FORSHFROSELL.BLOGG.SE !!

Så ! Nu ska jag skriva lite om den här dagen . Okej jag måste bara säga en sak om skolan och betyg, shit vad allt är kompliserat ! Eller jag säger såhär , det är mycket att tänka på hela tiden. Jobbigt..

Dagen började ju som sagt med HK .
1. Våran lärare var as weard , läskig och seg
2. Dålig på att förklara
3. Vi fick mosa jordgubbar och lägga allt i en kastrull tills det kokade upp, och så åt vi det med glass till .
Hur kul är det liksom ?! Seriöst ..

Iallfall så efter skolan så följde jag med Ella och Andrea hem till deras nya lägenhet . Men innan det så hade dom samlat ihop alla deras femtio öringar för imorgon så slutar femtio öringarna att gälla, drygt. Men iallfall så lämnade vi in dom och sen så gick vi och köpte två packet med Gifflar ! Haha , tjockiisar , men vi var så sugna , och ibland så måste man väll ändå få vara lite onyttig ;O ?! Sen så gick vi hem till deras nya lägenhet !Den var mysig, men dom flyttade ju in igår , så allt är ju inte klart (:. Annars var det najs ! Vi satte på tv:n , öppnade Giffel påsen och kollade på Prodject Runway ( stavning ?).
Men efter ett tag var jag tvungen att gå för jag skulle på träning. Andrea följde med mig en bit på vägen sen träffade jag Märta och vi gick in tillsammans.
Idag gjorde vi as roliga saker på träningen ! Önskar att jag kunde förklara , men det är lite svårt härpå bloggen , jag tror inte ni kommer förstå /:. Kul var det iallfall! Och snart är det uppvisning , jag längtar ;)

Ajuste, pappa har lämnat in min mobil på lagning , och när jag får tbx den så är det Comviq som gäller ! :D

Nu ska jag göra mig iordning , glöm inte Märtas och min film ! www.forshfrosell.blogg.se , besöök ! :)


lite bild brist, så jag slumpa ;)

Jag och Märta på bio , typ ..

Gå in på http://forshfrosell.blogg.se/ om ni vill se filmen jag och Märta gjorde igår :D !

Men jag varnar er , jag låter heeelt fuckad så tro inte att jag är sån på filmen , för vi var super oseriösa !

Skriver snart tänkte bara tala om att den är klar nu ;)

/J

Gårdagen i text

Hej på er !
Nu ska vi snart gå , tåget går om 20 min, så det får bli ett snabbt inlägg.
Jag berättade ju om kanlensdag igår , så nu ska jag berätta lite om vad jag och Märta gjorde här hemma :)
Först kom vi hem , dödströtta känndes det som . Elin hade sin pojkvän och hennes kompisar här ( Elin = Märtas storasyster ) , dom hade bakat as fina bullar som vi fick ta utav , och dom var lika fina som goda ! ^^ . Vi lagade tortelini till middag och drack cocacola. Efter maten var kl typ bara halv sju , så vi bestämde oss för att göra en film. Den blev as bra , men det fuckade sig när vi skulle lägga in den på youtube /;. Den laddade jätte länge , över en timme för att kunna läggas upp på youtube, så vi orkade inte vänta längre och avbröt allt . Vi var ganska trötta , så vi satte oss och kollade på Sex and the city . Väldigt bra måste jag säga :) .Märta popade popcorn och gjorde juice drinckar till oss , det var naajs.

Den här dagen börjar med Hemkunskap . Är det bara jag som tkr det är tråkigt ? Jag suger på att laga mat. Eller jag kan laga snabb makaroner och köttbullar. Min specialite ;) !
Aja , nu måste vi gå tåget går om tio minuter . Märta bor precis,precis vid tuna station, så det räcker med att man går typ tre minuter innan tåget går.

Elias,Elin och Märta , och sen deras syssling i bakrunden som heter Staffan (:

/1337

Gäst bloggare: märta

































KOMMENTERA!

Märtas place to night

Nu sitter jag hemma hos Märta och vi ska göra en film som jag ska lägga ut sen på bloggen :).

Idag har jag varit på kanalensdag nästan hela dagen , eller halva . Det var ganska nice , men vi fick gå och typ sälja bullar hela tiden . Jag sålde två påsar! Skillat , jag vet ;).
Vi körde lite cheerleading och gymnastik . Det var nice , men man är så ovan vid att köra bygg och sånt, så jag var helt skakis när jag hade kört mitt .
Ikväll ska jag sova här, så jag ska snart cykla hem och hämta lite grejer tills imorgon.
Shit , imorgon börjar vi med betygen ! Jag är faktiskt ganska nyfiken på vad jag har i alla ämnen :). Så det ska bli kul endå att få betyg , tkr jag !

Jag skriver senare ikväll, jag måste ut nu och kolla på Märta, hon har nått nytt tricks att visa på trampolinen , så jag måste skynda mig . Men jag laddar över bilder ikväll ! Förlåt för dålig uppdatering idag !

/J

Kanalensdag

Idag så är det kanalensdag ! Längtar faktiskt. Just nu är det faktsikt väldigt bra väder , så jag hoppas att det håller i sig resten utav dagen. Juste, idag flyttar Ella och Andrea , jag måste se deras nya lägenhet :). Den är säkert super najs !

Nu måste jag göra klart den här listan :

• Äta frukost
• Städa
• Köpa bullar till Kanalens dag
• Lämna in min mobil på lagning
• Ladda kameran

/J

Detaljer

Jag blir så sjukt irriterad ! Min statistik har muppat sig totalt ! Jag kan inte gå in och kolla på den , inte ens på en annan data . Sjukt irriterande ..

Iallfall så är jag hemma från Lotta nu. Vi kollade på filmen när vi spelade teater . Seriöst , det där var pinsamare än vad jag hade trott. Jag skäms. Specielt när jag dansade. Haha ! Aja , filmen finns att köpa på Bergagården iallfall för 50 spänn om ni vill se ;O.

Just nu sitter jag här och gör ingenting, eller om man ska skriva i detaljer så sitter jag och sms:ar, dricker fanta exotic,skriver ett blogg inlägg och så längtar jag tills imorgon! Jag har stooor lust att köra cheerleading just nu ! Vi kollade på en annan film från DM när vi körde . Shit , (det låter säkert as töntigt ) men fan vad man får en adrenalin kick när en tant som var världen ( eller hur man nu ska säga ) ropar upp vilka som kommer trea,tvåa och etta Hon hinner inte ens säga hela namnet innan vi hoppar och skriker och är suuper glada! Vi kom tvåa på DM och fyra på SM.

Nu ska jag gosa med min katt Tjockis och om en stund gå och lägga mig !

Ciao


Lottas place

CHACHA!

Nu sitter jag här hemma hos Lotta . Jag kom på hennes lösenord till datan , hehe, och då måste man ju få skriva lite ;O. Dom andra är ute och tror att jag ska komma och leta efter dom. Men jag orkar inte ;p
Aja , snart ska vi kolla på filmen 'Mord och lögner' som vi var med och spela teater i . Naajs.

Nu ska jag gräva i Lottas bild arkiv , yes , taskigt , i konw ;)


Såhär het kan man vara, ibland ..


Myspys hos Lotta !

Jag har ganska brottom nu , för jag ska till Lotta snart och jag måste hinna fixa mig lite ! Hon fyller år imorgon så vi ska fira henne idag ! Vi ska kolla på en film från teatern vi var med i . Det blir nog kul , ser värkligen fram emot att se den ! Fast jag kommer aldirg mer gå på teater , skämde ut mig totalt känndes det som . Men ibland får man ta och bjuda på sig själv , eller hur ? ;)
Men om ni vill veta vad som hände på dommarudden så kan ni gå in på Andreas blogg och kolla där ( www.nittiofemman.blogg.se ) för där står det om igår !


Bästa bilden ;D ?!


Helg = Städa och sitta inne ..

Jag är just nu trött,sur,irriterad,ledsen,besviken och stressad .. Kan det bli värre ? Jag måste städa här hemma , har inte gjort det än , hehe , men jag har plockat undan , det är iaf en början , eller hur ? Mamma och pappa är super sura på mig just nu . Varför orkar jag inte förklara , för privat liksom . Jag är så fucking trött på att vara här hemma . Jag hatar värkligen att vara det . Det är bara massa småbarn och arga föräldrar och en storebror som man bara ser en gång om dagen .. Roligt liv , jag vet .. 
 
Just nu sitter jag här och njuter utav att typ alla är borta . Ska snart ta tag i mitt rum och resten utav nedervåningen . Egentligen skulle det vara roligt att vara med någon , men jag känner att jag är för tråkig idag, och osocial .

Juste . Fuck . På måndag börjar skolan på allvar . Betyg , buhuhu. + att vi har gympa på måndag och då kommer vi ha orientering ( nästan helt säker ) , och jag suger värkligen på det , men jag får väll se till att vara med nån som är bra , hehe ;D.

Aja , nu måste jag ta tag i värkligheten och städa ... Men jag skriver snart igen , så fort jag är klar , och då ska jag skriva mer om gårdagen !

Puss så länge


Fredagen i skolan

Förra inlägget blev en bild bomb och här kommer en text bomb . I'm sorry , men så får det bli !
Gårdagen i skolan:
Som jag berättade för några dagar sedan så gick vi till domarudden igår. Först så samlades vi i respektive klassrum och pratade om vad vi skulle göra.Våra två lärare är typ as irriterande ! Dom kan värkligen inte jobba ihop. Dom går och typ rättar varandra hela tiden, och blir irriterade på varandra och blablabla . Skit störande , dom beter sig som om dom vore i våran ålder eller yngre . 
Iallfall så blev vi indelade i våra tvärgrupper igen som vi skulle gå med. Jag gick med Fredrik och Johan F ( i think ), Ingen orkade göra dom här frågorna . Det stog typ ' berätta två saker du tycker om ' och typ massa andra konstiga frågor , och då menar jag konstiga, jag tror inte heller att någon annan gjorde dom där frågorna heller , så vi gick typ ikapp en grupp och sket i våran, hehe . Vi gick ikapp Ludvigs grupp så vi va typ lite med honom också :) . Det tog inte alls lång tid innan vi var framme . Där mötte jag dom andra tjejerna som jag tillbringade resten utav dagen med. ( alltså maja,erika,hanna,jojo,märta,ella,andrea och tjejerna från andra klassen ). Vi var vid bryggan och föröskte få den att komma under vattnet. Eftersom vi var så många så lyckades vi och det var typ lite läskigt , man ville ju inte trilla i direkt. Jag tyckte så synd om Erika för hon halkade och trillade i lite halvt så hon blev ganska bölt , stackarn ! Men hon fick låna kläder av dom andra , så det löste sig .

Senare så åt vi korv till lunch och drack saft. Oturligt nog så var det mulet och duggade lite , men man brydde sig inte så myk , iaf inte jag.
Efter en stund så slutade dagen helt plötsligt . Lärarna samlade oss bara lite snabbt sen så fick vi göra vad vi ville . Vi stannade kvar en stund , och spelade lite volleyboll . Freddes snälla morfar kom sen också och tänkte stjussa oss . Fredrik , Ella och Andrea åkte med i bilen.
Vi andra gick och tog sen bussen . Det var super mysigt att gå tkr jag :).

Efter långpromenaden så var det Jojos tur att firas !

Jag skriver ett till inlägg snart om hennes dag , så att det inte blir ett as långt inlägg.


Bilder,bilder och åter bilder !

Jag tänkte ladda upp lite bilder från gårdagen nu , och så skriver jag om en stund .


















Det var alla bilder , ganska många , då nu ska jag bara skriva vad vi gjorde när jag tog bilderna ^^

1. Påväg hem till Jojo, oseriösa ;O
2. Haha , vi smyger så att Jojo inte skulle se oss
3. När vi kommit hem till Jojo , hon blev inte glad ;P
4-6. Tåget påväg till Täby ( Jojo fattade ingenting )
7. vi satte på henne en ögonbindel så att hon inte skulle se vart vi var.
8. Märta och Andrea :)
9. På en frisör i Täby där hon skulle ta tre hål i öronen :)
10-11. Före och efter bilder ! ( bilderna blev ganska dåliga , men det får duga ! )
12-13. Våran lilla arab och hennes 'ledare' Ella ;D
14. Jag,Hanna,Ella,Jojo,Märta och Andrea påväg mot en ny överraskning till Jojo!
(älskar denna bild <3)
15. En svamp sopkorg som jag blev kär i !
16. När Jojo fick ta av sig ögonbindeln vid bowlingen
17. Tjejerna again :)
18-19. Boobies and gravida kvinnor
20-21 . Disco bowling ;D
22-23. Märta och Hanna (;
24-25. Hemma hos Märta när vi sjunger och flummar, så sjukt rolig kväll !
26. Haha , vi efter maten , jätte flummiga och glada!

Det var alla bilder , snart kommer också ett långt inlägg om gårdagen , jag har avslöjat det mesta , men endå ;).


Fail

Jag har inte kunnat skriva nånting idag för vi har firat Jojo , och jag orkar inte skriva nu ! Så det får bli imorgon efter träningen .

/J


Patetiskt ..

.. inlägg kommer här . Jag ska sova nu , jag är ledsen över att jag inte laddat över bilder på dagens outfit , men håll ut , jag vet att ni har gjort det ett tag nu , men det kommer snart ! Jag lovar !

Worlds greatest rubrik

Nu är jag hemma från träningen . Jag kollade bara på eftersom jag fortfarandre har ont i armen . Jag fick ta hand om våran tränares bebis Himla . Hon var ganska lätt att ta hand om , för hon låg och bara lekte med sin bjällra typ . Jag var nog inte världens roligaste att leka med heller , jag var så trött så jag låg och typ filmade lite när dom andra körde . Egentligen så ville jag också träna , såg så kul ut när dom körde . Men jag får göra det på kanalens dag ist .

Just nu sitter jag och Skypar med Ludde och Maja , men jag måste snart gå för jag ska städa inför morgon dagen , varför får ni veta då ;).

Nu ska jag ladda över lite bilder !

Pöss

Home from school

Cha cha ! - Krillebooi

Nu sitter jag här med Ella och Andrea . Vi har precis ätit klart våra pizza bröd som vi köpte på Lilla Buzz . Visste ni att Lilla buzz betyder lilla samlag på turkiska ? Haha , pervon eller vad ?

Idag gjorde vi typ inte så myk i skolan . Eller vi hade skolfoto . Men jag blev helt fuckad , för våran lärare tog kort på oss samtidigt och så kollade jag på det kortet , och ja, där satt jag, inte fin , haha x). Jag satt bredvid Maja och Julia :).
Annars så har vi spenderat dagen inne i klass rummet och pratat om massa saker . Typ trivselregler och vanliga regler , det sög rent utsagt ! Man tog nästan en lite power-nap mitt iallt , hehe ..
Vi fick ett papper  och blev indelade i grupper på fyra pers . Vi skulle gå igenom och diskutera reglerna . Det blev Andrea,Jojo,Hanna och jag i samma grupp . Vi var super oseriösa och gjorde typ en teater av alla regler om hur man inte skulle vara , för det skulle varit så sjukt tråkigt annars.
 
Senare åt vi typ sallad till lunch.
 Asså SHISES vad jag har börjat gilla sol . Liksom maten är typ as bra och man känner sig så trygg i skolan . Men det enda jag hatar är reglerna . Man får inte tugga tuggummi på lektioner, inte ha mobilen på ens ljudlöst , inte ha skor inomhus , inte ha jackor inomhus , inte ens hänga den på stolen ?! Dom här reglerna stör jag mig på väldigt myk , jag vet att jag inte heller är ensam om det .


En annan grej jag också blir irriterad på är vädret , det har ju inget med skolan att göra . Iallfall så klär man sig typ as varmt på morgonen när det är mulet och sen så blir det typ as varm och sol . Jobbigt.

Snart är det träning , men jag ska bara kolla för jag har sträckt en muskel , biseps . Det är bättre , men det gör fortfarande ont , och jag vill inte förvärra det som redan är .  Så jag ska vila inför uppträdandet den 11 september , och juste på söndag så ska vi vara med på kanalens dag och uppträda. Vi kommer typ ha prova på övningar och sånt . Jag ska vara där på eftermiddagen .

Aja , nu måste jag gå , lägger upp bilder efter träningen !

Haha , typ skolfoto poaser ? x)
PUSSHEJ


Drömmer vidare

Nu ska jag gå och lägga mig i min underbara säng . Ska bli riktigt skönt att sova , jag är faktiskt ganska trött , men först ska jag läsa lite ur 'Ljudet av din röst' eller nått sånt, jag orkar inte kolla ordentligt . Godnatt på er sov sött för det ska jag !

Lockigt värre

Förlåt för att jag är seg på att skriva , men jag har ingen lust för tillfället . Jag lyssnar på Snook på Spotify. Och så ska jag prova lite kläder till morgondagen , för jag är inte helt säker på vad jag ska ha , ska man ha nått vardagligt eller nått lite mer åt det fina hållet ? Svårt det där . Och då hoppas jag med hela mitt hjärta att det inte regnar , för mitt hår lockar upp sig som fan , vilket är jobbigt om jag ska ha utsläppt . Men jag vill inte att det ska vara döds varmt heller, skulle passa fint med mulet och svalt ;)

Imorgon kommer SYV till skolan , jag har glömt varför dom skulle komma .och jag orkar inte tänka på det nu , hehe .

Såhär lockigt blir mitt hår när det regnar , inte kul .


Naturhistoriskariksmuseet

Now i'm home from Naturhistoriska .
Det var faktiskt kul , eller ja , roligt för att vara på ett museum. Det roligaste med att vara där var att man hittade typ massa nya saker som man aldrig hade sett förut. Vi fick välja om vi ville svara på frågor om djur eller om kroppen . Andrea,Maja,Erika och jag tog djur frågorna vilket var bra , för om man skulle ta kroppen så skulle det vara dubbelt så myk frågor , eller det var ett till papper med frågor . Man fick välja ett djur och så skulle man skriva ner fakta om djuret . Jag och Andrea tog Lo djuret. Det var ganska lätt att hitta svar på frågorna , men det blev jobbigt sen när man skulle rita av djuret . Vi var  Men man blir så trött utav att gå upp och ner för alla trappor hela tiden, och leta efter svar på endel frågor osv , så jag var helt slut när jag kom hem + att min mobil inte går att starta .. D R Y G T !
Jag har inte pratat med mamma och pappa om det än , men den går ju inte ens att sätta på så jag antar att jag får en ny . Hoppas jag iallfall.
Det var skönt som fan att sen sätta sig på tåget en liten stund iallfall . Ella,Andrea och jag skulle av vid Täby för att kolla på skolfoto kläder . Och så skulle vi möta Erica för Ella och Andrea skulle vara med henne . Jag hittade ingenting , så jag kör på de jag hade bestämt mig för att jag skulle ha från början . Grejen är den att jag har en tröja som sitter perfekt och om jag tvättar den kommer den bli för liten , så jag ska ha den imorgon och sen lämna tbx den och byta till en i stl S , hehe ;) , jag får se till så att den inte blir smutsig!
Just nu så sitter jag och skypar med Ludde och Maja, Maja skaffade Skype idag , det var nice ! (:

Nu snart ska jag lägga upp några bilder , det blev inte så myk , för man fick inte ta kort inomhus , bad.

 
Haha , jag tog bara fyra bilder x) . Här kommer en bild , tyvärr , ni får inte se nått mer ;-P


In the end

Jag är kär i den här låten, men den här är live , så kanske inte världens bästa ljud, den är as bra om man söger på Spotefy iaf ;)
Izzo/In the End - Linkin Park ft. Jay-Z Collision Course

Till Veronica

Jag blev sur på Fredrik , så jag knöglade ihop den här , och sa att det var han ( på skoj ).
Det var därför den var i bakrunden på någon bild bara så att du vet Verra ;D

Svar till Märta

Jag kunde inte sova igår kväll , så jag är super trött . Jag ser ut som ett vandrande lik. Buhu ..
Idag ska vi till Naturhistoriskariksmuseet ( långt namnt eller vad). Jag tkr det ska bli kul fakitiskt , jag har inte varit där på flera år . Eller ca två år sen.
Igår så glömde jag och pappa att köpa lunch till mig idag , så jag måste köpa nått på Pressbyrån , hoppas dom har nått gott , och inte bara mackor med tre ton smör som dom brukar ha.
Jag tar det som finns,  Märta hade en fråga iallfall som jag hade tänkt att besvara :

Svar: Nja inte riktigt , då var han ju omänskligt tam och as förskitig , så han vågade ju aldrig bitas eller nått sånt . Nu har han skärpt sig lite , förut attackerade ju han så fort man gick nära buren , men han gör inte det längre . Han är inte den där mördarmaskinen längre (:

Hoppas det var svar på din fråga. Men idag så ska jag iallfall ta med mig kameran och försöka att fota några schyssta bilder som jag kan lägga ut sen . Men jag måste sminka mig lite fort nu , så jag hinner äta frukost sen också .

/J

Sorry bro

Min storebror har skaffat flickvän . Fattar ni ?? MIN STOREBROR , OSCAR ANJOU !
Hon kommer hit på lördag och ska sova här . Så vifår se vad jag ska hitta på för att jävlas med honom , hehe . Typ skämma ut honom totalt ?!

Taskigt , jag vet . Men sånt man får leva med när man heter Oscar Anjou (:

Kroatien 09

-Knasigt inlägg-


Nu har jag fått en ny bästis . Hihi, han heter Albin och är 4 år ! Inte vilken bästis som helst , han beter sig som en fyra åring men har en hjärna som en kykling ! Busig och sjukt söt . Världens bästa sälskaps djur ! Men för er som gillar lite mer 'utmaning' heh . Okej här kommer hans ras namn . Världens längsta . Han är en
Senegalmorhuvad-dvärgpapegoja !
Vi fick honom när han var 6 veckor gammal . Han är hand matad sen han kläcktes , så när vi fick honom kunde vi ha honom utomhus utan att han flög iväg och sånt . Då var han en bebis , men alla har ju sina tonårs perioder . Så nu är han tyvärr inte lika tam, och busig som fan . Han älskar att göra sönder allt från en penna till sladd . Och att bita sönder mina små skyskons fingrar .

Det är ganska kul att jag kan vara med honom igen efter 3 år .
Världens töntigaste inlägg ,
men jag är så glad , ni anar inte vad jag har försökt att få kontakt med honom


Inte alls skarp , men såhär ser han ut när han trivs (:


Foto modeller nr.1

Nu har Ella,Andrea och Fredrik gått hem . Vi hade sjukans roligt idag efter skolan måste jag säga !
Från början:
När vi var klara med alla uppgifter (eller hur man nu ska kalla det ) så skulle vi träffas i vårat hemklass kvart i ett för att Mari ( våran lärare ) skulle säga nått . Vi väntade typ as länge och tillslut så pallade vi inte sitta där inne och vänta så vi började åka på linbanan . Vi försökte komma på så många som möjligt på den , eller typ ;) . Jag var värkligen övertrött så det var as kul, för man blir så flummig och skrattar as myk . Så vi åkte på linabanan och skrattade jätte myk . Och när kl var typ fem i ett så gick vi . Vi trodde att Mari hade gått så vi gick till gården. Vi hann knappt sätta oss innan Mari kom och ville att vi skulle samlas. Vi var typ 15 pers kvar och då kändes det ju onödigt att samlas . Men inte enligt Mari tydligen , så hon lacka ur och blev as sur . Vad ska man göra i den situationen liksom ?! Så vi fick snällt följa med henne . Hon sa endå inget nödvändigt, och jag var också trött så jag la mig ner på golvet ( alla satt på sånnahär bänkar man brukar ha i gympa salen ) och efter ett tag så började endel joina , hehe . Vi låg och krälade på golvet medans Mari prata . Jag vet , omoget , men hon pratade om ingenting seriöst ..

Efter skolan när man var typ as svettig och äcklig så skulle vi gå till bussen. Och såklart så är det proppfullt på busshållsplatsen . Tur nog så kom Nattas snälla mamma förbi med deras mini buss och undrade om vi skulle till centrum och erbjöd stjuss. Man kan ju inte tacka nej till nått sånt , hehe . Så Ella,Andrea,Fredrik,Hanna,Lotta och jag fick stjuss till centrum . Vi var as törstiga så vi gick och köpte cola på pressbyron . Det svalkade så skönt när man drack .

Iallfall så tog vi tåget till Tuna , alltså Ella,Fredrik,Andrea och jag . Vi pallade inte gå av vid tuna , så vi åkte ända ner till Österskär . Såklart så hoppar en jätte stor klass på tåget ( jobbigt ). Vi sitter och flummar och skrattar jätte myk , och när jag ska dricka så smäller Fredrik upp colan i mitt fejs så jag blev alldeles bölt . Alla kollar såklart för jag satt och skälde ut Fredrik , på skoj och seriöst . E och A var på min sida så när vi sen gick av vid tuna försökte vi blöta ner honom också .
Fredrik tog sin festis dricka och hälde på mig , så mitt hår är alldeles klippigt och ser fettigt ut nu.

Sen gick vi hem till mig och åt mellis . Det var en riktigt lyckad dag , efter skolan ;) ! Men på slutet när Ella och Andrea gick så sa jag att Fredde också fick gå för jag var ganska trött , vi har typ skrikit as myk idag ;D.


1. Leker fotomodeller
2. Söt bild på Andrea (:
3 och 4. Sjukt roliga bilder , men jag förminskade för annars kanske det blir för pinsamt ;D
Dom har kuddkrig i min säng iaf
5. Fredde hade hoppat på mig typ, lite cp ställnig (;
6. Foto modeller next ? (:
7. Fredrik kan vara sjuukt jobbig ibland ;), btw stackars Ella !

Jag har egentligen jätte myk att skriva om , men det blir så långt , nu ska jag ladda upp bilder på vad jag köpte häromdagen !


Dagen med mina bästavänner , not ..

TJA FAN !
Nu är jag trött ,men det har varit faktiskt roligt idag . Eller ganska . Min grupp var AS PEPPANDE !  Haha , nejmen vi sa typ ingenting . Eller jag var med En tjej som heter Ebba Frid, as skön, haha x). Vi gick runt där med våran as peppande grupp och gjorde massa övningar . Det värsta är att vi kommer göra det här nästa år också . Men jag är en överlevare , så jag klarar mig nog ;D .

Jag fortsätter snart , för vi ska äta nu !

Allaktivitetsdag - sug min kuk

Ledsen för att jag inte laddade över några bilder igår , men jag hann inte . Jag duschade och sen låg jag och pratade i tele halva natten tills min mobil dog . Sen vaknade jag idag och trodde att kl var åtta ( varför vet jag inte ) , så jag sprang upp för att sätta på mobilen , och då var kl sex .. Så jag somnade om i en halvtimme. Asså jag undrar värkligen varför det är så skönt att somna om på just vardagar ?! Fast det kanske är för att man går upp så tidigt .

What ever . Idag är det allaktivitets dagen . Jag är totalt off på sånnahär övnings saker . Jag är inte road . Men man vet ju aldrig vad som kommer att hända . Vi får inte ens ha en kompis . En från varje klass ( 6-9 ). Roligt va ?
Aja , dagen kommer nog gå ganska fort , och sen behöver man ju inte göra det nått mer. Fast egentligen skulle jag nog sitta och skriva hellre än att göra det här . Men vi får se vad jag har för inställning sen när jag kommer hem ;)

Nu ska jag gå och äta frukost , och jag lovar er , jag ska ladda upp dagens outfit på gårdagens och idag . Plus andra bilder . Håll ut dom kommer efter skolan !

Lotta,Märta och jag vid Bergaskolan . Typ helt saajko på bilden (:

I love Kungen


Nu har jag kommit hem från en as rolig träning !
Och vill ni veta en hel grym sak ? VI SKA FÅ UPPTRÄDA FÖR KUNGEN ! :D:D .  ( i cheerleading altså )
Det skulle vara nån efter fest grej och då så skulle han och Silvia dit ! Det är massa folk , och vi ska vara i en sal som är typ som salen där man delar ut nobell pris , as ballt ! Det är den 11 September ,så vi kommer ha stenhård träning tills dess , för vi ska försöka haffa några sponsorer där också .

JAG LÄNGTAR !

Jag ska gå och duscha nu , sen laddar jag över bilder . Ha det naaajs så länge .

Home ,sweet home

Jag är så sjukt trött , en stek het dag.

Idag hade vi dom här tvärgrupperna . Det var inte kul , men det gick ganska fort så jag stog ut . Först så blev vi indelade två och två i klassen . Jag skulle egentligen vara med Fredde , men han var sjuk så jag fick vara med en kille från andra klassen som heter Yaser . Medans alla andra fick vara med dom man känner . Då skulle vi rita av varandra på ett papper utan att kolla på pappret . Det gick också ganska fort , det var braaa , (förlåt Yaser ).

Lite senare så åt vi lunch , köttbullar och pasta . Helt okej enligt mig .  Maten är bra , tkr jag , eftersom dom lagar den ju där , och i berga värmde dom upp maten . Typ rester kändes det som . Blä .
Vi samlades i vårat 'hem klassrum' efter maten , då vi skulle bli indelade i våra tvärgrupper . Jag kom med Acke , han var den enda jag kände . Juste ! Acke började i våran klass idag , nice va ? ^^. Han sa att trå sög och så . Sen ringde vi Gustav ( dom gick i samma klass ) och sa det . Han var väldigt osocial och typ brydde sig inte lät det som ? Taskigt !

Vi skulle lösa en matte uppgift . Den var svår enligt mig , men inte ens lärarna klarade den föreut , så det var ju skönt det , hehe (;.

Det var skoldagen . Jag är super trött så jag har inte orkat skriva 'ordentligt' . Sen åkte jag och Märta till Täby , jag köpte en tröja och nya stumpbyxor .

-Tröja med Bevely hills tryck . Bikbok 299 kr


-Fempack tights 59 kr från Lindex
Skriver senare , jag ska på träning snart .

/J


Snabbis

Hej bloggen !
Jag måste snabba mig nu så att jag hinner ner till Märta innan vi tar tåget till Åkersberga !
Kl är prick sju just nu . Jag är döds trött , och mår illa för jag är hungrig . Idag så ska vi ha dom där Tvärgrupperna . Det kommer ta kol på mig om jag inte kommer med nån jag inte känner .
Idag ska jag ta bussen med mitt älskade busskort som jag fick i torsdags ! Överlycklig ! Jag har aldrig haft buss kort föreut så jag är ganska glad måste jag säga !

Nu måset jag äta innan dom andra går upp. Dagens outfit och sånt kommer sen !
CIAO

Jag är ingen tönt .. Vill bara träffa kompisarna ? (A)

Aloha.
Det blev en dag framför datorn idag igen . Men jag har typ bara lyssnat på musik .
Imorgon är det skola .Wiiiiiii . Jag längtar , jag vet , jag är ett tragiskt barn .
Jag har typ ingenting att skriva om idag . Jag skriver ett snabbt inlägg imorgon innan jag taggar till skolan :)


/J

'1337 eliiiit'

tröttnar aldrig

Världens sämsta , eller bästa vecka?

Det blev inte Täby med mammi . Dom hade städ dag på dagis idag så hela familjen (utom jag och Oscar) åkte dit . Så nu sitter jag här och förbereder mig för imorgon . Pirrigt med Tvärgrupperna .

Såhär ser min vecka ut :

M Å N D A G :
Fm Livskunskap i klassen
Em Livskunskap i tvärgrupper år 8.
träningen börjar

T I S D A G:
Allaktivitetsdag & tvärgrupper - kan dagen bli värre ?

O N S D A G :
Utflyckt till Naturhistoriska

T O R S D A G :
SYV kommer
Livskunskap i klassrummet.
Skolfotografering
träning

F R E D A G :
Diskussionspromenad till Domarudden (yey)
Tvärgrupper

inte världens bästa vecka , men jag kan stå ut, veckan går nog fort över :)



Hej snyggve

Nu har jag kollat klart på filmen . Jag grät inte , men jag hade gråten i mig liksom.

Ni vet filmen Tsatsiki ? Han som spelar huvudrollen ( Samuel Haus ) i den filmen är ju med i 'I taket lyser stjärnorna' och då berättar han att hans mamma bor i New York och spelar och sånt . Jag tror att han är Tsatsiki i den här filmen också ? Fattar ni ? Lite svårt att förklara. Men det låter som det när han förklara vart han kommer ifrån osv . Plus att han kallas för Sakke i filmen , och det är ju inte så olikt Tsatsiki . Jag är väll inte helt ute och cyklar ? :)




Secret Service - Oh Susie 1980 - Den var med i filmen
Bara jag som tkr att Samuel är snygg ? ;O


Gråt party !

Hittade as myk smått och gott här hemma , så jag ska unna mig med att kolla på film och mysa ! Det blir I taket lyser stjärnorna (igen) känner att jag behöver gråta , jag har inte gråtit mycke på flera månader. Och igår höll jag det mesta inne , så ja , nu ska jag har gråt party hemma hos mig , joina ? ;O



Uppmärksamhet = damp från min sida

Det jag kan bli sjukt störd över ibland är när folk vill ha uppmärksamhet ! Visst , alla tycker ju om att få det , men jag hatar värkligen dom som går över styr . Tex om nån har köpt en ny tröja och är nöjd , och så säger personen : fin va ? Då kan man ju inte säga nej , så man säger ja , och tkr det är helt normalt att personen säger så . Men när personen börjar prata om det hela tiden . Typ kolla på mig , lalala , oj visst är jag fin ? Kolla vad snygg jag är i den här . Kolla på mig. Varför tittar du inte ? osv ..
När nån säger sånt om och om och om igen , får jag damp .
 Det är en grej jag värkligen hatar ! Jag tål inte sånna människor .

Kanske ett utav mina sämsta inlägg , hehe .
men det är ganska sällan jag skriver om sånt här .
Så nångång då och då får ni stå ut med att jag skriver skit (:

Dagens style

Jag ser allmänt konstig ut på den här bilden ,men jag orkar inte bry mig .

Brun tröja med blått tryck - Gul och blå
Gult linne - Gina
Avklippta shorts - Jc tror jag

Hår - Utsläppt
Smink - mascara
Accesoarer - Örgängen

Där har ni dagens outfit , jag frös det är därför jag har en tjock tröja på mig ;) .

Morgon taskig

Nu har jag gått upp . Det var bara bra att jag gick upp, för jag drömde en jätte konstig dröm . Typ att Ella och Andrea var emot mig och så fick dom alla andra att bli det också ,as knas. Men sen vaknade jag utav att min katt står och jamar vid min säng , och jag var inte på humör för att gosa med henne , så jag lutade mig över sängkanten och sa : Böh . Då sprang hon iväg , haha. I'm morgon taskig .

Men jag är faktiskt ganska pigg nu , jag är liksom glad idag :) ! Jag ska fråga mamma om jag kan klippa mig när vi åker till Täby, det är bara att hoppas på att jag får göra det .


Aja , nu ska jag gå upp och äta frukost med hela familjen utom Oscar för han sover .

Skriver snart!

Dryga lilla Jossan

Nu är kl 00.00 .
God morgon alla !
Jag går och lägger mig nu , ingen rolig är inne , och jag pallar inte se ut som ett monster imorgon . Så nu ska jag borsta alla tänder så att dom skiner, sen ska jag drömma om ni vet Barbie dockans Kent ( så het ) . Jag dreeeeeeeeeeev. Nu är jag super dryg och jobbig ,så jag måste sova, hehe ;D !
Sov gött vi hörs om några timmar !

Juste , om folket som läser min blogg pallar så får ni gärna lägga till mig på skype , jag heter Juosefin, i think (?)

Det funkar inte ens med penicillin

Okej , förlåt Andrea för att jag härmade dig med låten . Men jag älskar låten

& en kille som ni vet .. Jag blev kär i . Tragist , eller hur ?
Att jag också blev smittad utav sjukdommen som inte går att bota ..

Fyfan för föräldrar

Nu har jag kollat på I taket lyser stjärnorna . Den var as bra! Mamma började gråta , och då började jag också , jag kunde värkligen inte hindra mig . Jag hatar värkligen att gråta till filmer . Det här andra gången i mitt liv jag grät till en film , eller kanske tredje . Första jag grät till var Forrest Gump , jag tyckte så synd om honom, hehe ;) .

Efter filmen så kom pappa hem med chips och cocacola , jag var as sugen , så det passade ju . Och efter en stund så börjar ju  föräldrarna såklart att prata om ' vem är du kär i ?' . Då tänker jag i stilen med : Vart la jag rakbladen ? Hehe , nej skoja ,men typ .
 Jag H A T A R att prata om sånt med dom , får man inte ha privat liv ffs ?
Sen så berättade jag en ganska pinsam sak som jag gjorde en gång ( inte med en kille eller så , bara en grej jag gjorde ) , och så började pappa as garva och sa att han skulle berätta det för hans klass ! Tack så myk pappa , du ger mig ett jätte fint rykte ! Älskar dig nått enormt!´ (Jag berättar inte vad jag gjorde, eller om jag blir övertalad, så kanske  ;D )
Ibland måste man få hata sina föräldrar , eller hur ?


Imorgon ska jag kanske till Täby med mamma , hon ville ha hjälp med nya kläder till små syskonen , och jag har inget annat för mig , så jag åker hellre med henne än att sitta här och ruttna . Och då ska jag kolla på skolfoto kläder också , om det blir nån tid över .

På måndag ska vi ha 'tvär grupper' med dom andra åttorna . Vi ska delas in i grupper och sen vet jag inget mer , hehe , aja , jag tar det då (:

Jag har besökar rekord också , jag är as glad ! :D

Ella är ju typ as duktig på att åka skateboard ? (;

Flower whit a heart

Asså jag blir as glad utav alla som skriver till mig och säger att jag har en bra blogg ! :D . Tack så jätte myk , jag ska göra mitt bästa för att skriva så bra som möjligt !

Snart ska jag gå upp och kolla på I taket lyser stjärnorna med mamma , mysigt, mysigt ! ( om hon inte somnar som hon brukar göra eller börjar gråta , jag kommer också göra det då )


Bild brist , så ni får nöja er med en blom bild

Pingvin filmen = blä ..

Jag vet att jag inte har uppdaterat speciellt myk idag , men jag har värkligen inte orkat, jag har ju inte gjort nånting . Eller jo , jag har hyrt film , hehe . Det blev inte monsters inc eller småkryp :( , men i taket lyser stjärnorna fanns och så hyrde Alex en jätte konstig film , vi har precis kollat på den , & ingen av oss tyckte om den . Jag har glömt vad den heter , men det handlar om en pingvin som surfar , nån som känner igen det ?

Onödigt värre

Kl är tre . Dagen bara går . Snart ska jag och pappi åka och hyra film , plus att det är lördag och jag äter aldrig godis , så jag ska gotta mig med det också , och fanta exotic :) . Men jag tror att jag ska kolla på filmerna ikväll . Om vi hyr i täby så kommer jag nog bara kolla på en film idag , för där hyr man ju tex en film och så får man hyra den i en vecka, nice va ? Vi får se hur det blir .



Ljus grönt linne - Gina
Rosa tröja - Stadium
Cheap monday jeans - Åhlens city

/J

Knarket



RMK- Det kommer dagar

Film freak


Dom här filmerna blir det idag om jag pallar gå ner i regnet , om inte pappa kan hyra dom på vägen hem från mötet ,hehe ;) Och om det fortsätter vara dåligt väder ofc .
Och ni undrar säkert varför jag ska hyra småkryp och monsters inc ?! Jo för jag har inte sett dom filmerna på flera år , och jag älskar att kolla på filmer man inte sett på länge , för när man väl har börjat kommer man typ ihåg hela filmen , när man kollade på den filmen första gången typ , sånna minnen kommer :) . I taket lyser stjärnorna har jag aldrig sett och har tydligen missat något , så jag måste bara se den (:

Yeah , i'm the drug dealer .

Jag är helt död . Och idag ska jag ta det lungt . Typ chilla, kolla på film , hänga vid datan ;) . Jag orkar värkligen inte göra något annat , plus att jag egentligen inte såg fram emot helgen för vi ska göra ganska myk nästa vecka . Samarbetsövningar, yes ! Hoppas bara på att komma i en grupp där jag känner folk , annars blir det jobbigt, hehe .

Nu ska jag upp och äta frukost sen ska jag ta på mig myys kläder & bara ta det lungt .


Ner drogad bild , men jag slumpa (:

Ops !

Nu har jag avklarat min hämd ! Det blev ett glas vatten , hehe :D . Men han lacka ur ... Han hade sitt 'dyrabra' headset på sig , ooops , vad gör man inte för sina älskade syskon ?! Snart kommer han nog komma in med ett till glas, eller nått värre . Kriger har bara börjat .

Hämden är ljuv

Jag sitter och skypar med Ludvig just nu . Jag är as trött ! Kl är bara tio i tolv , hehe . Jag som precis hade vänt tbx dygnet . Blöööööö.

Men en sak som jag tkr var lite weard är att min statestik har typ gått upp till normal nivå idag . Hm.. As weard , nån måste ha länkat till min blogg , men jag kommer inte på vem .. Aja , jag är glad över det iallfall :).
Snart ska jag ta bort mitt smink , skrämma Oscar ( hämd ) , och gå och lägga mig. Mer nicare än så blir det inte . Juste jag kanske ska förklara varför jag ska hämnas på Oscar .

Jo såhär är det . Jag brukar alltid banka på fönstret allt vad jag pallar när jag typ kommer hem från skolan , när han är totalt off och inne i datan . Prova göra det på era syskon , så jävla rolig reaktion ;D . Iallfall så hämnades han på mig idag för typ en halvtimme sen . Jag blev as rädd ofc , men nu ska han få smaka på sin egna medecin , jag vet , i'm the litle evil sister in this house.


oredigerad , redigerad & sjukt redigerad , hehe

Bara jag som är pressad inför skolfotot ?

På torsdag ska vi ta skolfoto ! Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag måste köpa nått nytt , men jag vet inte vad ... Jag har blivit kär i en tröja , och om jag köpter den har jag inte råd med att köpa nått annat till fotot , i'm so dead .
Fast jag har ju lite tid till att tänka .. Plus att jag ska få 300 kr (: , jag ska spara 100 och ge resten till cheer kassan ( vi skulle lämna in 500 kr under lovet till en ny matta ). Vi får se.

Snart är jag ensam hemma , yes ! Eller typ .. Mamma och pappa åker och städar på Alex och Hugos dagis ( dom har typ olika städ veckor) , Oscar är inne i stan , och små brorsorna sover .
Hur nice kan det bli på en skala ett till tio ?



Min idol !


Haha, I'm a mupp som hade uppehåll !

Ja .. Jag är konstig . Jag kan värkligen inte ha blogg uppehåll . Det går bara inte '!! Jag är som besatt . I love to blogga ! Jag vet att ni säkert tkr att jag är jobbig som har mina uppehåll och börjar skriva sen igen några dagar efter .
Förlåt , jag ska sluta med det . Men jag vill inte bli en sån som bara skriver två inlägg per dag . Jag ska uppdatera så ofta som möjligt .


Igår var det ju första dagen i skolan , och dan där på kunde jag värkligen inte sova ! Asså det kändes som om det var dan innan julafton , seriöst ! Jag var så jävla spänd ! Jag vet  , i'm a noob , men palla bry sig , jag var inte ensam (:.

Men den här dagen började med att jag vaknade halv sju och sen somnade om till prick sju , hehe . Jag gick upp gjorde mig iordning och var på toppen humör ! Jag gick ner till tåget och var ganska bra timad , eller det var typ fem minuter kvar innan tåget gick , så jag chillade på stationen träffade min granne ada , osv . När tåget sen kom så började jag gräva i väskan efter mitt busskort , och duktig som jag är hade jag glömt busskortet hemma . Yes , dagen började bra !.  Så jag sprang hem igen för pappa var fortfarande hemma och kunde stjussa mig till bussen . När jag väl satte mig i bilen fick jag världens adrenalin kick för det var bara fem minuter kvar tills bussen skulle gå !
Pappa körde gasen i botten , så jag hann precis , tur nog ;). På buss stationen stog Maja,Erika,Märta,Hanna, Ella och Andrea . Jag blev as glad för att vi var så många (haha), sen lite senare kom Emelie och Veronica också :)

Idag har vi typ inte gjort nånting . Eller vi fick en karta över hela skolan och så gick vi runt och kollade , det var ganska seegt. Men endå lite kul ! Juste , det är typ as många toaletter på skolan , och upplåsta ! Hanna och jag blev as glada , haha ;D ( Man går ju inte bara på toa för att göra det personliga , eller , ni bergabarn fattar ! )

Vid lunchen åt vi korv. Det fanns två olika att välja mellan , kokt och sånnahär hot dogs , hatar kokt så jag tog hot dog ;D .
Iallfall så var det ganska nice , men lite störande när två bord med tjejer som var yngre än oss satt och as glodde när vi åt . Jojo och jag höll på att dö -.-'.

My day , läs och njut & jag var lite lagom flummig på bilden :)

Hejdå

Nu lägger jag ner min blogg ett tag , jag ska starta en ny där jag skriver om typ saker som jag inte skriver om här , hehe (;
Men dagarna jag har varit med om senast nu har skrivits på Ella och Andreas blogg ,så fortsätt att läsa deras . För jag kommer nog att vara med enheldel i dom bloggarna , tss ;D

PUSS HEJ !

'Doktor Daniel'

Nu är jag hemma från att ha varit hos doktor Daniel .

 Ni vet mina såklallade 'finnar' ? Eller som det egentligen heter , svinkoppor. Jag har inte blivit av med dom , så jag fick lite damp igår , för jag trodde att det var nått annat , typ ringorm , eller nått . Och då får man stora ärr , efter att man har har haft det , eller man blir liksom 'vit' där man har haft det . Så pappa ringde doktorn imorse och fick en tid halv tio .

Doktorn sa att det hade varit svinkoppor och att det nu bara var en 'irritation' nu, så svinkoppoarna var borta . Nu är det typ som lite exem. Så jag fick en ny salva som ska ta bort det ! Yey !

Nu ska jag gå och göra mig iordning och städa ! Mitt rum skriker ' Hej kom och hjälp mig', heheh, så jag måste gå nu ;) .

  Ella och Andrea kommer hit snart , vi ska ha spa dag , frächa till sig lite inför skolan u know ;) .

Bilder kommer sen !

/J

Hatar morgonen ..

Kl är åtta. Jag är dödstrött. ligger i soffan uppe i vardagsrummet . Alla är vakna utom Oscar , för mamma och pappa ska till jobbet och till dagis med små killarna .

Jag ska vara hos doktorn halv tio , jag skriver varför sen , har lite brottom nu !
Och sen ska jag vara med Ella och Andrea och ha spa dag !

I don't need the djungle , i have it in my closet !

Igår när Märta sov hos mig så började vi kolla lite i min garderob , och jag hittade massa saker som jag har tappat bort , eller inte använt på jätte länge . Så jag rev ut hela garderoben . (Tyvärr inga efter och före bilder :/).
Så min garderob är typ helt tom , så jag ska fylla den igen ;D . Kläderna ska jag skänka , ge till kusinerna och till kompisar som vill ha :)
Idag ska jag gå och lägga mig kl tio , för jag ska upp tidigt imorgon ! Ni får veta varför då ;)


Det ser inte ut att vara så myk , men jag lovar er , det är typ dubbelt så myk i värkligheten

Sorry för no uppdatering..

Förlåt för att jag inte har skrivit nått idag , men jag har varit inne i stan .

Som ni kanske vet så började det ju spööregna , och då är det ju inte så kul att sticka ut och springa  , eller hur ? Jag skulle cykla till Märta när regnet hade lugnat ner sig.Och det gjorde det efter ett tag , så jag cyklade till Märta och när jag kom till Märta så berättade hon att hon skulle in till stan , och tåget gick kvart i fyra , och då hade vi bara en timme på oss att isånnfall springa , duscha och 'frächa till sig' .  Jag hänkade på henne , och så åt vi på Thai resturang med hennes mamma Lotta , mysigt mysigt !

Nu ska jag ladda över lite bilder , så förvänta er inte att jag bombar bloggen med bilder .

Lyssna och njut . Skriver snart !

/J

Jag älskar den här låten


Somewhere over the rainbow - Israle Kamakawiwo

Totaly off !

Godmorgon !


Kl är ett nu . Jag, Märta och Ludde skulle dygna inatt , men Ludde bangade vid två typ, eller hans internet la av, så Märta och jag satt uppe till fyra och prata :) . Vid fyra var vi inte trötta , vi visste bara inte vad vi skulle göra riktigt .

Dagen från början :

Igår så var jag med Ella och Andrea från början . Vi hade en slapp dag . Det enda vi gjorde var att kolla på film, det var mysigt :) . Vi kollade klart på Anastasia som vi hade börjat att kolla på för typ nån vecka sen . Jag älskar värkligen tecknade filmer :D , och så kollade vi på Skattkammar-Planeten . Den var också riktigt nice ! Vi överlevde på pizza, saft och chips. Jag gick hem vid fem , för mamma mådde dåligt så jag hjälpte henne med Hugo . Mamma är glutenintolerant ( man kan inte äta saker som har mjöl i sig ) och vi hade gäster iförr går som hade med sig preinsses tårta , och mamma åt bara machipanen för hon trodde typ att det var okej , men så visade det sig att det var mjöl i machipanen . Och hon blir riktigt sjuk när hon får mjöl i sig, och jag är alltid så rädd över att hon ska bli jätte dålig , kanske låter barnsligt, men vad gör man inte för sin mamma ?
Men iallfall så tog jag Hugo. Egentligen så skulle jag och Märta ut och springa , men jag ringde och sa att det inte gick för ja , mamma var dålig . Så Märta kom hit istället .
I början så gjorde vi inte så myk , vi hoppade lite trampolin och tog det lungt . Sen gick vi ner och satte oss vid datan . Vi kollade på Movies in minutes på youtube . Dom är så jävla roliga ! Vi skypade också med Ella,Andrea och Ludde . Och ofc så chillade vi gaalet ;).


♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥
 

Efter ett tag gick Ella och Andrea , så det var bara jag,Ludde och Märta . Och vi bestämde oss för att dygna . Märta och jag hann göra en hel del typ . Vi rev ut min garderob , och då menar jag inte typ en hylla , utan heeeeeeeeeeela garderoben. Vi delade in alla kläder i saker som jag inte använde och saker som jag använder. Så jag har ganska lite kläder nu , hehe . Sen körde vi en heldel cheerleading .


Och nu sitter jag här , Märta kommer snart hit igen , för vi ska ut och springa . Förlåt för ett långt inlägg , men jag ska börja blogga igen nu bara så att ni vet ! ( Hade typ två dagars uppehåll ? :P)


Bild 1. Min mage , eller 'Kurre' som jag har döpt min utåt navel till ;D
2. Ella , man ser inte så myk , men det var den enda bilden
3. Bästa bilden på Andrea
4. Märta is jumping , haha

På tala om ingenting

Jag känner mig ganska skyldig till att skriva , för nu har statestiken börjat gå upp igen .

Kl är bara tio. Jag har hunnit äta frukost och sitter nu och pratar med andrea på msn .
Idag så har jag bara en sak planerad och det är att jag ska springa med Märta i Hacksta . Förra gången så var det typ as pinsamt , för innebandy killarna (93:onra) sprang samtidigt som oss, och typ 'hejade' på oss . Dom sa b.l.a 'Kom igen nu brudar' och sånna saker . Asså visst , kanske inte så pinsamt nu när man skriver här , men då var det pinsamt. Jag höll på att börja as garva mitt i allt , hehe ;)
Dom kommer säkert att vara där idag också , för det var en måndag dom var där , och det är måndag idag ... not nice .

Iallfall så kollade jag på sporten igår . Jävlar vad Bolt var snabb, ha sprang liksom på 09.58 sekunder på hundra meter !
Det kallar jag skillat !


Försvaret !

Hejsan !
Okej , det här blir ett förlåt inlägg , men jag  har förklaringar till varför.

Dåliga&tråkiga inlägg= lite besökare

Jo, nu är det ju så att det är sommar , och det är bara fyra dagar kvar på sommarlovet . Och jag har inte pallat riktigt att skriva 'bra' inlägg dom här sissta dagarna . Så är det bara , och jag hoppas ni förstår mig , för jag vill ju också njuat utav det sissta som är kvar på lovet . Och det är ju ett år kvar tills nästa ?

8:an
Sen så vill jag säga att i 8:an kanske det inte heller blir speciellt mycket uppdatering, ni vet , betyg och sånt , ( not nice ) men jag ska värkligen försöka att logga in när jag har tid och skriva, för det är ju så f'cking kul att skriva !

Nu ska jag upp och njuta utav livet istället för att ruttna här. Jag säger inte förlåt, för jag kommer ju tillbaks , om typ fyra dagar ? :)
Juste , jag lägger upp bilder när jag har lust , kommer inte skriva så myk :)

/J


Home

Aloha !
Nu är jag hemma från Dalarna . Jag är helt slut efter bil resan. Och vi får gäster ikväll så jag måste städa , så seegt .
Gästerna kommer ifrån Island , och vi har inte träffat dom på några år , det ska bli kul ,men jag vet inte om dom kan så bra svenska längre , lite klurigt , vi får se ;).

Aja , nu ska jag börja städa .
 byebye

Hejdå Dalarna & Hej Stockholm

Godmorgon!

Idag åker jag hem.. Det ska bli skönt att åka hem men endå inte . Skönt att vara hemma dom sissta fyra dagarna innan skolan , men det är inte lika mysigt hemma som det är här .
Jag skriver mer när jag kommer hem , för min lillebror ska ha datan nu .

/J


Feta kulstötare ?!

Jag är så sjukt trött ! Jag vet inte vad det är , kl är bara tio ?! Men jag har kollat på tv större delen utav dagen , så det är nog därför . Jag kollade på VM nu , och asså dom som stöter kula är ju värsta fläsk bergen ? Det känns så konstigt när alla andra är jätte vältränade och dom är åt det 'överviktigas' håll.

Iallafall så ska jag gå och dricka varm o'boy med mamma nu , mysigt mysigt !
Jag har fortfarande frågestund , så fortsätt fråga !



/ Direkt från skogen !

Världens bästa överskrift

Min satestik går upp och ner , väldigt myk , och just nu går den ner.. Jag vet inte vad det beror på , det är ju the voice idag , så många är ju säkert där , men jag menar alla är väll ändå inte där ?

Aja , nu har jag tagit lite paos från ett film kollande . Filmen hette'I jakten på Silverskatten', eller nått sånt, den är iallfall as gammal , eller mamma brukade kolla på den när hon var liten , och jag var ganska sugen på att kolla på film , och det är typ den enda filmen dom har här, så jag satte på filmen och kollade . Man märker att den är väldigt gammal , men faktiskt ganska bra , hehe x). Dom typ reser i tiden och letar efter nån skatt.

Vädret vänder ganska fort här , nyss var det helt klart på himmlen , men nu har det precis regnat och är mulet . Lite weard väder , men man får bara en anledning till att kolla på film, vilket är bra .
Här kommer gårdagens kvälls outfit och lite mer bilder :

Man ser inte så myk . Tröja från H&M och förenings byxor

1.Försöket på att vara en bra storebror , men misslyckas här ..
2. Blåbär

Back from the forrest

Nu är vi hemma från skogen . Det var mysigt ,men man blir så trött utav att vara ute och gå , tkr jag :) Nackdelen med att vara ute i skogen är också alla kryp ,hehe . Avskyr myggor och festingar . Men det var första gången på länge jag var ute i skogen , så man får väll föröska skita i alla småkryp.


Här är bara en bild , men det kommer mer sen , nu blir det saft och bullar ute i köket , och det bangar man ju inte på (:

Jag anropar Stockholm

Hej bloggen !
Nu sitter jag här uppe i Dalarna. Jag tänkte börja med att jag har råkat radera endel komentarer ! :( Märta hade skrivit tre st och Ella hade skrivit ett till frågestunden . Jag är suuper ledsen tjejer /: .

Iallfall så är det super mysigt här uppe . Det är fint väder , men inte så varmt . Det är bara 16C i skuggan , men i solen är det över 20 , så det är ganska nice !
Det är så skönt att komma upp hit , för det är typ inga bilar och mormor och morfar bor inte inne i stan ( Falun ), dom bor ute på landet kan man säga . På natten är det helt knäpp tyst , hemma hör man alltid bullret utav bilarna som åker på vägen , eller typ fulla ungdomar som går förbi huset , alltid ljud , men så är det värkligen inte här , inte ett ljud , såå skönt.

Igår kväll så åkte vi vid sju tiden och kom hit vid halv elva tiden, Hugo och Alex somnade i bilen , jag också , hehe (; . Så jag hade ganska svårt att somna sen . Jag fick typ bästa rummet med världens skönaste säng ,så jag njuter så länge som det går !

Nu ska vi ut och plocka blåbär , men jag skriver när jag kommer hem , kanske laddar upp några bilder , vi får se :).

/J

Hejdå sweetiis

Nu åker jag , men vi hörs imorgon :D ♥

Farväl Stockholm & Hej Dalarna !

Hej bloggen !
Nu är det så att jag åker till Dalarna över helgen , till mormor och morfar ! Förlåt för att jag inte har förvarnat er , men det bestämdes typ nu , så jag ska packa väskan och åka . Det ska bli super mysigt ! Jag ska packa alla mina mys kläder :D.
Om ni vill nå mig så har jag mobilen med mig och laddad !
Jag tror att jag kommer hem på söndagen eller nått sånt , jag vet inte riktigt, men dom har dator där , så jag uppdaterar emellanåt :)

Imorse så gick jag upp kl åtta och tog emot min faster och kusiner . Mamma och pappa började jobba vid åtta , så det var därför jag gick upp så tidigt , och jag gick upp för att annars så blir typ Hugo helt gaalen på att mamma och pappa åker .
Men det gick bra , Hugo vinkade glatt och fortsatte att äta  sin frukost .
Vi åt typ hundra kött bullar till lunch också x) , det var lite lagom kaosigt kan man säga ;D.
Juste ! Imorse så kom Panda tidningen hem till mig , jag sålde panda föreut och jag avbeställde panda tidningen för två år sen , men nu kom den iår igen . Och jag och Andrea hade typ pratat om att sälja panda saker , så jag ringde Andrea och vi bestämde oss för att vi ska sälja tillsammans , ganska nice ! :D

Och nu sitter jag här , har typ en helt ner snorad tröja utav Hugo -.-' .. Så jag ska byta om och ta det lite lungt innan jag åker hem till kära Dalarna :D. Och jag kollade i tidningen på vädret sidan , och det blir bara kallare och kallare .. Snacka om att man märker att sommaren är snart slut . Det jag blir mest ledsen över är att höst kolektionen har kommit ut i affärerna , och då fattar man värkligen att hösten är på väg . Ingenting jag riktigt njuter utav , men det ska endå bli lite mysigt ! :)

Nu måste jag packa innan mammi kommer hem !
Jag skriver imorgon , jag hinner nog inte ikväll , eller jag kanske skriver ett sissta innan jag åker !
Det blev inga redigerade bilder , sorry , men det finns andra ! :)
Världens gulligaste snorunge !


Habibi och Albin ,
Albin är myk sötare i värkligheten,
 han gör nått knas med hans öga , men det var den enda bilden på honom från idag ! :)

/J

Jag har fortfarande frågestund ?

Ja, okej , jag erkänner . Jag fick ett litet ryck och jag är bara tvungen att skriva , hehe !

Min faster och kusiner har kommit nu och dom värkar klara sig bra utan mig , så jag sitter här nere på mitt rum och chillar lite . Mitt batteri till kameran har laddat klart , yes ! Så jag ska ta lite bilder idag , och jag är as sugen på att redigera så det blir nog en heldel sånt idag !

Jag har fortfarande frågestund och jag ger mig inte förens jag har fått några frågor iallfall , så komentera under dagen om saker ni värkligen undrar om mig , vad som helst , i don't care what it is , fråga nått bara så blir jag glad ! :)


Förlåt , men ingen mer blogg förens ikväll

Jag tänkte skriva et sissta inlägg nu på morgonen innan jag måste gå upp till dom andra och typ hjälpa min faster med att passa små killarna .
Jag måste snabba mig lite , men iallfall så vaknade jag utav mitt fucking alarm som gick igång och sen så var jag tvungen att gå upp för jag fick magknip, varför vet jag inte ..
Ja , hehe , då blir man sur kan jag ju tala om , när alamret går igång ,, man vill typ ta en yxa och mosa hela mobilen.

Men iallfall så hade jag typ inga läsare igår och jag vet att det blir myk tomma inlägg med bilder som inte ens hör till dagen. Jag är sjuukt ledsen över det , förlåt . Men istället för att det ska vara så många tomma inlägg så har jag bestämt mig för att endast skrvia morgon och kväll .

Sen när jag börjar skolan , då blir det andra bullar !


Nu går jag upp , och jag skriver ikväll , om jag inte får världens blogg attacker under dagen och måste skriva ;)

/J

Gooodnaaatt

Jag går och lägger mig nu , för jag ska upp tidigt imorgon och välkomna mina kusiner för dom ska vara barnvakter .
Godnatt , skriver imorgon

/J

Jag var bara tvungen


Min dag

Denna dag har sett ut såhär:
Vaknat
Tv
Datan
Kollat i gammla lådor
Gjort en 'total makeover' på min almenacka
Vad ska man göra resten utav dagen? Jag har värkligen inget liv just nu . Jag ruttnar .. En vettig sak jag ska göra imorgon är att klippa gräset. Annars har jag no fucking idea på vad jag ska göra, jag är ju fortfarande lite 'hängig' men jag vet inte om jag är sjuk. Men när jag har blivit frisk ska jag ringa Natta och sen Fredrik .


Jag är så jääävla trött idag rent utsagt . Vad ska man göra resten utav dagen ? Typ kolla på film , däcka framför tv:n ? Juuste , idag ska jag gå och lägga mig tidigt , eller elva typ , för jag måste komma in i 'skol cirkeln' igen . Asså , gå och lägga mig tidigt , gå upp tidigt så slipper man vara så sjukt trött och ha svårt att sova dom första dagarna i skolan.


Pimp my almanacka!

Nu har jag precis pimpat min almanacka ! Den var så tråkig , inga färger eller nånting , så jag målade lite ;)
Före:
Tråkig som sagt var . Ingen färg eller nånting

(det ser ut som att den är lite gul på siffrorna , men det är för att jag försökte göra den lite finare , men misslyckades)
Efter:

Lite mer färgglad , eller vad säger ni ? ;),
Den ser lite emo aktig ut enligt mig , men jag orkar inte bry mig :)


OBS ...


Beroende framkallande !
Om du har facebook prova spela det här då ! Haha , det är skit kul ,
Ludde ligger typ bland dom 20 bästa i världen, tufft va ? :)


Godmorgon

Tjena hejsan bloggen !
Jag kunde inte skriva imorse för min pappa tog datan ...
Iallfall så blir det väll en slapp dag idag , men jag ska vända dygnet idag till normal tid. Så att det inte känns så konstigt att gå och lägga sig så tidigt .
Jag har inga bilder på den här datan, för jag sitter vid Oscars ,

Men ni får ha de så bra , så uppdaterar jag snart igen (:

Ella och Andrea

Jag hittade dom här två bilderna på Ella och Andrea som jag tror att Hanna har tagit .
Jag tkr bilderna var ganska balla , för man ser inte så myk , men om man kollar noga så ser man ,hehe , lite konstig förklaring kanske ,men ni fattar säkert x)

Förlåt tjerjer (;

Ska man vara falsk ?

Aloha bloggen !
Jag vet att jag har skrivit ganska tråkigt och inte haft så många bilder ,but i'm going to chanche that !

Nu har pappa och Alex kommit hem från bion . Dom såg  Nicke Nyfiken , Alexander hade tydligen älskat den ;).
Hugo somnade typ påengång när dom hade åkt , och sen när Hugo vaknade så kom mamma hem tio minuter senare , så jag hade lite tur kan man säga :).

Nu sitter jag här och känner att jag håller på att gå in på bättrings vägen ! Jag har ju varit sjuk , men jag kanske bara känner mig pigg för att jag typ druckit typ en liter fanta exotic ?! Hehe .

Föreut så snackade jag med Ludvig och Saga på Skype . Vi pratade om att man egentligen tjänar ganska myk på att vara lite sådär divig som Kissie tex , för man tkr ju om att läsa sånna bloggar . Nån som håller med mig ?

Tkr du att min blogg är bra , så lägg till mig på bloglovin ! :)

haha , Märta och Lotta på Sportscamp , jätte fina ;)

Skolan , good or bad ?

Nu sitter jag i min lillebrors säng och nattar min andra lillebror . Han ligger i sin spjäl säng typ precis bredbvid mig . Kanske låter lite konstigt att jag sitter vid datan medans jag nattar honom , men han brukas somna själv , bara man sitter här inne :)

Nu är det åtta dagar kvar tills skolan börjar !!!
Jag läängtar :)
Men det är vissa ämnen jag vet att jag inte kommer orka att satsa på , tex musik , eller visst , man ska ju satsa allt vad man pallar , men i musik så är jag nöjd med ett g .
Man måste ju inte vara värsta proffset i alla ämnen.

Jag hittade några bilder från Berga skolan som kommer här :)

i väntan på sy slöjden , som ni ser är det sen i vintras typ

Märta och Hanna när våren höll på att komma fram

Gustav, Acke och Verra vid våran korridor (:

Sisst men inte minst våran gammla korridor , helt tom ...

Tipset !

Hejsan bluggen !
Här kommer ett litet tips till er som har svårt att måla naglarna .
Du behöver : Tejp och nagelack

Gör såhär :
Börja med att tejpa runt om hela nageln.
Sen målar du på och om det kommer utanför så tar du mer tejpoch duttar där det är klistrigt så försvinner nagelacket på fingrarna !

Smart va ?! Märta gav mig tipset ;), om det är nått ni inte förstår så är det bara att komentera frågerna så svarar jag så fort jag kan !
/J

Jag tejpade överdrivet myk ,men ni fattar vad jag menar (:

Vad ska man skriva här ?

Nu har pappa kommit hem, så jag kan andas ut lite innan jag måste passa Hugo sen igen ( pappa och alex ska på bio ) . Jag är endå glad över att jag kan hjälpa pappa så att han får lite ensam tid med Alexander för engåns skull.

Iallafall så sitter jag här med rufsigt hår uppsatt i en knöl som jag har sovit i , Oscars mjukisar och ett linne jag bara slängde på mig . Jag känner mig sjukt ofräch ! Jag har inte ens hunnit bädda sängen .. Hehe , lodis nr 1 .

Jag har ett problem , jag vet inte vad jag ska ha på mig på skol starten , hehe , kanske låter ganska konstigt, men jag vet helt ärligt inte ^^. Jag ska rota i garderoben och se vad jag kan hitta!

Nu har ni fått höra mitt sörsta problem ever . Nej , skoja bara ^^

Nu måste jag gå skriver mer senare /J




Det blir barnvakt idag ..

Hej på er !
Idag sov jag värkligen ut , kl är kvart i elva . Hehe :).
Jag ska passa mina små brorsor typ störra delar utav dagen. Det ska bli kul , men jobbigt . Man vet ju aldrig vad dom är på för humör . Men jag skriver mer sen, jag måste ta ena plutten nu !

Hejdå så länge !

Gårdagens god gärning !


Jag räddade en groda igår :D ! Jag är värra djurvännen , så jag var bara tvungen,
Nu ska jag berätta en pinsam sak som min pappa kanske tkr :P
Jo han är typ as rädd om grodorna , dom är ju trotts allt utrotnings hotade ,
så han har smittat av sig , så jag mååste rädda grodorna x)
Det är nått jag värkligen har hakat upp mig på , men det är ju bara bra egentligen :)

Nu fick ni veta nånting om min pappa som ni inte visste, hehe ;D

G O D N A T T !

Nu är jag hemma från Ica med pappa !
Vi tog hans rover , det var faktiskt första gången jag åkte i den på typ ett år ! Det var kul , men det är lite läskigt för det är typ ingen säkerhet eller vad man ska säga :-P. Man känner sig typ som värra gangstern när man åker i den, hihi !
Men jag är ganska trött nu så jag ska snart gå och lägga mig snart, man måste ju också friskna till till skol starten ;)

/J

Starwors in my heart !


haha , hittade den här Übersköna bilden på Star wors , trean tror jag , iallfall Star Wors i Famely guy.

Onödigt roligt

Hej igen !
Nu har jag druckit min O'boy , ätit middag och vikt tvätt.
Roligt va ?
Iallfall så är jag super sugen på att kolla på Disney filmer ! Jag hade inga roliga här hemma , men jag ska kanske åka och hyra ! Några speciella jag skulle vilja se är Småkryp, Anastacia ( vi såg inte klart på hela idag ), Lejonkungen 1 och 3 sen är det typ Star wors jag vill se ^^ . Jag är värra Starwors tönten , hehe , jag har sett alla utom 6:an typ . Men jag ska kolla med Oscar om han har några på tv:n som han sparat !

Nu ska jag fortsätta redigera bilder som jag lägger ut sen !

/J

Det rengar över Stockholm.

Jag vet att jag inte har uppdaterat lika myk idag eller igår . Förlåt ,men jag är värkligen inte på humör .
Jag sitter här och ska snart upp och göra varm O'boy , jag fick bara i mig en macka här hemma för vi har typ ingen lunch och pappa köpte ingen mat , ibland älskar man värkligen sina föräldrar.

Nu går jag upp och värmer på mjölken sen ska jag kanske kolla på film eller nått , vi får se .  Jag vet inte vad vi har här hemma jag kollar typ aldrig på film .


hittade den här bilden på min lillebror när vi var i Kroatien , han ser helt borta ut x)

/J

Sjuk,sjukare eller sjukast ?

Hej bloggen !
Förlåt för kanske dålig uppatering och så . Igår så orkade jag värkligen inte blogga . Jag var värkligen super trött och jag känner att jag håller på att bli sjuk . Så Andrea fick skriva ett inlägg igår !
Det blev inga bilder igår , för vi hann ju inte bada eftersom den där gubben låg ivägen , så vi gick hem på en gång.

Jag har precis kommit hem från Ella och Andrea iallfall . Även om vi inte gjorde så myk så var det endå mysigt att sova över . Imorse så drack vi varm O'boy , värkligen super gott ! Speciellt när man inte mår så bra . Medans vi åt frukost så kollade vi också på en film , jag minns inte vad den hette , eller juste ! Anastacia , stavningen kanske faila , men iallfall så älskar jag att kolla på gammla tecknade filmer! Jag tror att jag ska höra med pappa om vi kan åka och hyra några ikväll .

Jag är hemma själv , eller Oscar är också hemma , men dom andra är borta .Mamma jobbar och pappa kollade på en ny bil , varför vet jag inte . Han skulle iallfall åka och köpa mat nånstans, jag hoppas på Thai take away ! Den ligger vid Willys , jag ääälskar wok och sånt !

Nu tror jag att jag ska pyssla lite på mitt rum , ta på mig mys kläder och sen läsa När jag hör din röst !

Förlåt för kanske dålig stavning och sånt , men jag orkar värkligen inte fixa , jag är suuper seg och trött idag . Jag skriver mer sen och lägger upp lite bilder !

/J

A här

Hejsan hoppsan! Detta är Andrea som skriver. Just nu sitter vi i Ellas rum och käkar popcorn och kollar in några bloggar. Det är så att Jossan sover över hos oss inatt, det ska bli myyyysigt!

Vi tänkte bada nu på kvällen, och så skulle Acke följa med. Men sen var det typ krökarfest på Badholmen så vi tänkte ta en genväg till Fiskartorpet. Men när vi kom till trapporna så låg det en däckad gubbe mitt på vägen, så vi blev asskraja och bara kutade därifrån. Vi hörde hur det var en annan gubbe som började jaga oss. Så vi sprang in på en tomt och knackade allt vad vi hade. Det var en jättesnäll man som öppnade och kollade så det inte var någon fara. Det var iallafall jätteläskigt!

Juste, glöm inte Jossans frågestund, ställ massor med bra frågor.

Onödigt-med-informations-inlägget!

Hellooo!
Nu har jag varit ute och sprungit med Märta . Det gick dåligt för mig .. Jag har typ ganska ont i magen och är påväg att bli förkyld ,jag är hes och har typ lite ont i halsen , så vi gick lite .. Inte bra , man ska springa in till det sissta !
När vi cyklade hem sen så såg vi Ludde i en bil , vi vinkade glatt och cyklade vidare på våra mauntin bices x)

Aja, iallfall så ska jag gå ner och bada snart , med Ella , Andrea och Acke :), det blir kul ! Jag måste bada för jag har inte duschat än , hehe ;D , men jag har med mig varma kläder så att jag inte blir ännu mer sjuk än vad jag redan är , (det var för er som gillar onödig information ;D ) .
Jag tar med mig kameran och laddar över blider sen , för jag ska vara riktigt  data nörds aktig och ta med mig datan till Ella och Andrea , haha , vad gör man inte för läsarna ? x)

Imorgon ska jag ringa till Märta och så ska vi förmodligen åka och bada eller nånting, det är alltid lika kul att vara med henne :D ♥

Nu så ska jag börja packa lite , så hare så trevligt så ses vi om kanske några timmar !

/J

Bilder från ännu en fin dag !

Tjo frääs ! ( eller hur man nu brukar säga ?) x)

Nu har jag varit hemma hos Märta med tjejerna ! Vi planerade Jojos öerrasknings-efterskotts-födelsedagsgrej x). Såklart så pratade vi i mun på varadra typ hela tiden , haha , men vi komöverrens om en bra sak ! Jag är supersugen på att säga , men jag får inte , jag får göra det den dagen vi ska göra det :).

Jag var tvunngen att gå hem vid halv sex snåret för vi äter så tidigt här hemma . Så jag gick hem och tog sällskap utav Ella och Andrea. Vi ska snart träffas igen och gå och bada ! Det blir mysigt mysigt !

Här kommer lite biler från dagen :







1. Dagens outfit ,
tröja från Bikbok , avklippta shorts Hår: utsläppt Accesoar: gröna örhängen
2. Jag och min lillebror Alexander , alltid lika fina ;)
3. Ella, Andreas och mina fötter
4. Tog en fin bild på väg hem till Märta x)
5. Alla ser väldigt konstiga ut , eller ja , konsentrerade ut
( vi kollade på en film på youtube )
5. Hanna och Märta när vi planerade Jojos dag :)

Det var allt . Jag hinner säkert uppdatera igen lite senare , nu ska jag ut och springa med Märta och sen ska jag bada !

/J

Ibland så orkar man bara inte domdär små..

Hej på er !
Nu har Ella och Andrea kommit hit :D . Vi har hunnit äta och passat min lillebror . Såklart man älskar sina syskon , men ibland så går det överstyr. Mina små syskon blir helt hyper aktiva och jätte hög ljudda . Inte kul , tråkigt nog ..

Nu ska jag gå upp till dom andra och kolla på Knyttet , sen ska vi gå ner till centrum och kolla på en kalender till Ella och så ska vi möta Hanna och Märta där !

Hare gött , vi hörs lite senare ikväll , då laddar jag över lite bilder också !
 
/J

Städ-hjärnan tog över

Nu har jag precis städat mitt rum.
Ibland så får man städ ryck , eller jag får det iallfall . När man bara mååste städa . Så jag har plockat undan , rensat ut gammalt smink och örhängen , damsugit och vikt kläder . Ganska stolt över mig själv for the moment ^^.
Jag har också hunnit leka 'Kul-leken' med min lillebror Alexander . Vi byggde en bana i sandlådan vi har på tomten och så rullade vi en kula , haha . Det var liksom ganska längesen jag lekte med honom, så jag kände mig lite skyldig till att göra det.

Kl är bara kvart i elva ! Det är helt sjukt , det lönar sig endå litegrann att gå upp i tid ;). Om en stund ska jag göra lunch till folket här hemma , Ella och Andrea ska också äta här ,  det blir mysigt !

/J

Är snook

Nu ska jag göra mig iorning och städa , kanske lägger upp dagens outfit ? :)
Här kommer lite musik iallfall , det är snook tema , lyssna och njut !

Morgon ondan ...

Efter att ha sovit på fel sida hela natten och vaknat utav att man har ont i örat är ingen höjdare . Jag känns som om ögonen är helt igen svullna och näsan också , morgon förkylning som jag brukar kalla det för . Kanske inte så konstigt när man tänker på att kl bara är 07:52 . Jag vaknade utav mina små brorsor som springer runt där uppe , men dom har åkt nu till dagis (yes,yes,yes). Nu sitter jag på min stol och jag har min drogkampen tröja (eller pappas) den är i stl XL, så jag brukar göra som man gjorde när man var liten , ni vet när man tränger in benen i tröjan eller vad man ska säga x) .

Idag ska jag vara med tjejorna ! Det ska bli super kul värkligen !Först Ella och Andrea och sen kommer Hanna och Märta också , då ska vi planera Jojos dag , eftersom vi inte gjorde nått på hennes födelsedag /:

Nu ska jag gå upp och dricka juice för man får alltid bort halsondan då !

This is Andrea på syslöjden efter min födelsedag eller på min födelsedag

Morgondagen

Nu ska jag gå och lägga mig , men såhär kommer dagen se ut imorgon:



Jag kommer att gå upp
Klipper gräsmattan
Äter lunch
Träffar Ella och Andrea
Kl fyra träffar vi Hanna och Märta i centrum
Vi kommer att planera Jojos födelsedag och mysa !

/J


Döende

Svar till Anonym :
Det kostade 120 kr . Och om man tar två hål kostar det bara 100 kr ! Billigt va ? Jag tog hål på en frisör salong i Täby som jag har glömt vad den hette, men den ligger vid Stadium och den där Suchi baren , precis vid en ingång har jag för mig :).

Det blir inget med Kenta ikväll . Jag är väldigt trött , så jag orkar inte riktigt .
Jag pratade med en kompis från skåne för första gången på nått år och F A N vad han snackade skånska , haha , jag döör :D .
Jag är helt död , har typ ingenting att skriva om , eller jo , jag har målat naglarna ! x) Jag köpte ju nytt idag  Rosa , en väldigt fin rosa ton enligt mig .  Kanske lägger upp nån bild en annan gång .

Nu sitter jag och planerar morgondagen , lägger upp ett inlägg sen !

PUSS

Väntan är inte rolig.

Om jag skaffar en pojkvän som tycker om mig såhär mycket ,
då är jag fan i himmelriket . Jag älskar den här låten , men den
får mig att bara  tänka ännu mer på att man inte har en pojkvän.
Singel livet är inte roligt .


Hallooon

Någon som har lika tråkigt som jag har ? :-)
Snart kommer Ella och Andrea hem , yey !!
Och snart ska jag hem till Kenta och köra lite ansiktsmask grejer ,
jag tar med mig kameran ofc (;

Dagens skörd


1. Bling bling örhängen från Gina
2. Helt vanliga örhängen i alla olika färger som jag kan ha i mitt nya hål
3. Mina knästrumpor från H&M , det ser lite cp ut nu på bilden , men dom är fina in real life ;)
4Tröjan från Bikbok , jag kan bara ha XS och bruna var den enda i XS , men jag tkr den var helt ok :) 



/J

Örat :)


Jätte dålig bild , jag tog den med mobilen :)

Oroat sig i onödan..

Hejsansvejsan !

Nu är jag hemma från Täby med Kenta. Jag tog hål i örat ! Det blev bättre än vad jag trodde och det gjorde inte ett dugg ont ! Jag ar oroat mig helt i onödan . Kenta tog också hål , men hon tyckte att det gjorde ondare . Jag kanske inte har nån känsel i örat ? x)

Annars så köpte jag en tröja på Bikbok, knästrumpor till vintern, nagelack och nya örhängen !
Jag lägger upp bilderna sen , måste landa lite eller vad man ska säga ;)

Ikväll så ska jag vara med Kenta igen , vi ska lägga ansiktsmask och måla naglarna , hehe , mysigt mysigt !

Nu ska jag göra lite annat , men jag skriver senare ikväll och lägger upp bilder om en stund !

/J


Nu gittar jag

Hejdå , nu åker jag till Täby och jag kommer nog vara med K hela dagen , så jag kommer nog inte blogga förens ikväll !

/Love and Peace
J

Storadagen

God morgon !

Jag vet att jag har överdrivit som fan med piercingen , men iallfall så ska jag ta ett till hål i örat idag !  Jag längtar !

Nu har jag pratat video samtal med Ella och Andrea . Dom kommer hem idag , yey ! Dom sa att det hade varit mysigt att vandra , aja , ni får läsa deras bloggar sen ;)

Nu ska jag gå upp och äta lite frukost , jag kanske skriver nått inlägg till innan jag åker till täby med Kenta !

/J

Gudnatt alla läsare !


Nu går jag och lägger mig !
Jag bloggar mer imorgon, eller om några timmar (;
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN !

/J

Krökar fest = Fanta exotic och svenska lant chips (Y) !

Hejsan svejsan !
Nu sitter jag hemma hos Kenta .
Vi har precis varit på fiskartorpet . Det låter som att vi har varit på typ värsta krökar festen , men nej , tvärtom ;).


Kvällen:
Som ni vet har jag haft det ganska tråkigt idag . Jag har knappt gjort nånting . Solat och varit inne på datan. Super kul !
Men vid typ halv sju tiden så cyklade jag och Kenta till Hacksta spåret för att springa . Vi sprang bara 2 km , inte alls så jobbigt som jag hade trott . Jag föreställde mig att det skulle ta väldigt lång tid och att det skulle vara tungt . Men vi sprang på en kvart kanske och det var bara jobbigt dom första 500 m . Sen gick det lättare !
Det jobbigaste är när man är klar och man känner hur det dunkar och blir alldeles varm i fejan , hehe .  Vi cyklade på våra mauntin bikes , eller Kentas mamms cykel och min cykel som var för liten . Så jävla tuffa ;D.
Vi cyklade hem till mig där det serverades tacos . Mina småbröder vill ha Kentas uppmärksamhet helatiden , så dom gör typ allt vad man kan tänka sig .. Efter maten hade vi typ ingenting att göra så vi skulle göra värsta video inlägget men vi fattade inte hur man startade själva video kamerna , tråkigt nog /:. Men vi kom på att vi skulle åka och bada istället på Badholmen ! Så vi cyklade och köpte En två liters fanta exotic och Svenska lant chips på Statoil , hehe , tjockisar in the front :D.
Köpte krubbet , tog våra mauntin bikes och cyklade vidare efter nya äventyr !
Vi cyklade till Badholmen , men vi märkte att det var massa tonnåringar som var där så vi vågade inte riktigt vara där , liksom super kul att sitta bredvid 17 åringar som sitter och super , yes !
Så vi cyklade till Fiskartorpet där det var helt tomt , riktigt mysigt . Så vi klättrade upp för berget och satte oss så att vi lutade oss mot en klippa . Men såklart så ska ju tonåringarna dit också , vad täänker man med när man cyklar dit liksom ?
Vi rörde oss mot en brygga som låg precis intill där vi satte oss en stund .
Och nu sitter vi här hemma hos Kenta !


Sjukt gammla bilder på mig :)


Frågor ?


Döende inlägg på sommaren

Förlåt för att jag lägger in ointressanta och döda inlägg . Men det händer inte så myk här hemma , och jag älskar att uppdatera lite !

Ikväll så ska jag och Kenta springa i Hacksta . Jag har inte tränat nånting under lovet , så man kan säga att jag har nog väldigt dålig kondis för tillfället... Men nu ska jag ta igen den och det känns bra . Vi ska springa varannan dag fram till träningarna börjar igen .

Annars så tänker jag på åttan . Det kommer gå hell for me . Men vi får se man vet aldrig . Och jag ska byta inställning till skolan , så jag ska plugga väldigt myk . Jag kommer inte kunna vara med kompisarna lika myk , men skolan är en viktig del i livet som jag inte vill skämmas över när jag sen blir vuxen och ska skaffa jobb .
Kompisarna kan man ju alltid vara med på helgerna , eller hur ? :)

Ennu ett dött inlägg från Josefine.

Håret

Jag hittade en gammal bild på mig själv när jag hade fint hår , (för engångskull) , så jag har bestämt mig för att jag ska klippa mig så igen (:


Kenta , are u there ?

Hela familjen ska ut med båten idag , eller ja , små bröderna, mamma och pappa ( oscar är inne i stan ) men jag vet inte om jag ska följa med . Jag är inte så sugen på att åka båt ... Antingen är jag hemma själv , eller så åker jag båt . Jag tror jag är hemma , det är sällan man får vara hemma själv ! Jag ska ju vara med Kenta sen också , om hon vill och om det går .

Imogon blir det piercing ! Jag längtar som faaaaaaaaaaan . Men feta pirrigt asså ;)
Jag slumpade en bild och jag fick den här ! Hahah , fail ! Det är när jag och Fredde satt utanför mitt hus och pratade till kl ett på morgonen häromdagen . Det är så skönt att kunna prata ut till nån man värkligen känner och kan prata med om allt ! :)

Jag hade ett liv ,sen kom Lejonkungen

Jag är kär i låtarna som är med i Lejonkungen ! x)

Betyg helvetet

Godmorgon underbara bloggläsare ( smörigt eller vad ?), heheh .
Jag är as trött , kl är 09:40 . YES ! Förengångs skull går jag upp lite tidigt iallfall!
Idag är det också väldigt fint väder ute . Så det blir ligga och sola för mig , sen ringer jag Kenta för hon kommer hem idag :D !
På torsdag är det en vecka kvar tills skolan börjar ! Det är bannemig snart ... Jag längtar , men jag längtar inte till betygen . Alla som börjar i 6:an eller 7:an , ett tips till er : NJUT UTAV ATT INTE HA BETYG ! Jag har inte upplevt att ha betyg än, hehe , men det värkar jobbigt som fan ... Om man inte lämnar in en inlämnings uppgift så sa våran lärare att man kan få ig . Usch och Blä !

Aja , nu ska jag upp och käka frullelulle, men jag bloggar senare !

/J


Oh no and oh yes !


Nej tack till Donken mat och Ja tack till Frida !
Nu ska jag läsa lite , kanske skriver nått om en stund innan läggdags :)


Vi har alla våra stunder.

Just nu kollar jag på gamla på mig när jag har haft alla mina olika stilar .
Tyvärr har jag ingen från femman men då var jag liksom mest wanabe.
Från typ dagis till 2:an har jag alltid velat vara en kille,vara stark som en kille och kunna bara vara kille liksom . Jag var anti rosa och allt som var flickigt .
Men i tvåan blev det lite förändringar om man säger så . Då kom Märta ! Den första bästa tjejkompisen ! Men jag hatade endå 'tjej stilen' .
Det gick några år och så småning om började jag och Märta vara med tjejerna i klassen ( innan var vi med killarna ) . Att vara med tjejer var nått nytt för mig , och det var nyttigt !

Jag, Märta och Sofia Svedberg blev bästavänner . Det var en rolig tid , men jag förändrades MYCKET ! Jag började sminka mig för första gången , snattade till och med smink och kläder, shoppade , skaffade pojkvän för första gången på allvar .Rentutsagt  jag blev tjejig . Tyckte jag var ful utan smink ?! Brydde mig jätte myk om utseendet . Jag menar komigen . Orka i femman liksom ?!

Men alla tider har sina slut . Märta och jag började i Berga och Sofia i Söra .
Berga skolan har varit värkligen en nyttig tid för mig att hitta mig själv eller vad man ska säga . Jag fick nya kompisar och en ny klass .
Och nu sitter jag här idag och tänker på Solskiftet . Hur jag kommer se ut i åttan och framöver .
Här kommer bilder från när jag gick i 6:an. Seriöst , jag skäms !


Bilder från 6:an , blääääääääääääääääääää ,
 när jag var lite fjortis, måste jag säga . Eller ja , Wb kanske ?
Skolfotot i 7:an . När jag ville bli lite mer 'punk'. Det var då jag lärde mig lyssna på hårdrock förförsta gången ;)



En period i början av 7:an när jag ville bli gangster ,precis efter att jag hade varit lite mer åt punk hållet , haha :D

Den här tog jag nu på lovet . Sitter i min drogkamepen pyamas , alltid lika sexig ! :D.
  • Idag kan jag gå utan smink i skolan.
  • Vara mig själv utan att skämmas
  • Inte snatta ( jag lämnade tillbaks grejerna jag snattat och betalade kläderna och sminket )
  • Och jag följer ingen stil längre , jag tar det jag tkr är snyggt liksom :)
  • Jag bryr mig inte om vad folk tycker och tänker om mig , jag är jag , så är det bara !

Nu har ni fått vetta lite om livet innan mig eller alla mina perioder , om ni vill veta nått mer är det bara att fråga :D

/J

Dalarna bjuder på sig för engångskull

Seriöst .. Bert är helt till sig :-P
Och ja , jag kommer från Dalarna och är stolt över att komma där ifrån när dom också gör det ! :D

Superman på ditt huvud !


Snyggve keps eller vad ? :-D
Har kollat på kepsar på nätet med Ludde , man hittar endel asså ;) ,
 men inget jag skulle kunna ha själv ! :)

Sommarens glid

Här kommer de grejer jag har köpt under sommaren . Det är inte så myk , för jag sparar ;)



1. Bild på allting , tröja från H&M , Cheapmonday jeans och smink
2 . Sminket . Fondation och lite ögonskugga , älskade vårens trend med massa färger !
3. Cheep monday jeansen . Kostar typ lika myk som ett par vanliga jeans ungefär (gjorde dom här iaf , dom kostade 400 kr ), sitter thigt och är stretch så dom är väldigt sköna ! Jag föredrar Cheapmoday före Puss och Kram eftersom Puss och Kram är myk dyrare !

Salva in my heart


Nu har min mamma vait generös och handlat middag på donken . Det brukar alltid vara gott , men jag har ätit där så myk och mår faktiskt lite illa utav det nu.  Så jag ska bli donken vegitarian. Låter inte det lite nyttigt ? ;)
Jag har ju somsagt solat endel idag och jag har fått ett pra reslutat ! Bikiniranden har kommit fram igen ! Yey ! Man måste ju göra sig lite' frech' inför skolan ,hehe (;.

Juste , jag har nånting som kallas för Svinkoppor . En jätte trevlig sak som sätter sig runt näsan som ser ut som finnar . Jätte roligt att ha 'finnar' runt hela näsan . Tänk sen när man börjar skolan sen . Bah : Hej jag heter Josefine och har finnar runt hela näsan . Visst är det fint ?'
NEJ TACK !
Så jag ska mörda dom med en salva , moahahahah !!

Min Superman för tillfället (;

Till Veronica

Den här låten är till Veronica , hehe ^^
Du vet vad jag tänker Verra (;

Miley Cyrus

Nu har jag varit ute och solat i en halv timme och börjar fundera på att göra lite lunch , kl är endå ett och jag har ingenting att göra ? :)
Just nu lyssnar jag på 7 things med Miley Cyrus . Jag tänker på Jojo , hon älskar henne ;) . Saknar henne så ...
Nej , nu ska jag upp och se om jag hittar nått att äta !


Snark

Godmorgon .
Jag är värkligen inte på humör idag. Ont i huvet och magen + att jag vaknade halv elva . Man blir så trött på sig själv när man vaknar sent , jag blir iallfall ^^.
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra . Typ sola ? Jag ska försöka att inte sitta vid datan så myk idag .
Nu har jag varit inne och läst alla inlägg på bloglovin , ganska kul att läsa vad andra ska göra under dagen och så vidare :)

Kanske skriver sen , inte på ett tag iallfall :)

/J

Ingenting att göra ?

Nu har jag precis druckit upp min Smoothie som jag gjort :) .
Jag har absolut inget att göra , kollar på lite videoklipp på youtube . Annars händer inget . Funderar på om jag ska göra lite saker i Photoshop , men jag vet inte .


T R Å K I G T


J


It's gooood !

Aloha alla kusiner !
Kom precis hem från stranden. Jag var där i typ en halvtimme , sen orkade jag inte mer , hehe ..  Jag kan ju lika gärna sola här hemma ?

Iallafall så vet jag inte vad jag ska göra nu . Juste , på söndag blir det piercing med Kenta ! Det ska bli lite läskigt eftersom alla säger att det gör så ont , men ska man vara fin får man lida pin ;)

jag och kenta på kentas födelsedag , man ser typ ingenting ;)
Bloggar lite senare (:


Musik & falska bloggar

Jag lyssnar på allt . Så ha inga förväntingar om att det bara ska vara typ hiphop eller sånt .
Jag är trött på att allt är likadant . Samma bilder , samma musik . Så känns det som när man går in på endel bloggar . Så ointressant. Visst är det fint att kolla på blommor och sånt , men jag har börjat tröttna på det .. Så jag ska försöka att inte ta så myk blom bilder i fortsättningen . Vad tkr ni att jag ska börja ta kort på ?
Iallfall så är jagockså så jävla trött på endel som skapar blogg och är nån helt annan person , som dom inte är i värkligheten ?
SÅ JÄVLA B !
Som lägger ut video inlägg när dom har den här 'Lidingö brat' atityden.
Iallfall så kommer gårdagens låt här
Psychosocial med Slipknot

ni får säga vad ni vill , jag orkar inte bry mig , för det här är det jag lyssnar på b.l.a
njut över att det är nått som kanske är annorlunda ? (:


Dålig uppdatering

Förlåt för dåligt uppdatering !
Men jag har blivit medlem på blogglovin så börja följa mig där så blir jag glad :D
bloglovin
Igår så var jag med Fredde och Jodå ,( eller John som han egentligen heter ) . Vi spelade lite guitar hero . Det är as svårt måste jag bara säga . Failade totalt senast jag körde ,så jag vågade inte riktigt skämma ut mig igen ;D
John gick typ vid tio , så F och jag gjorde lite toast och cyklade sedan hem till moi där vi satt somvanligt utanför mitt hus och prata . Vid ett så gick jag in och la mig och Fredde cyklade hem .

Och just nu sitter jag här vid datan och känner mig riktigt morgon fräch! Eller inte . Så jag ska gå och duscha snart och göra mig iordning för jag ska göra lunch till hela tjocka familjen . Pankakor blir det ;).

Jag har en stor lust att pierca mig med nån . Så jag sms:ade Kenta och hon sa att hon kanske skulle göra det . Det ska bli feta kul :) . En liten sak blir en stor sak i mina ögon (;

Nu ska jag gå och duscha innan maten .

P Ö S S P Ö S S

Kenta and Jossan


Kenta och jag är ..
s å s j u k t j ä v l a h e t a
Cheerleading SM 09
minne för livet (:

J

På tala om ingenting ..

Helluuu
Jag har as tråkigt och sitter och kollar på Knäckebröds-dansen x) Den har tydligen blivit känd i USA nu också .
Me <3 Borlänge grabbsen.
På tala om ingenting så hade min pappa en reklambyrå när vi var små så då fick jag och Oscar spela in massa reklamer . Vi har dom på band här hemma . Haha , alltid lika kul att lyssna på dom ! Vi kommer ju från Dalarna så då snackade vi fortfarande dalmål x) .
( om ni inte vet vad det är så säger ena killen i knäckebröds dansen nånting innan dom kör, och det är en ekta dialekt ! )


J

P I E R C I N G !

Jag ska pierca mig ! Eller jag ska typ ta ett till hål i örat , men endå , det är ju en piercing ? ;)
Jag ska ta ett till där det är hårt på örat '( lite svårt att förklara , men jag ska ta blid när det är gjort ), jag kan inte ta i naveln som jag egentligen vill för jag har  utåt navel ...

J


Text,text,text ....

Godmorgon på er !
Sorry för att jag inte skrev igår , jag hade värkligen ingen blogg lust .

Iallfall så såg dagen ut såhär att jag gick upp kl åtta och tog tåget med Oscar in till stan som gick kvart över nio . Värkligen onödigt för affären vi skulle till ( gw ) öppnade inte förens vid 11 . Så vi fick stå där ute och vänta i 40 min .. Jag provade att måla en gubbe sen när det hade öppnat, det var ganska pilligt men kul . Tyvärr så glömde jag den där /: .

Jag gick efter ett tag , för jag pallade inte sitta där inne med min storebror och folk jag inte känner . Så jag drog till Åhlens city och kollade på lite kläder . Jag hittade inget , eller jo , jag skulle vilja ha ett par till Cheep monday jeans till , dom är så sköna ^^ .
Iallfall så gick jag ner till tunnelbanan och åkte till Danderyd . Ganska skönt att vara själv en stund . Men på stationen så mötte jag Sara och Saga :) . Vi tog sälskap hem , myk trevligt :D 

Det var ju väldigt varmt igår och jag hade jeans och en varm svart tröja . Hur dum får man bli ?
Jag hatar värkligen när jeansen klibbar och man håller på att svettas ihjäl ! Man vet inte vad man ska ta sig till ^^ . Så det första jag gjorde när jag kom hem var att byta kläder till shorts och linne .

Jag skriver om en stund igen om hur det blir med den här dagen.

Puss från Jossan

Hot baby hot !

Nu är jag hemma och håller på att svetttas ihjäl !! Det är så sjuukt varmt ute ! Så jag åker och badar nu , skriver vad som har hänt under dagen sen :D


/J

Onödigt tidigt för ingenting

Jag är aaas trött just nu så det kanske inte blir världens bästa inlägg .
Jag gick upp kl åtta för att vi ska åka med tåget som går 09.15 och då är vi i stan 10.20 , och jag fattar inte vad vi ska göra där i 40 min ?! IAffärerna är inte ens öppna ? bland blir man så trött på sina syskon så att det inte finns ..

Det ser ut att bli ganska varmt idag och ändå så har jag jeans på mig , hehe .

Nu ska jag gå upp och äta frukost .

No life bild , tog bara nånting :)
Bye bye , skriver när jag kommer hem .

/J

Miss u..

Nu hag jag bråkat med Acke för första gången , ska ni inte gratta mig? Haha , nej skoja bara med sämsta humorn.

Iallfall så vill jag inte prata om det eller skriva om det hela , jag vill bara glömma för tillfället .. Iallafall så inser jag nu hur myk jag saknar honom . Jag ringde upp honom och sa förlåt , så snackade vi ett tag . Seriöst , ingen fattar min och Ackes humor , den är så jävla grym . Jag kommer värkligen sakna den i sol /':


Imorgon blir det Stockholm city med storebror , för jag har inte så myk annat för mig . Men det blir trevligt , jag kommer nog inte stanna där hela dagen , men  ett tag iallfall. Vad ska man göra hemma liksom ? Få ringar under ögonen , bli bleck och rutna framför datan ? As roligt liksom ? ;). Alla vänner är ju typ borta ..

Förlåt för ett dåligt inlägg , men jag var tvungen att skriva av mig lite

Aja , jag saknar dig Acke .

KÄRLEK FRÅN J


Dagens

Låten är så klockren . Det här är till alla singel tjejer där ute som väntar på en kille som ska ta en i land :)


Onödigt inlägg

Hejsan!
Nu har jag precis kommit in efter att ha solat en litenstund och har märkt att jag iallfall har blivit lite brunare ! Yey !

Annars lever livet på ! Jag ska åka till Stan imogon med Oscar en stund . Jag kanske ska köpa den där väskan , har blivit lite kär liksom ... Men jag har bara 420 kr kvar på kontot så jag får köpa den en annan dag , om jag inte ber mamma att låna ut lite ;)

Ganska ointessant inlägg, men vad ska man skriva om en dag som denna ?!

Bilden är sen typ förra veckan när Ludde och jag kollade i kors i webben , haha ;D

Peace and love from Jet

Dagens knark utav oscar




Summer of 09

Jag har smsat lite med tvillingarna Calais nu . Jag saknar dom värkligen /: . Men vi ska vara med varandra när dom kommer hem !
Jag kan inte sluta tänka på skolan , läängtar galet myk efter alla :D På tala om sommarlov så slutade barnen i Kroatien typ samma datum som vi gjorde men börjar i mitten utav septemper . Lyxigt eller vad ? :O
Nu ska jag gå ner till min bror och fråga om han ska med till täby .

( chillar eller vad ? (; )

SEE YAH

Shooopping

Det blev ingenting med Acke , men jag ska vara med honom på torsdag istället :)
Just nu så kollar jag på en väska som jag kanske ska köpa , det är en adidas väska i antingen svart eller blått . Sen ska jag sikta in mig på ett par nya hörlurar också för mina är typ trasiga , man hör knappt nånting när man lyssnar på musik.

Jag är shopping sugen som fan . Så jag ska nog shoppa när jag får månadspengen :)

FROMJET

Snook- 1990 nånting

Gårdagens låt :)

Chill pill krill dill sill

Godermurgen !
Jag kunde inte ladda över låten igår , det var nått fel med denhär koden på youtube :/ Min överskrift är lite fuckad men jag visste inte vad jag skulle skriva ;D

Idag kanske jag ska vara med Acke , vi får se , för han sa att han skulle till Nynäshamn ( och skata i gues ) , annars så blir det Täby :) .

Nu ska jag äta frukost och klä på mig


 


Jag och Acke på klassresan ,jag ser helt fail ut ;D  jag tog bilden från Majas bdb :)



PUUUSS FRÅN JET


Det var som om det aldrig fanns ett slut , typ (;

Nu är jag hemma från cykelturen . Vi cyklade runt nått ställe som jag har glömt namnet på , men vi cyklade 2-3 mil iallfall . Det var as mysigt att åka förbi alla häst hagar där dimman låg . Sjukt mysigt .
 Jag är väldigt trött nu efter cykel turen så jag längtar till sängen ^^. 
 
Imorgon är det inget planerat  , men jag har bestämt mig för att jag ska till täby imorgon oavsett vad .
Jag har inte så myk mer att säga, ska lägga upp en låt om en stund också :)

PUSS FRÅN JET

Jag såg Sagas picaso mästerverk

Jag såg Sagas  fina bild som hon hade ritat på paint ,så jag var tvungen att göra en likadan x) <3
Jag tog en bild från google och pimpade om den ;D



Jag kan spela fotboll , på tvn ..

Nu är jag hemma från att har varit med Ludde och Saga .
Jag spelade fifa för första gången och ägde Ludde ofc ;D . Eller inte , han vann sissta matchen med 6-1 , hehe .
Jag har bestämt mig för att ta moppekort sen iallfall så att jag kan åka fooort ^^ Jag har lovat Saga att stjussa henne till Söra första dagen jag kör typ , jag tror att jag ska ha en rosa , fast jag vet inte :)
Snart ska jag ut och cykla en sväng med pappa , det blir trevligt :)

 P U S S F R Å N J E T

Täby c , hell no

Jag åker hem till Ludde snart med Saga , det blev inget Täby c , jag pallar inte x)

Löv från Jet

Music is my drug

Jag har bestämt mig för att jag ska lägga ut dagens låt på min blogg varje dag , vad tycks ? :)

My day

Hellu !
Äntligen sol idag ! Jag har längtat som fan !
Det har inte hunnit hända så mycket idag . Ätit frukost och fixat med en ny kaninbur till Habibi :)
Idag ska jag hinna med att åka till täby för att kolla på lite saker , blandannat en tröja från stadium , hjälpa till med att måla huset och cykla runt Ss-stad .Men cykling blir det nog inte förens ikväll .

Så ser min dag ut iallfall , ska sola också ofc (;



 






Här är tröjan jagh funderar på .
Jag skriver lite senare


 

PUSS FRÅN JET


Bilder till folket


haha , mina nya bling bling (;

min mobil är typ väldigt trasig , eller jag kan typ ta bort endel knappar och lyfta på skalet som ska sitta fast , så det är bara att hoppas på en ny

Jag hade tråkigt ? x)

/ Jossan

RMK med Co, jag har inte glömt bort dom , har ni ?


Just nu lyssnar jag på RMK , jag har inte tröttnat på dom x).

Status = lååg


Har precis Skypat lite med Ludde och diskuterat typ poaser x) <3

Iallafall så har jag tagit lite bilder ute i regnet , eller typ när det precis hade regnat klart.
Annars är statusen för mig ganska låg . Jag är trött och jag har inte sprungit idag -.- . Jag är fett besviken på mig själv ,  plus att jag har fettat mig med att äta kebab ... men det har ju regnat hela dagen , aja , jag får cykla imorgon för jag ska springa på måndag .

Pappa är iallafall glad . Han har bytt motor på sin rover och han fick den att funka igår . Så han är typ ute och åker med den nu , suuper stolt, haha :) !

Juste , jag tror att jag ska göra en ny design , Andrea har sagt att hon ska hjälpa mig , så det får bli när hon kommer hem ! :)
/ Jossan

Beyonce


F R Å G E S T U N D !

Jag tror att jag ska ha frågestund , så fråga på ni bara ! :D
Tog bara någon bild , jag ser ganska fail ut x)

/ Jossan

Träning ...

God morgon ! Jag är sjuukt trött idag .
Idag ska mamma och pappa åka till några kompisar med små brorsorna , men jag vet inte om jag pallar följa med . Oscar ska vara hemma för han är sjuk . Jag får se hur jag gör .

Jag har bestämt mig för att jag ska börja träna nu , eller ja , börja springa lite så att man kommer igång så slipper man vara jätte seg när träningarna börjar . Och faktiskt så längtar jag inte så myk /: . Vi går upp till Cheer a nu , så nu blir det myk svårare grejer . Volter och sånt .



ett cheer a bygg jag hittade på google . Fast det här är ett blandnings lag med både killar och tjejer i laget .

/ Jossan

RSS 2.0