Alltså, tävla individuellt eller vad? ;P

Finely home from the training. Det gick 'toppen' för mig, och jag är faktiskt seriös, tro det eller ej men det är jag. Ni förstår jag är typ världens amatör när det gäller gymnastik och på måndagar har vi det, men för en gångs skull så gick det bra! Klarade handvolt utan pass, hoppas alla sitter där hemma och hurrar och klappar händerna för mig nu ?!

Yes, antecknings klubben antecknar som vanligt !
Men idag har det inte hänt så mycket. Eller jo, jag hade omprov i franska och det gick väll som det gick...

Men hörni tjejer och killar, nu är det så att jag satsar faktiskt i skolan, tro det eller ej, men så är det, så jag ska sätta mig ner och plugga om tryck. Och senare blir det skyyypisch :D ( kanske /: )

Puss på er , ni vet att jag älskar er !

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Har precis kommit hem från plugget och sitter nu framför datorn och tar det lugnt :). Skypar med Tobbe,Ludde och William, dom är helt inne i sina spel, fattar inte.
Jag orkar inte blogga men vi hörs senare då :)

Data nerd

Datanörden som även går in på mornarna när hon vaknar har ni här.
Iallfall, godmorgon !
Sitter här och 'små byderom' i min sega takt medans jag skriver. Jag är mofeta trött idag för jag gick och la mig sent igår, men man får väll skylla sig själv antar jag.. Idag så är det skola iallafall, och det ska väll bli som vanligt i guess, måndagar är typ nästan en utav dom få dagar som är riktigt najsa, så jag ska njuta utav denna dag :).

Vi börjar med hemkunspap men jag vet inte om vi har det idag för våran HK lärare Charlotte sa att vi inte skulle ha den här gången för det var lucia typ, men hon kanske kollade lite fel i kalendern ?

Puss på er, nu ska jag ta tåget till skolan :).

bild från i somras när jag räddar en groda , *stolt*

Just nu, alltså right now

Nu känner jag att jag har 'landat' igen. Jag har varit i Täby hela dagen med morsan min :). Vi strosade runt där inne i centrum och kollade på lite julklappar och annat najs. Det enda jag köpte var örhängen för alla mina är typ borta, så jag kostade på mig några nya . Tyvärr var jag riktigt tråkig och köpte typ likadana örhängen, för det är så lätt att man tappar bort dom och sånt tjaffs. Senare så klippte jag mig ( U S C H ) och tog ett till hål i örat, naajs!
Det här med klippningen var inte lika najs kan jag ju tala om. Hon skulle klippa av två centimeter typ och i slutendan blev det riktigt kort enligt mig, saknar mitt gammla långa hår :(. Så jag har bestämt mig för att jag ska stämma henne på några miljoner och sedan kräva att jag får ta ennu ett hål i örat gratis :). Visst är jag smart ?

Just nu pluggar jag franska och lyssnar på musik. Njuter utav att det endast är tanjentbordet och hörlurarna som låter just nu, riktigt mysigt. Ken Ring 2000 är det som kommer från hörlurarna, det är nått speciellt med hans låtar alltså, svårt att komma på vad, det är bara så otroligt skönt gung. Chattar med William på skype och ska kanske börja prata när jag är klar med den här franska saken, men jag vet inte, klockan börjar närma sig mycket ...

Imorgon är det skola och jag är TAGGAD SOM FAN! eller inte.. Men det är skönt med sissta riktiga skolveckan nu alltså :), så skönt!

Aja, puss på er och sov gott och önska mig lycka till imorgon på franska provet !


såhär ser jag ut just nu då. Är på mitt absoluta mest seriösa humör, höhö..

Dagens planering

Jag orkade verkligen inte blogga igår. Det fanns inget att blogga om heller. Jag pluggade och satt framför datan typ, höhö.
Just nu är kl elva om tre minuter och jag är typ feta förkyld, eller lite allfall ;). Sitter i sängen och lyssnar på Ken Ring med kissen som ligger och kurrar. Själv känner jag mig super fräsch i min sexigt rödglittriga morgonrock och håret uppsat mitt på huvet i en slarvig toffs. Så snart så ska jag gå och göra mig iordning och sedan gå igenom dagens planer, men jag har kommit en bit iallfall. Men jag skriver så mycket som aldrig blir gjort, men idag så ska det bli gjort :).

Idag så ska jag inte plugga så mycket, för jag gjorde det igår så jag kan endel nu till franskan, ska typ bara repitera idag. Så jag drar nog till Täby idag och handlar lite eller nått liknande i think. Men det blir nog mest julklappar och inte så mycket till mig själv.
Sen när jag väl är i Täby så ska jag ta ennu ett hål i örat och kanske klippa mig, jag vet inte. Hatar egentligen att klippa mig, man blir aldrig nöjd och sen så blir det såhär glänsigt och fult precis när man har klippt sig. Usch!

Juste, idag är det andra advent ! Olala, mysigt! Tänk att det bara är två veckor kvar tills det är 4:e advent och då är det jul lov och fyra dagar kvar till julafton. N a j s !
Aha, nu kom mamma in och förstörde mina planer, hon ska ta mig någonstans, men det blir ju najs de också hoppas jag :).

Ennu en planering förjäves.. ;P


shit vad man känner igen en viss person när man lyssnar på den här :)


Har man dom finaste så har man..

.. Ella och Andrea


Godmorgon!

Godmorgon på er !
Sitter och lyssnar på spotify som äntligen funkar igen. Det är super najs :).
Idag kan jag typ inte heller prata. Jag är as hes och förkyld, så jävla dryyygt.
Så idag så ska jag plugga för det mesta, som jag har gjort dom senaste helgerna också. Snacka om tråkigt, men nånting som måste göras.
Annars så ska jag och mammi gå igenom julklappar och sånt najs :).
Jag skriver mer senare! Jag har inget mer att skriva om än att jag sitter i min säng och argumenterar på facebook :).

Puss på er !

Nattinatti

Nu går jag och lägger mig. Är helt slut efter gårdagen när jag satt uppe till halv ett tiden på morgonen för att skriva klart engelska och svenska bok recensionerna.
Imorgon är det lördag! YES! Fett mysigt, och då ska jag baka har jag bestämt mig för :). Och plugga franska tills fingrarna blöder.. Får inte sätta ennu ett ig på provet. Sen ska jag också plugga fysik, men jag kan det mesta om tryck som vi har prov i , så där behöver jag inte oroa mig :).

Aja, där fick ni höra lite onödig information om veckan som kommer, ni antecknar hoppas jag ;) ?
Godnatt på er, nu pallar jag inte sitta uppe mer.

Färgglatt ska det vara !

Älskar modet just nu ! Eller det kanske var förra årets. Men jag älskar verkligen kläder med färg. Det är sjukans coolish enligt mig ! Just nu kollar jag på sidorna Hollywood och Junkyard. Det är kläder enlit mig som är se värt. En annan grej jag är riktigt inne i just nu är klockor. Jag har tyckt att sådanna klockor har varit riktigt fula men jag har ändrat inställning till det kan jag tala om :). Dessa klockor är ur tuffa ! Så mig så att det skriker om det !


Här är en utav klockorna som jag kollat in :)
Den hittar ni här!

Snowboard suktning

Nu är det ju så att det är snart jul och jul inebär ju snö, och snö inebär ju snowboard åkning ? Så jag sitter här och kollar på nya skid kläder och sånt :). Känner att jag behöver lite nytt och lite mer fresh liksom. Fast just nu drömmer jag bara, men endå ;). Det är så himmla dyrt överallt. Typ ett par skidglasögon för 2000 kan man ju knappast köpa, och om ett par skidglasögon ska kosta 2000 vad ska då en bräda i samma märke kosta ? Hmm.. Får fortsätta att fundera ! Tänk att det är så mycket man vill ha men inte har råd.. Blä. Iband önskar man att man hade lite pengar alltså :)
Snart ska jag nog ringa Märta och fråga om vi ska baka eller nått, har sjukt tråkigt och det är fredags kväll , så varför inte ?



Svårt att säga vilken som är snyggast. Vilken tycker ni ? 1,2,3 eller 4 ?
Sorry för att jag gjorde dom på paint också och att storlekarna är helt fuckade, men skit samma ;)

Joina mig och Hanna på facebook :)

Nu är det så att hanna och jag är lite töntiga och vi vill komma upp i 1000 komentarer innan 2010 , så joina med skrivandet här :
http://www.facebook.com/profile.php?id=690842076#/photo.php?pid=30536352&id=1028220865 ,
var inte blyga, det är bara as najs om du är med och skriver med oss :D

Intresseklubbgen antecknar

Ledsen över att jag inte har uppdaterat nu på de senaste dagarna, men jag har verkligen ingen tid. Och ja, jag var oseriös på det förra inlägget för er som det inte gått fram till.
Dagen idag har varit ganska lugn. Ella,Andrea och Märta har inte varit i skolan idag för dom var lediga, så det var tråkigt.

En annan grej jag upptäkte idag är att jag är helt tagen utav facebook! Seriöst, det är skit kul att prata med alla där! Och ja, välkomna till mitt no lifiga liv här framför datan :)

Fröken seriös..

Namn - Josefine
Bor -
Syskon - tre bröder
Ålder -  14

Född -  1995
Ögonfärg - Blååa
Längd - Typ allt mellan 165-68 :)
Skostorlek - 38
Höger eller vänsterhänt
- Höger
Stjärntecken - Fisk..
Hårfärg - Blondiin bree
Födelseort - Falun yeah

DAGENS:

Låt - Himmlen är oskyldigt blå
Saknad - jadu det kan man fråga sig
Kläder - Mjukisar :)
Mat - Falu korv ..
Köp - Inget alls faktikst - ovanligt
Göra sen - alla fucking läxor.
Godis - Blir det imorgon :)

SVARA ÄRLIGT:

Tycker du om att plocka svamp - Ja, självklart ! Jag är naturens riktiga vän !
Tycker du om godis - Höhö, aaaaa
Hur många gånger i veckan äter du godis? - Det varijerar
Äter du oftast nyttig mat? - Nö
Tycker du att du själv är söt/snygg? Titta med dina egna ögon ?
Du ger mycket komplimanger till andra - sådär kan väl ge mer ;)
Är du nöjd med ditt förnamn - helt ok

Du tycker att du själv är smart
- njaa , jag vet faktiskt inte :)
Vad är det sämsta hos dig - min dryga humor
Vad är det bästa hos dig - fråga inte mig ;P

Har du bra självförtroende
- Både och
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - några om dagen, data nörd som jag är :)
Du tycker om att vara med det andra könet - jorå ;)
Känner du dina grannar? nja
Är du en Björn Borg-fjortis? mm lätt..
Gillar du skolan - Ibland ibland inte
Har du någon gång skolkat - en gång från röris i femman , de ni :D
Spelar du något instrument - nejp
Sporter/aktiviteter har du gått i - handboll,fotboll,basket,ridning,cheer,dans typ :)
Har du några tatueringar - har en stor drake över hela ryggen, så sexigt ;)
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? - öh, ska man räkna sånt ? :S
Tycker du om djur - katter is the shit

BRUKAR DU...


Sova - jodå ;)
Ta mediciner du inte borde ta - gills fisklever olja ?
Snusa - men nej
Klä dig i svart - har nån tröja i svart
Lita på folk - aa
Drömma mardrömmar
- var ett tag sen nu
Gå i skolan - yeoo
Gå i kyrkan - varje morgon innan skolan
Ljuga - ibland ;)
Vilja dö - mm, feta emot har ni här :)


HAR DU...


För många vänner? - jorå :D
Någon psykisk sjukdom? - höhö

Skadat någon? - nej, har aldrig hänt :S
Färgat håret - slingat bre
Några piercnings - öronen

Egen dator - yees
Gjort bort dig rejält? - hehe,..


ÄR DU...

Snäll - när jag vill vara det :D
Snygg - världens snyggve har ni här (:

Söt
- stygg
Kort - inte så
Klantig
- vissa moment

Heey

Kom nyss hem från att ha segat efter skolan i två timmar med massa människor. Just nu är statusen låg hos mig. Jag är trött, fick ig på franska provet och typ precis g på engelskan. Seriöst, jag känner mig riktigt dålig just nu.. Men jag hade knappt pluggat nånting till nått utav dom proven, men det är bara att komma igen.
Dagen idag har varit helt vanlig men endå naajs, eller ja, efter skolan var det kul ;). Vi skulle ha egetarbete istället för drama, men vi gjorde typ ingenting, eller Märta gjorde väll endel men inte Hanna och jag ;).
Känner mig sjukt seg och jag orkar inte bloggaaaaa.
Men jag skriver senare :)

RSS 2.0