Sweet 14 ?

Jag sitter och lyssnar på Beyonce med Halo . Jag värkligen älskar hennes musik (:.

Juste , jag skulle förklara  våra födelsedagar :) . Vi började med det iår , iallfall så är det så att när nån fyller år så ' kidnappar ' vi den personen och gör nånting . På min födelsedag så tog dom mig när jag värkligen var oberedd. Jag stog och sminkade mig och så kom dom och tog mig bara x) . Jag fick inte titta en enda gång , eller jo , när vi åt , men sen var jag tvungen att blunda . När jag sen fick ta av mig sjalen som jag hade runt ögonen så skulle vi spela Laser done :D . Jag värkligen ääälskar det , så det var ett bra val ;) .

Just nu sitter jag och tänker på vad vi ska göra med Jojo , Ella och Andreas födelsedagar .
Nån som har ett förslag ? :D

/ Jossan

Varför ?


Jag blir alltid så ledsen när jag ser den här bilden .
Liksom .. En liten bebis ?

/ Jossan

Stockholm city varje dag ?


Jag vet att jag är sämst på att uppdatera just nu , men det är ju så på sommarlovet .


Igår så var jag inne i stan från halv nio på morgonen till halv elva på kvällen . Det var as mysigt :-) . Jag åkte hem till Märta på morgonen, alltså det första jag gjorde .  Det var knappt några folk ute , vilket var ganska skönt enligt mig . Iallfall så åkte hon och jag till hennes nya lägenhet vid slussen . Det är 24 våningar och hon ska bo på den 14 våningen. På den 24 våningen är det fest lokal . Det är glas runt hela rummet, och längst ner är det relax avdelning . Ganska nice va ? :-) . Snacka om att man kan ha sin Sweet 16 där x) . Sen när vi hade kollat klart var affärerna fortfarande inte öppna , så vi hade inte så mycket att göra . (Just nu så bor Märta precis vid Fältöversten ) så vi gick in till Fältöversten och kollade runt lite . Juste , vi gick in på djuraffären och jag fattar det knappt själv , men dom sålde tusenfotingar ?! Inte nice ! Som husdjur , ofta man vill sitta och gosa med en tusenfoting ? Och den var inte så liten heller ... Blääääää. Förlåt , men jag gillar inte sånna insekter x) . När vi hade kollat klart lite och så så gick vi till donken och åt för vi var så hungriga . Vi såg en as cool snubbe som hade en tröja där det stog på ryggen " Dem kallar mig blixten " , en vuxen kille , hihi !
När affärerna väl öppnade så köpte jag lite nytt smink. Ny ögonskugga och fondation . Alltid nice med lite nytt !
Märta var tvungen att passa hennes lillasyrra också så vi gick på Ice age 3 i 3D . Haha , den var as bra , seriöst , jag rekomenderar :D . Fast den var typ roligast i början sen blev den tråkigare ... Men det var första gången jag kollade på film i 3D . Verry nice I need to say !

Efter en lång dag åkte vi hem till Märta igen och spelade spel . Ticket to Ride. Det var mysigt och kul .
Men alla dagar har ju sitt slut vilket var väldigt tråkigt , men vid sex sju tiden var jag tvungen att bege mig till T-centralen och möta Oscar . Han var inne på Games Workshop , så jag drog dit , träffade Oscar och hans kompisar . Chillade lite , pratade . En grej jag tycker är konstig är att typ alla där inne snackar engelska typ hela tiden , x).
Sen så drog jag och Oscar till donken (igen) och träffade ännu mer folk han kände . Vi satt där inne till kl nio och snackade om allt möjligt . När kl blev nio så var vi tvungna att gå för dom stängde ( tråkigt nog ) . Så jag och Oscar taggade hem . När vi satt på tåget kom det in två turkar som var 17 och 21 . Och såklart så känner Oscar dom också så vi började snacka med dom. As snälla killar måste jag bara säga :). Och på nått sätt så började dom snacka om sex xD .
Jag höll mig för det mesta utanför samtalet , men turkarna sa att jag skulle vänta med det och att jag ska säga ifrån till en kille om han börjar tafsa på mig . Jag ba okej x) . Det var helt seriöst lite pinsamt att prata med det med killar som är minst två år äldre än mig .. Hehe .

Snart ska jag gå och duscha för jag har klippt gräsmattan och man blir så svettig när det är varmt ...
Ganska långt inlägg , men ni klarar er ! :)



Bilderna är från Märtas födelsedag , alltså hennes Sweet 14 . Så sjukt rolig dag . Jag får förklara i mitt nästa inälgg ! .
Jag saknar tjejorna sååå mycket <333 ( förlåt men jag har bildbrist )


/ Jossan

Stockholm i mitt hjärta !

Shu bre ! Idag blir det en dag på staden med Märta , mysigt mysigt !
Hon ska visa sin nya lägenhet som hennes pappa har köpt och så ska vi väll antagligen shoppa ^^ !

Aso , det är sjukt , men jag längtar faktiskt tills skolan börjar . Jag vet , det låter as sjukt , men jag gör det :-P . Nya kompisar , ny miljö , fan jag ser framemot att flytta till sol , plus att jag får busskort , :-D



/ Jossan

Bild och överskrifts brist

Hejsan !
Ja .. Jag har tappat bort kamera sladden , igen ..... Och typ alla bilder är där så det får bli gammla bilder jag laddar upp nu . Iallfall så blir det ännu en dag framför datorn känns det som . Även om det är fint väder så orkar jag inte göra nånting . Kanske cykla ner till farmor óch bada , men jag orkar inte om inte Oscar följer med .  Förlåt också för att jag är dålig på att uppdatera . Jag saknar alla kompisar , så tråkigt när ingen är hemma .

Igår så blev det en ' sitta inne + data dag ' . Jag skypade med Ludde och så kollade han och jag på film över datan . Vi kollade på Glace of Glory och Epik movie ( jag vet inte hur det stavas ) men dom var as roliga ^^ .

Imorgon ska jag åka in till stan med Oscar och vara med honom och hans kompis för jag har inte så myk för mig här hemma . Det ska bli nice , och sen kanske jag ringer Märta , för hennes pappa bor inne i stan .


Märta är gangster på Västerö :-)
Jag saknar det så myk , det var fett kul att vara där med Hanna och Märta

/ Jossan

Helloooooo

Hej igen ! :-) . Nu har jag haft en liten paos från bloggandet . Egentligen har jag ingen lust att blogga just nu . Men iallafall så startade jag dagen med att gå upp vid tolv , äta frukost och nu sitter jag här . Eller jag har suttit här ett tag nu . Jag Skypar med Ludde och kollar på lite kläder . Jag och mamma var och shoppade i förr går . Det blev bara en tröja från HM och ett par Cheep monday jeans. Det blev inte så myk , men det var mysigt att vara inne i stan iallfall .

Igår så var jag också inne i stan hela dagen med Fredde . Vi kollade på Prive invigningen , fast vi stannade inte så länge , det blev ganska tråkigt efter ett tag . Innan Prive så var vi på Games Workshop med min storebror , nån som vet vad det är ? Det är ett ställe där man spelar Worhamer , jag är inte så insatt i det , så fråga mig inte vad det är x) . Vi fick lära oss att måla små gubbar , vilket jag tkr var ganska kul . Vi satt där i minnst en timme tills vi blev hungriga och gick till donken . Jag åt plus meny för första gången ^^ . Vi strosade mest runt på stan , det var mysigt :-).

Nu ska jag städa för vi ska få gäster ikväll , men jag laddar upp bilder senare .

/ Jossan



Homosexuella flaggan


Hejdå ett tag

Nu är jag hemma ! Men jag kommer sluta blogga ett tag , eller lägga ut mindre blogg inlägg nu på sommaren.

Kära Västerö

Nu åker jag om en halvtimme till västerö !
Det ska bli as mysigt :-) . Men Hanna och Märta säger att det är bara 17 grader varmt i vattnet , så vi får se hur vi gör med badandet .. Det bästa med västerö är att det inte riktigt spelar så stor roll med vädret . Om det är sol ligger man på bryggan hela dagen , om det regnar så är man inne med tofflor och mjukis kläder och kollar på film eller läser en bok ! Jag ska ta med mig kamera sladden så att jag kan ladda över bilder , för Märta har fått en ny data :-)
Jag kanske inte kommer att skriva så myk , men jag kommer att ladda upp bilder , varje dag , hoppas jag ... Jag ska göra mitt bästa :-)

/ Jossan

Jag orkar inte överskrifter

Jag orkar värkligen inte med överskrifter för tillfället . Nu på sommar lovet har jag inte så myk att skriva om och så .. Så det kanske inte blir världens bästa inlägg helatiden , hoppas ni förstår det .
Imorgon åker jag till västerö , Märtas sommar ställe , så idag ska jag hyra film på ett ställe i täby där man kan ha filmerna i en till två veckor . Men jag vet inte riktigt vad jag ska hyra , nån med Will Smith , för både jag Hanna och Märta älskar honom , han är en as bra skådis . Till lunch ska jag käka Tay take away ( stavningen kanske inte är helt rätt ) , för det är bara jag pappa och Hugo som är hemma , sååå skönt . Plus att det regnar ute , vilket är ganska skönt för då har jag en anledning till varför jag kan sitta vid datan ;-).





1. Sissta bilden innan Kroatien
2. Utsiken från lägenheten
3. Vattnet
4. Mina fötter i vattnet
5. Hela familjen utom Oscar och mig
6. Jag och brüchen snorklar :-)
7. Sötnos
8. Sexy ;-)
9. Vindruvor hängde ner från balkongerna
10.  Zlatni Rat , en strand vi var på
11. As stolt Alex var efter åkturen med 'tåget'.
12. Oscar blir mosad utav mig och Alex
13. Tråkar vid stranden
14. Sötnos :-)

/Jossan


Sportscamp bilder

Nu lyssnar jag på en låt som får mig att värkligen tänka på sportscamp . Jag saknar det värkligen /: . Men här kommer lite bilder från hemsidan :


Fiffi och Jossan , såå söta :-D

Carl och Tedde .Dem kom från Lundh i Skåne.  Tedde var mer mogen än Carl som var mer som ....

..Gabbe som försökte gå runt och ta alla tjejer mellan benen och på brösten , hatar den jävla =#"/%"/(%U# . Och han är född 98 och kommer från Dalarna

Mollie , jag vet inte vart hon kom från , men hon var typ as flummig 24/7 .

Det var alla bilder jag hittade på folk ur min grupp , grupp 63 !

/ Jossan

Jossan.



Förlåt för dålig uppdatering. Jag har varit ganska trött idag så det har inte hänt så myk . Jag har packat upp och varit inne på msn hela dagen typ .
Sportscamp var det roligaste lägret jag har varit med om. Vi hade två till tre pass om dagen med gymnastik och ett pass var ca tre timmar långt . Det var sjukt pinsamt att komma dit för varken nån utav oss från cheerleadingen var lika duktiga som dem . Men vi är inte vana vid trampetter eller airtrack och sånt , vi 'r mer vana vid att köra på golvet . Men vi ska skaffa en tamlin matta , (eller hur det nu stavs) , för det använder vi cheerleaders också . Men jag har inte lärt mig så myk , mest tekniken till allt . Och jag är aaas sur på våra tränare för dem har lärt ut fel teknik , dem har lärt oss tvärt om. Det är inte så konstigt att det går dåligt ... Men nu ska jag äta , och sen ska jag ladda över lite bilder från sportscamp och kroatien :-D

/ Jossan


Home , sweeeeet home

Nu är jag hemma ! ÄNTLIGEN !!! Jag har längtat efter min säng och alla kompisar , men jag har inte hunnit träffa några än , kom typ hem för en halv timme sen :-). Men Sportscamp har varit as roligt . Jag har aldrig skrattat så myk i hela mitt liv. Men jag får berätta mer senare , nu ska jag vila , är as trött .

/ Jossan

Jag ska aldrig mer äta mat på tåget ...

Hej  !
Förlåt för dålig upptatering ! Jag skriver en kort sammanfattning om igår :-)
Igår så var jag med Märta . Vi hade as tråkigt först och vi satt inne i det fina vädret, så vi ringde vi farmor och kollade om vi kunde få komma och bada hos henne , och det fick vi :-D, så vi cyklade ner dit och badade i 28 grader varmt vatten i poolen , as skönt när det regnade också ^^. När vi hade badat klart så åkte vi till täby för jag skulle köpa sims 3 . Vi tänkte bara göra det , men så köpte Märta ett par jeans,chinos,jeans jacka från Gina tricot och en tröja från Bikbok , jätte fina grejor :-)! Jag köpte Sims 3 också . Så taggade vi hem till henne igen och spelade Sims . Det var as kul , jag rekomenderar :-). Kl typ elva så bestämde vi oss för att vi skulle sova hos henne och så kollade vi på 2 fast 2 furius , jag vet vi är as töntiga , men älskar filmen :-P , och twilight som man har sett så många gånger så att man skrattar åt det som ska vara seriöst !
Juste påvägen hem så tog vi med oss mat från Mc och åt på tåget .Och självklart ska man vara klumpig och sätta sig på maten så all jävla cola rann ut och maten sög åt sig allt så det var bara gegamoja och så blir man plaskbölt och endel började skratta :-P Så jävla fail jag är.
Förlåt än en gång för dåligt skrivande men jag är as trött och ska spela sims , det här blir kanske det sissta inlägget innan sportscamp :-/ .  Ni får ha det bra men jag kommer vara död innan jag nått fram till sportscamp (-:

/ Jossan

Svaren

Från Jennifer:
Är du ihop med Fredrik eller Ludde? Puss<3

Svar :
Ingen utav dem :-P

Från Malin:
hej, min kompis heter emmelie eriksson, och hon säger att ni är kompisar och hur mkt hon älskar dej hela tiden och jag skulle vilja veta vad du tycker om henne!/tack malin!

Svar:
Hahah , vad gullig hon är ! Vi är ganska bra kompisar, fast vi har inte känt varan så länge , men jag tkr om henne , som kompis asså ;-)




/ Jossan

I'm singing in the rain

Hej på er !
Är ganska regnigt ute just nu , inte så rolig start på dagen .
Men idag så skulle jag ha åkt till täby med Märta , men vi får se . Jag tror att vi kommer sitta och äta chips och läsa Twilight istället ^^ . Jag har läst ut första boken , jag gjorde det i Kroatien . Jag kan säga att det är ju värsta kärleks historien , men boken är myk bättre än filmen . Jag såg filmen innan jag började läsa boken och då fattar man typ ingenting. Men bra är den iaf ;-).
Igår så kom det gäster hit på kvällen för pappa fyllde år . Eller ja , släkten typ :-). Jag gick upp och sa hejdå till dem innan jag satte mig ner och skypa lite med Ella , Andrea , Ludde och Oscar. Skype är beroende framkallande , så är det bara ! Jag gick typ och la mig vid halv tolv , jag var helt död efter att ha varit  uppe till två på morgonen ...
Jag är ledsen för att jag inte har laddat upp några bilder , men det kommer (-:

/ Jossan

Härligaste med sommaren är vattnet

Nu har jag precis kommit hem från badholmen :-). Jag var där med Ludde,Fredrik och Märta , det var as varmt i vattnet , skojar inte ! 
Iallfall så åkte jag till doktorn idag och han sa att min rygg såg helt normal ut , bara det att ena mitt ben är längre än det andra , men det var också helt normalt :-). Så det tog bara 5 min att vara där . Direkt efter så fick jag stjuss utav pappa ner till Fredrik där Ludde också va . Vi kollade på en 'skräck film' men var kanppast så läskig . Det handlade om en krokodil som var tio m lång och bla bla bla .. :-)
När vi hade kollat klart så taggde vi ner till Märta och så gick vi till Badholmen :-)


Tidig morgon och sen kväll går inte ihop

Tjabba tjena !
Överskriften säger ganska myk . Igår kväll vid elva tiden så ringer Fredde och så pratar vi lite , och såklart har man as tråkigt så vi bestämde oss för att gå ut och spela fotboll i orion parken. Fast han spelade typ mest för jag suger på fotboll :-). Och så rann tiden iväg och helt plötsligt var kl två på morgonen , hoppsan hehe ... Och idag så fyller pappa år så mamma väckte mig åtta , det var lite segt -.- . Men jag får se vad det blir av utav den här dagen , jag ska till nån doktor i Järva för att han ska typ kolla på min rygg , sen måste jag börja packa lite smått till sportscamp . Just nu pallar jag ingenting , orkar inte åka till nån bajs doktor ... Skit samma .
Fortfarande kär och livet går segt , allt är som vanligt .

/ Jossan

Full rulle inför nästa resa

Hej på er . Nu har jag lämnat Ella och Andrea än en gång :-(. Men vi får skypa varje dag ^^.
Jag kom på att sportscamp inte börjar förens på söndag så jag kan vara hemma och pusta ut lite :-)
Över till Kroatien .
Det har varit as nice asså , men endå lite jobbigt att vara ifrån kompisarna .. Men annars har det varit trevligt ^^ . Vi har mest solat och badat ( när det inte har regnat ) . Det var osk väder en dag . Skit läskigt , slog ner en blixt precis bredrid vårat hus :-S.
Vi har bott på två ställen. Först bodde vi i Omis i en gullig liten lägenhet med jätte söta husvärdar ^^. Problemet var bara att mellan huset och stranden var typ en väg ( nästan som en motorväg ) som var den enda vägen genom kusten , så det var ganska myk bilar och dem körde i typ 180 , så det var lite läkligt :-P. Sen kom ner till stranden ( som skulle varit sand strand ) men var sten strand så det var inte särskilt roligt att gå där för det gjorde ganska ont . Annars var allt bra , vi köpte´typ stenskor som var fett bra att ha där . Vattnet var kristall klart och det var as kul att snorkla .
Det andra stället vi var på var en ö som hette Bol , jag minns inte namnet på staden vi bodde i men det var betydligt myk bättre än det första stället . Typ inga bilar alls, en liten bit ner till staden, alldeles tyst och skönt :-).
Varje dag så gick vi till en strand som hette Zlatni Rat. Antingen så tog vi taxi båt eller så åkte vi ett litet tåg, eller gick.
Det har varit ganska myk regn , så det har typ alltid slutat med att man har kommit hem och varit blöt från topp till tå. Men när det har varit sol så har det varit väldigt varmt :-)
Jag måste bara ladda kameran så ska jag ladda över bilderna sen :-)
Men nu måste jag packa upp för att sen packa igen till sportscamp.

/ Jossan

Svar på tal

Från: Johanna

Favort:
Mat?
Dricka?
Kläder?
Outfit?

1.Vem är din förebild? (förutom Märta)
2.Varför började du på Cheerleading?
3.vem är du kär i? (måste inte svara)

Svar:
Mat: Jag äter det mesta :-) , typ mc mat diggar jag mest ^^
Dricka: Fanta exotic  lätt ;-)
Kläder : Jag vet inte om skor gills , men isånnafall mina lila converse :-)
Outfit: Jag vet inte, lite svårt att förklara men jag är mest för typ lite baggy style eller typ jeans leggins och nån fin tröja :-)

1. Ingen aning , typ min storebror x)
2. Det var genom Märta jag började och dem hade provat bygga lite med mig i skolan och så ville dem att jag skulle prova för en utav deras toppar skulle typ sluta och så gick det ganska bra + att det var kul :-)

Från Ebba:

1.vad gör du jusst nu?
2.vem/vilka är dina bästa vänner?
3.hur gammal är dina bröder?
4.är det kul med cheerleadning? (jag skulle vilja gå på det om jag inte spelade fotboll) :P

Svar

1. Jag är hos Ella och Andrea och vi har precis badat :-)
2. Märta,Ella och Andrea är mina närmaste :-)
3. 1 , 4 och 15 ( eller snart 16 )
4. Jaa , det är super kul , men tränarna är ganska stränga , men det är bara bra ! Jaha okej , vad kul :-D.  men du kan ju komma och prova nån gång :-)


Från Ella

1.- Har du någon dold talang?
2.- Vad är den godaste frukosten?
3.- Hur vill du att din framtid ska se ut?
4.- Vad är ditt favoritämne?
5.- Favoritplats på hela jorden? 

Svar:

1. Nej , inte vad jag vet ;-)
2. Flingor och mjölk ^^
3. Pojkvän , liten villa , dvärg pudel ^^ , och ett bra jobb :-)
4. Oj .. Jag vet inte , beror på vad man är på för humör , men det är typ engelska.
5. Australien

Från Anonym:

2.Vem är din/dina bästa kompisar?
3.Vilken är din favoritsport?


1.  Svaren finns längst upp :-)
2. Cheerleadingen

Från Hanna:

haha vem e du kär i ( måste svara ) ;) <3 saknar dig

Svar:

Du får svar en annangång , sorry ^^ ,
saknar dig också <3

Från Lotta

Vem är det du ahr gått och blvit förälskad i? ^^

Svar :

Samma svar som på Hannas fråga , :-P

Det var allt tror jag :-)

/ Jossan


Home

Hej på er ! :-D
Nu är jag hemma igen och stannar ett tag :-)
Men jag ska svara på era frågor nu , så snart kommer ett till inlägg .

/ Jossan


RSS 2.0